Vejledninger

Fix: DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET

DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET fortæller os, at der ikke er nogenInternetforbindelse tilgængelig.Så jeg antager, at du er på denne side fra en anden enhed, der har internet. Fejlen er for generel, den fortæller os ikke, hvorfor, hvor og hvordan har den ikke Internettet, i stedet står den bare "intet internet". Så for at løse dette problem bliver vi nødt til at foretage fejlfinding, da der ikke er nogen lige rettelse, men i slutningen af ​​denne vejledning skal du være i stand til at rette det.

Metode 1: Kontroller forbindelse

Sørg for, at din router eller hvilken som helst enhed, der er ansvarlig for internet, modtager internet fra din internetudbyder. Hvis det er en wi-fi-enhed, skal du slutte din telefon eller en anden wifi-aktiveret enhed til denne router / modem og se, om det får internettet. Hvis det gør det, er routeren i orden, hvis den ikke taler til din internetudbyder, fordi du ikke får internettet.

Hvis du allerede har forbindelse til denne router / modem fra en anden enhed, der fungerer fint, har du internettet.

Test det nu via computeren, gør følgende:

en. Hold Windows-tasten nede, og tryk på R

b. Typecmd og klik Okay

Skriv den sorte kommandoprompt:

ping -t 4.2.2.2

Tryk på Enter. Det skal vise følgende linjer:

Svar fra 4.2.2.2: bytes = 32 tid = 193ms TTL = 53

Svar fra 4.2.2.2: bytes = 32 tid = 193ms TTL = 53

Svar fra 4.2.2.2: bytes = 32 tid = 192ms TTL = 53

Det betyder, at internettet er tilsluttet, de sidste numre kan være forskellige, men dette skal det vises, hvis det viser dette, er internettet forbundet, hvis det viser "Request Timeed Out" eller noget andet, så er internettet ikke forbundet. Sørg for, at din trådløse eller kabelforbundne adapter er tilsluttet din router, skal du holde dette vindue åbent og fortsætte med at kontrollere det efter at have udført hvert trin nedenfor. Når det begynder at vise svar, ville problemet være rettet.

Metode 2: Hvis router / modem har internettet

Hvis routeren eller modemet har internettet, er problemet sandsynligvis software-relateret på computeren, der fårDNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNETfejl.

a) Klik Start knappen og søg eftercmd -Bemærk: vi åbner nu en ny kommandoprompt, luk ikke den forrige, der allerede er pining.

b) Højreklikcmdog vælgKør som administrator

netsh int ip reset C: \ resetlog.txt

netsh winsock reset

ipconfig / flushdns

ipconfig / release

ipconfig / forny

Når dette er gjort, skal du kontrollere, om det nu er i stand til at oprette forbindelse, se kommandoprompten, vi plejede at pinge, får den svarene? Hvis det er tilfældet, er problemet løst. Hvis det ikke er tilfældet, så prøv TRIN 3

Metode 3: Power Cycle

a) Sluk for dit modem og din router.

b) Vent 10 minutter, og tænd dem igen.

c) Sørg for, at computeren er tilsluttet (hvis den er wi-fi), hvis den er kablet (så er den allerede tilsluttet)

d) Se på kommandoprompten for at se, om den nu får svar. Vent 1-2 minutter efter at have tændt for det, før du flytter til detTRIN 4:

Metode 4: Nulstil Google Chrome

Dette trin er ikke teknisk relateret til det, vi gjorde i tidligere trin, men jeg vil stadig anbefale at udføre disse instruktioner nedenfor.

en. Hold Windows-tasten nede, og tryk på R

b. I køredialogen, der åbnes, skal du skrive

Hvis du kører Windows XP

% USERPROFILE% \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Chrome \ User Data \

Hvis du kører Windows 7 / Vista / 8 / 8.1 / 10

% LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ Brugerdata \

Klik på OK. Dette åbnes Windows Stifinder med en masse mapper skal du højreklikke på standardmappe og vælg omdøb, omdøb denne mappe til standard.old. Hvis det fortæller dig, at Chrome allerede er i brug, skal du gemme disse trin, genstarte din computer og udføre disse trin uden at åbne Chrome. Efter at standardmappen er omdøbt til default.old, se om problemet er løst ved at åbne Chrome igen.

Copyright absolutsilverpoint.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found