Vejledninger

Steam Artwork Showcase Guide

Steam er en fantastisk platform med mange forskellige funktioner tilgængelige for sine brugere fra hele verden. Steam har introduceret et nyt nivelleringssystem, hvor brugerne skal samle oplevelsespoint for at niveauere og modtage nye belønninger. Belønninger er normalt i form af ekstra slots til din venneliste, en øget chance for at modtage booster-pakker og i form af profil-showcases for at vise sig på din Steam-konto.

Profiludstillingsvinduer tildeles hvert 10. niveau, hvilket betyder, at du får din første profiludstilling på niveau 10, den næste på niveau 20 osv. Der er forskellige guider online, der forklarer, hvordan man korrekt bruger disse udstillingsvinduer, og hvordan man gør din profil tiltalende mere æstetisk og kreativ. For eksempel kan du bruge forskellige udstillingsvinduer til at stave ord eller til nemt at lave et bestemt tema for din profil. Der er mange måder, hvorpå du kan udtrykke din kreativitet, men du bliver helt sikkert nødt til at investere en stor indsats for at niveauere på Steam.

Problemer med kunstudstillingsvindue

Nogle brugere har rapporteret, hvordan de ikke modtog Art-udstillingsvinduet som en mulighed for at tilføje deres første udstillingsvindue efter at have nået niveau 10. Når du har samlet nok erfaring til at nå niveau 10, skal du blive bedt om et par muligheder, på hvilket udstillingsvindue du vil tilføje til din profil. Brugere har klaget over, at de ikke havde mulighed for at tilføje Art-udstillingsvinduet, da de bemærkede, at andre brugere havde den mulighed.

For at tjene retten til dette profilfremstillingsvindue er det dog nødvendigt at uploade mindst et kunstværk til Steam for at dette udstillingsvindue bliver kvalificeret. Det er ikke svært at uploade illustrationer, og der er mange nyttige værktøjer online. Vær opmærksom på, at du skal bruge dit eget arbejde.