Vejledninger

PS4 Fejlkode CE-32930-7

Nogle Playstation 4-brugere ser CE-32930-7 (kan ikke starte applikationen), når de forsøger at starte et spil. I de fleste tilfælde rapporteres dette problem, efter at spillet netop var installeret fra fysiske medier.

Efter at have undersøgt dette særlige problem viser det sig, at der er flere potentielle synder, der kan være ansvarlige for opfattelsen af ​​dette problem. Her er en liste over potentielle synder:

 • Almindelig inkonsekvens - Ifølge nogle berørte brugere kan dette problem opstå på grund af en eller anden form for beskadigede data, der er forårsaget efter et uventet afbrydelsesinstallationsforsøg. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse de fleste af disse overfladiske hændelser ved at gå med en strømcyklusprocedure.
 • Korrupt spilinstallation - En strømstød, da spillet blev installeret fra et fysisk medie, kan også bidrage til netop denne fejlkode. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at geninstallere det problematiske spil.
 • Ødelagt database - Under visse omstændigheder kan dette problem muligvis vises, hvis du har at gøre med en beskadiget database. For at løse dette problem skal du få adgang til gendannelsesmenuen på din konsol (fejlsikret tilstand) og starte en genopbygning af en database.
 • Beskidt eller ridset spildisk - ophobning af fnug, tyggegummi eller støv kan alle bidrage til denne fejlkode, hvis dit optiske drev ikke er i stand til at læse data på spildisken. Hvis du ikke har midlerne til at returnere det, kan du prøve at rengøre det med en blød klud og isopropylalkohol.

Metode 1: Sluk for din konsol

Ifølge nogle berørte brugere, der også stødte på dette problem, kan dette særlige problem også opstå på grund af en almindelig inkonsekvens forårsaget af en eller anden form for beskadigede midlertidige data. Dette rapporteres for det meste at forekomme efter en uventet afbrydelse under installationen af ​​spillet.

Nogle brugere, der også havde at gøre med CE-32930-7har formået at løse problemet ved at gå til en simpel motorcykelprocedure. Denne handling rydder strømkondensatorerne, som muligvis ender med at løse de fleste problemer forårsaget af beskadigede midlertidige filer.

For at gøre dette skal du følge instruktionerne nedenfor for at starte denne procedure:

 1. Start med at sikre, at din konsol er slukket og inaktiv. Hvis du prøver dette i dvaletilstand, fungerer det ikke.
 2. Derefter skal du holde tænd / sluk-knappen nede på din konsol. Hold det trykket i 10 sekunder, eller indtil du hører 2 bip (efter det andet bip begynder konsolventilatorerne at lukke ned).
 3. Når din konsol er slukket helt, skal du kigge bag på konsollen og fjerne strømkablet og derefter vente et helt minut for at sikre, at strømkondensatorerne er helt drænet.
 4. Når du har tømt dine strømkondensatorer, skal du starte din konsol igen og vente på, at din konsol afslutter den næste konventionelle opstart.
 5. Når din konsol er startet op igen, skal du prøve at starte spillet igen og se, om du stadig støder på det samme CE-32930-7 fejl.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Geninstallation af spillet

Hvis du ikke har prøvet dette indtil videre, kan du muligvis rette problemet CE-32930-7 fejl ved at geninstallere det spil, der udløser denne fejlkode, når du prøver at starte det. Som nogle berørte brugere har rapporteret, bør dette være effektivt, hvis der var en uventet afbrydelse under installationsfasen.

For at gøre tingene lettere for dig har vi sammensat en trinvis vejledning, der viser dig, hvordan du geninstallerer det spil, der udløser CE-32930-7 fejl.

Sådan afinstalleres et problematisk spil på din Playstation 4-konsol:

 1. Gå til hoveddashboardet på din PS4, og få adgang til Bibliotek menu.
 2. Når du kommer til Bibliotek menu, vælg Spil (fra venstre side af skærmen), flyt derefter til sektionen til højre og find den post, der er knyttet til spillet, der udløser fejlkoden.
 3. Når det problematiske spil er valgt, skal du trykke på Muligheder knappen, og vælg derefter Slet fra genvejsmenuen for at afinstallere spillet.
 4. Når afinstallationen er afsluttet, skal du genstarte din konsol, før du geninstallerer det samme spil igen for at se, om problemet er løst.

