Vejledninger

Sådan rettes Hulu fejlkode BYA-403-011

Nogle brugere rapporterer, at Hulu pludselig er stoppet med at arbejde for dem (Fejlkode BYA-403-011) da afspilning stoppes med mistanke om, at et anonymt proxyværktøj.

Efter at have undersøgt dette særlige problem viser det sig, at dette problem faktisk kan opstå på grund af flere forskellige årsager. Her er en liste over potentielle synder:

 • TCP eller IP inkonsekvens - En TCP- eller IP-inkonsekvens kan meget let roden til denne særlige fejlkode. Især hvis din internetudbyder er vant til at tildele en foruddefineret sæt pulje af adresser. I dette tilfælde kan du sandsynligvis løse problemet ved at genstarte eller nulstille din tur for at tvinge den til at opdatere TCP- og IP-data.
 • Hulu afviser forbindelse tragt via VPN eller Proxy - Husk, at Hulu er berygtet for at afvise forbindelser, der er filtreret gennem visse VPN'er og proxyservere. Hvis du er baseret på et sted, hvor Hulu understøttes officielt (USA eller Japan), er deaktivering af denne service den nemmeste måde at løse problemet på. På den anden side, hvis du får denne fejl, mens du forsøger at få adgang til Hulu fra et område, der ikke understøttes, skal du rette din opmærksomhed mod en 'sikker' VPN.
 • ISP tildelte en sortlistet IP - Det er muligt, at du ser denne fejl på grund af det faktum, at din internetudbyder har tildelt dig en IP, der tidligere blev tildelt en bruger, der overtrådte Hulas ToS. I dette tilfælde er den eneste måde at rydde dit navn på at komme i kontakt med din internetudbyder og bede dem om at give dig en statisk IP.

Metode 1: Genstart eller nulstil router

En netkonsekvens er ofte ansvarlig for denne særlige fejlkode (BYA-403-011). Dette vil typisk forekomme, fordi mange internetudbydere (ISP'er) tilfældigt tildeler en dynamisk IP-adresse fra en foruddefineret sæt pulje af adresser.

Hulu har dog et problem med denne praksis, især når en IP-adresse overføres fra en Hulu-bruger til en anden. Under visse omstændigheder kan denne praksis resultere i, at en bestemt IP bliver sortlistet.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du typisk vælge to forskellige metoder, der tvinger din internetudbyder til at tildele dig en ny IP-adresse (forhåbentlig en, der ikke tidligere blev brugt af en anden Hulu-bruger):

 • Genstart din router - Dette opdaterer i det væsentlige din TCP- og IP-forbindelse, som bestemmer din internetudbyder til at tildele en ny IP til din berørte enhed.
 • Nulstilling af din router - Hvis problemet er rodfæstet i en routerindstilling, du tidligere har oprettet, kan en router nulstilling muligvis være nok til at løse problemet med Hulu-afspilning. Men husk at denne handling i det væsentlige nulstiller din router til fabriksstatus.

A. Genstart din router

Dette er den ideelle måde at starte på, fordi det tvinger din netværksenhed til at tildele nye TCP- og IP-data uden faktisk at rydde nogen brugerdefinerede indstillinger, som du muligvis tidligere har oprettet til din router.

For at gå til en simpel genstart af routeren skal du se på bagsiden af ​​din router og trykke en gang på On-Off-knappen for at afbryde strømmen. Når strømmen til din router er blevet afbrudt, skal du frakoble strømkablet fysisk og vente et helt minut for at sikre, at strømkondensatorerne på din router er drænet.

Når du har genstartet din router, og internetadgang er genstartet, skal du vente, indtil internetadgangen er tilbage, og prøv derefter at streame indhold fra Hulu igen og se om du stadig ender med at se det samme BYA-403-011 fejl kode.

B. Nulstilling af din router

Hvis den første procedure ikke fungerede for dig, er der en stor chance for, at du har at gøre med en mere seriøs netkonsistens, der ikke kan løses med en simpel netværksnulstilling.

Hvis problemet stammer fra en routerindstilling, er din bedste chance for at løse problemet at bringe dine routerindstillinger tilbage til deres fabrikstilstand. Denne handling ender med at rette alle tilfælde, hvor BYA-403-011fejlkode er forårsaget af en inkonsekvens rodfæstet i en routerindstilling.

Det er dog vigtigt at forstå, at nulstilling af din router også vil betyde, at alle brugerdefinerede indstillinger, som du tidligere har oprettet i din routerindstilling, vender tilbage til deres fabriksindstillinger. Dette inkluderer brugerdefinerede PPPoE-legitimationsoplysninger, videresendte forter, hvidliste / blokerede emner og alt imellem.

Hvis du beslutter at gå igennem denne procedure, kan du starte en nulstilling af routeren ved at trykke på nulstillingsknappen på bagsiden af ​​din router og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil du ser hver router-LED blinke på samme tid.

