Vejledninger

Corsair K95 Platinum vs Corsair K70

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Corsair K95 Platinum vs Corsair K70

Corsair K95 Platinum vs Corsair K70

Af Bill Wilson 28. marts 2020 3 minutter læst

Corsair-tastaturer har fortjent sig et godt ry for at være bygget som tanke og have ekstrem holdbarhed. De er bygget med premium-komponenter og bruger Cherry MX-switche for at sikre lang levetid. De er imidlertid også berygtede for at være nogle af de dyreste tastaturer, der er tilgængelige på markedet.

Især når du taler om Corsair K70 og K95 Platinum for den sags skyld. Begge disse tastaturer er blandt de bedste gamingtastaturer, som vi kan foreslå, og de vil begge køre dig en smuk krone med K95 Platinum, der sælges til omkring $ 200 og $ 160 til salg, og K70 RGB til $ 145, og den ikke-RGB-version til omkring $ 90.

Det er overflødigt at sige, at disse tastaturer ikke er billige, men de er prisen værd takket være den værdi, de bringer til bordet.

Hvis du er på markedet på udkig efter et af tastaturerne, og du befinder dig i en forvirrende situation. Bare rolig, vi har fået dig dækket. I denne sammenligning skal vi se på både Corsair K95 Platinum og Corsair K70-tastaturet og se, hvilken der er bedre egnet til hvem.

Afbrydere

Den første ting, vi skal diskutere, er kontakttypen, disse tastaturer er tilgængelige på. Hvis du ønsker at købe Corsair K95 Platinum, finder du tastaturet i Cherry MX Speed- eller Cherry MX Brown-switche. Hastighedsafbrydere er de hurtigste på markedet og foretrækkes mere af spillere, mens de brune afbrydere er lavet til spillere, og maskinskrivere begge, da de har et berørbart bump, men intet hørbart klik.

På den anden side leveres Corsair K70 med et mere alsidigt valg af Cherry MX Red, Brown og Blue switches. Men hvis du vil investere en lille præmie, kan du endda gå med Corsair K70 Rapidfire RGB, der følger med Cherry MX Speed-switche.

Det er overflødigt at sige, for så vidt angår switch-situationen og -muligheden, vinder K70 bestemt, og det også med en god margen.

Vinder: Corsair K70.

Layout

Når det kommer til layout, foretrækker nogle mennesker friheden til at have ekstra taster, der hjælper dem med at lave deres egne makroer. Både K70 og K95 Platinum er fuldt programmerbare, hvilket betyder, at du kan indstille en hvilken som helst tast til en makro. K95 leveres dog med 6 ekstra, fuldt programmerbare taster, som du kan programmere til alt, hvad du vil. Hvis du går efter den ældre K95, får du 18 programmerbare taster, hvilket bare er sindssygt på et tastatur.

Hvad K70 angår, får du bare det grundlæggende layout, hvilket betyder at der ikke er nogen ekstra programmerbare taster, som du kan bruge til at tildele dine makroer til. Alligevel kan makroerne tildeles på næsten enhver anden nøgle, hvis du foretrækker at gå med det.

For så vidt angår layoutet, selvom du ikke vil bruge de ekstra taster, er det ret tydeligt, at K95 Platinum eller standard K95 er vinderen her.

Vinder: Corsair K95 Platinum / K95.

Funktioner

Når vi taler om funktioner, er begge tastaturer identiske i næsten hvert eneste aspekt. Begge styres via Corsairs iCUE-software. Begge understøtter integration med spil, der tilbyder den support, og begge kan programmeres på samme måde. Der er absolut ingen måde at skelne hinanden på, når det kommer til funktioner.

Vinder: Ingen.

Belysning

For så vidt angår belysning, har du Corsair K95 Platinum, der kun tilbyder RGB-belysning. Bortset fra belysningen på tasterne har den en lysstrimmel på toppen, der er fuldstændig adresserbar sammen med Corsair-logoet, der også kan adresseres.

På den anden side tilbyder K70 RGB, K70 RGB Rapidfire og K70 LUX RGB RGB-belysning, men du kan også få en standardversion med røde LED-lys. For effekterne er lyseffekterne de samme på begge tastaturer. K70 mangler dog lysstrimlen og LED-baggrundsbelyst Corsair-logo. For dette logo skal du gå til K70 MK.II.

Belysningen er i sagens natur bedre på K95 Platinum takket være LED-lysstrimlen øverst sammen med Corsair-logoet.

Vinder: K95 Platinum

Konklusion

Corsair K95 Platinum er bestemt vinderen her, simpelthen fordi den giver mere værdi til en højere pris. En anden grund til, at dette tastatur er en vinder, er imidlertid, at det er næsten 2 år gammelt, og at du nu kan købe det til salg til næsten samme pris som K70.

Ikke bare det, tastaturet ser iboende bedre ud takket være LED-lysstrimlen og de yderligere 6 taster, som du får.

For alle, der har budgettet, ville det være den rigtige ting at gøre for K95 Platinum, da du får mere end hvad du betaler for. I sidste ende er ikke alle interesserede i at bruge $ 150+ på et tastatur, for disse mennesker er det bedst at vælge den sikrere rute, som findes i Hyper X Alloy Core RGB, som vi lige har gennemgået. Tastaturet tilbyder premium-funktioner med en meget lommevenlig pris, så absolut tjekke det ud.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found