I tilfælde af det samme CE-32930-7 fejlvises stadig selv efter geninstallation af spillet, gå ned til den næste mulige løsning nedenfor.

Metode 3: Genopbygning af databasen via fejlsikret tilstand

Ifølge nogle berørte brugere kan dette problem også dukke op på grund af en beskadiget PS4-database. I de fleste tilfælde vises problemer af denne art på grund af logiske fejl, der kan løses ved at lave en database genopbygget fra genoprettelsesmenuen på din konsol.

Ud over at hjælpe med at rette logiske fejl, vil genopbygning af din database også løse langt størstedelen af ​​licensinkonsekvenser, der ikke kunne løses ved at gendanne din licens. Det er mere som en dyb rengøringsproces.

Men husk, at hvis du har at gøre med et tungt tilfælde af korruption i systemfiler, kan en genopbygning af en database muligvis påvirke dine personlige filer.

En database genopbygningsprocedure kan kun udføres i fejlsikret tilstand, så den eneste måde at gøre det på er at starte i fejlsikret tilstand først og derefter starte databasegenopbygningen.

Hvis du vil fortsætte med en genopbygning af en database, skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Når din konsol er tændt, skal du slukke den konventionelt ved at holde tænd / sluk-knappen på din konsol. Hvis den Strømstyring menuen dukker op, vælgSluk for PS4fra genvejsmenuen.
 2. Når du har gjort dette, skal du vente et helt minut for at sikre, at din konsol er helt slukket.
 3. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen, og hold den nede, indtil du hører 2 bip i træk. Det andet bip advarer dig om, at du er ved at gå i fejlsikret tilstand. Når du hører det andet bip, kan du slippe tænd / sluk-knappen.
 4. På den første Safe Mode-skærm bliver du tvunget til at forbinde din DualShock 4-controller med et USB-A-kabel.
 5. Når du har tilsluttet din controller, skal du rulle ned gennem de tilgængelige indstillinger og vælgeGenopbyg database (Valgmuligheder 5), og tryk på x for at indlede operationen.
 6. Vent til operationen er afsluttet. Husk, at denne handling kan tage alt fra flere minutter til mere end en time afhængigt af din HDD / SSD-plads.

  Bemærk: Hvad denne operation gør er, at den i det væsentlige omorganiserer din harddisk for at gøre det lettere og hurtigere for dit operativsystem at få adgang til og hente filer. Så hvis den fejl, du får, er relateret til dataoverensstemmelse, løser denne handling dette problem.

 7. Når handlingen er afsluttet, skal du genstarte din konsol og gentage den handling, der tidligere forårsagede CE-32930-7 fejlfor at se om problemet nu er løst.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 4: Rengøring / Returnering af spildisken

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har fungeret for dig, er det meget muligt, at du har at gøre med en beskidt eller beskadiget disk. Andre brugere, der også kæmpede med CE-32930-7 fejl har formået at løse dette problem enten ved at rense spildisken eller ved at returnere den.

Hvis du ikke vil gennemgå en proces med at returnere den (eller du ikke har midlerne til det), er den ideelle måde at rense disken på at bruge isopropylalkohol og bruge de rigtige bevægelser for at undgå at producere andre skader på spildisken.

Isopropylalkohol er det ideelle stof at bruge, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at efterlade resterende biprodukter, der kan forårsage yderligere problemer på selve disken eller den optiske blok.

Vigtig: Hvis du har at gøre med en dyb ridse, løser nedenstående instruktioner ikke problemet. I dette tilfælde er det eneste, du kan gøre, at returnere og udskifte disken.

Her er den ideelle måde at rengøre en snavset disk på, der udløser CE-32930-7 fejl:

 1. Start med at drysse noget isopropyl på en blød klud og begynd at gnide på disken på en kontrolleret måde. Det er vigtigt at tørre disken i lige linjer fra midten til yderkanten.
 2. Når du er færdig med denne proces, skal du lufttørre den i mindst 5 sekunder og derefter gøre det i et område, der ikke er støvet.
 3. Når handlingen er afsluttet, skal du sætte disken tilbage i din PS4-konsol og se, om problemet nu er løst.
Tags ps4-fejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found