Bemærk: Husk, at med de fleste producenter vil du ikke kunne nå Reset-knappen, medmindre du bruger en skarp genstand som et tandstikker eller en lille skruetrækker.

Note 2: Hvis din internetudbyder bruger en PPPoE-forbindelse, skal du sandsynligvis genkonfigurere din router med dine internetudbyderoplysninger for at genoprette internetadgang.

Hvis du allerede har forsøgt at genstarte eller nulstille din router, og du stadig støder på det samme problem med

Metode 2: Deaktiver anonym proxy eller VPN-tjeneste

Husk, at Hulu er berygtet for ikke at spille godt med Virtual Private Networks (VPN'er), Virtual Private Servers (VPS) og Proxy-servere. Grundlæggende er enhver software, der bruges til at dirigere onlinetrafik til en central server, rynket panden, og Hulus beskyttelsessystem kan bestemme, at forbindelsen skal afbrydes.

Hvis du aktivt bruger en proxy- eller VPN-klient, når du støder på BYA-403-011 fejl kode, skal du prøve at deaktivere dem og se, om fejlkoden forsvinder alene.

Afhængigt af den teknologi, du bruger, vil instruktionerne naturligvis være forskellige. På grund af dette har vi sammensat 2 forskellige undervejledninger, der fører dig gennem processen med at afinstallere en VPN-klient eller deaktivere en proxyserver.

A. Deaktivering af en proxyserver

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter 'Inetcpl.cpl' inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Internetegenskaber fanen.
 2. På fanen Internetegenskaber skal du åbne fanen Forbindelser (fra menuen øverst i vinduet) og klikke påLAN-indstillinger (lige under LAN-indstillinger for lokalnetværk)
 3. Når du er inde i Indstillinger menu afLAN (Local Area Network),gå til Proxyserver kategori og fjern markeringen afBrug en proxyserver til din LAN-boks.

 4. Når proxyserveren er deaktiveret, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste systemstart.

B. Afinstallation af en VPN-klient

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'Appwiz.cpl' og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner skærm. Når du ser Brugerkontokontrol (UAC), klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Inde i Programmer og funktioner menu, rul ned gennem listen over installerede programmer og find VPN-klienten, som du mener forårsager inkonsekvensen med Hulu. Når det lykkes dig at finde det, skal du højreklikke på det og derefter vælge Afinstaller fra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Følg derefter instruktionerne for at afinstallere VPN-klienten og fjerne alle restfiler, der er efterladt af denne handling.
 4. Når du har sørget for, at der ikke er nogen resterende filer, der muligvis stadig udløser Hulus system til at afbryde forbindelsen, skal du starte et nyt streamingforsøg og se, om fejlkoden stadig forekommer.

Hvis det samme BYA-403-011 fejlvises stadig, gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Kontakt din internetudbyder

Hvis du bruger en tier 3-internetudbyder, der vides at tildele deres kunder dynamiske IP-adresser fra en sæt pulje af adresser, kan du forvente at støde på dette problem, hvis du fik en IP, der tidligere blev brugt af en anden Hulu-bruger.

Men selvom dette sker, er det ikke garanteret at have negative konsekvenser - Typisk er det nok at tvinge dine TCP / IP-data til at opdatere (metode 1) for at løse dette problem.

Hvis du er uheldig nok til at have modtaget en IP, som Hulu tidligere har sortlistet på grund af mistanke om overtrædelse af deres TOS, er det eneste, du kan gøre for at rydde dit navn, at kontakte din internetudbyder og bede dem om at tildele en ny, uplettet IP-rækkevidde.

Selvfølgelig vil trinene i dette være forskellige afhængigt af hvilken internetudbyder du aktivt bruger.

Metode 4: Installer et 'sikkert' VPN-program

Hvis du støder på BYA-403-011 fejl kode, mens du forsøger at få adgang til Hulu fra et sted, hvor Hulu endnu ikke er tilgængeligt, skal du huske på, at der er visse tjenester, der giver dig mulighed for at blokere Hulus lokalitetsanonymitetsblokeringsdetektor (hvilket er ret godt btw).

Fra nu af er alt det indhold, du finder på Hulu, begrænset til bopæl i USA og Japan. Og når man sammenligner det med Netflix, er Hulu langt bedre til at bestemme, om du bruger en anonym proxy.

Dette skaber imidlertid et problem med indbyggere i USA og Japan, der er strenge med hensyn til at opretholde deres online privatliv.

Heldigvis er der en håndfuld VPN'er, som mange brugere med succes bruger, når de streamer indhold fra Hulu. For at gøre tingene lettere for dig har vi oprettet en liste med kapabel VPN, som Hulu i øjeblikket ikke har problemer med (i øjeblikket):

 • ExpressVPN
 • SurfShark
 • CyperGhost
 • PrivatVPN
 • VyprVPN

Bemærk: De fleste af disse VPN'er på systemniveau har en gratis version.

Tags hulu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found