Vejledninger

De bedste pc-belysningsløsninger til gaming-pc'er

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ De bedste pc-kabinelysløsninger til gaming-pc'er

De bedste pc-belysningsløsninger til gaming-pc'er

Af Bill Wilson 24. juni 2020 9 minutter læst

Du har brugt alle dine besparelser på den dyreste hardware, du kan få plads til i dit budget. Opstart af din pc har været vellykket og har derfor været ansat til dig som medlem af mesterkampen. Men der er noget på vej. Selvom specifikationerne for din opsætning råber 60+ billeder i sekundet, efterlader din rigs åbenlyse blidhed en sur smag.

RGB-lys til en pc-sag er en pæn lille tilføjelse, omend ikke en integreret. Det kan dog stadig forårsage vidundere og forstærke æstetikken ti gange. RGB-lysets dille ser ikke ud til at standse når som helst snart. Leverandører, for ikke kun tilfælde, men også perifert udstyr, er sprunget på denne vogn. Så vi har taget friheden til at indsamle de 5 top-of-the-line belysningsløsninger til din sag.

1. NZXT HUE 2

Stor tilpasning

 • Klæbemiddel kan holde fast i de fleste beklædningsmaterialer
 • Software er ret let at bruge
 • Magnetiserede strimler og HUB
 • Understøttelse af Gen 1 tilbehør
 • Kabelkam blandes kun med hvide kabler

Softwarekompatibilitet: Ja | Antal strimler: 4 | Antal lysdioder: 10 pr. Strimmel | Længde: 30 cm

Tjek pris

NZXT har været fortroppen for pc'ens æstetik og er ansvarlig for sager, bundkort og mange andre komponenter. Efter at have set deres produkter er det tydeligt, hvorfor NZXT har ført anklagen. Med deres nye tilføjelse i deres HUE-linje har NZXT tilladt din skærm at deltage og omfavne RGB-godheden.

Med HUE 2 kommer den centrale belysningsenhed, HUE 2 Ambient, kabelkam, LED-strips og Underglow. Efter dette har NZXT antydet, at nogle mere annoncerede produkter frigives kompatible med deres HUE 2-økosystem. Med købet af det centrale HUE 2 RGB-belysningssæt kommer 4x 300 mm LED-strips. Strimlerne kommer med dobbelt tape klæbemiddel og magneter, der gør monteringen let fleksibel. Den centrale HUB understøtter op til 6 ekstra tilbehør. Enheden er tynd nok til at kunne passe i 2,5 ”drevbåse. Inkluderingen af ​​magneter i strimlerne kan give brugerne mulighed for at placere dem, uanset hvad de finder passende.

LED'erne er uden tvivl de bedste på markedet lige nu og kan gøre din opsætning flamboyant nok alene. Hvis dette ikke var nok, er der et ekstra LED-striptilbehør, der giver to ekstra strips til endnu mere udstråling. HUE 2 Ambient kan, som NZXT hævder, give en endnu mere fordybende og levende RGB-atmosfære. Denne pakke leveres med LED-strimler, der går bag på skærmen, hvilket får skærmen til at spille sammen med din vision. Der tildeles enorme muligheder med CAM-softwaren, da lyset kan blandes smukt med det indhold, der vises.

Dernæst er der kabeltilbehør, der grundlæggende er et klip til GPU- og CPU-kabler. Kammene er daisy-lænket sammen med stikket, der tilsluttes hovedenheden. Dette er en ganske innovativ tilføjelse, da de ikke-glødende kabler nogle gange skiller sig ud og distraherer fra den ellers farverige opsætning. Og endelig er der NZXT Underglow, som hjælper med at holde LED-strimler under pc-chassiset. Alle disse tilføjelser kombineret med CAM smelter problemfrit sammen i harmoni og giver smuk belysningskontrol. Der er dog kompatibilitet og installationsteknikker med under-gløden. Da stifterne er eksterne, skal du vedhæfte en PCI-E-beslag inde i sagen. Denne beslags lethed kan forårsage nogle problemer, da de fleste tilfælde ikke understøtter udskæringer i bunden.

NZXT HUE 2 er bestemt den bedste af de bedste, når det kommer til RGB-belysningskontrol. Men de fleste af disse ekstra tilbehør er ret overdrevne. For næsten alle brugere vil bare hovedenheden med dens LED-strips være tilstrækkelig. HUE 2 vil helt sikkert tilfredsstille RGB-fanatikernes skøreste ønsker, men det gør netop det. For de gennemsnitlige brugere med en pris som denne er de tilbudte funktioner ret unødvendige og unødvendige.

2. CORSAIR Commander Pro

Stor forbindelse

 • Mange forbindelsesmuligheder
 • Tynde ledninger giver nem kabelforvaltning
 • Leveres med klæbebånd
 • Software kan til tider være lidt buggy

3.925 anmeldelser

Softwarekompatibilitet: Ja | Antal strimler: 4 (Lighting Node Pro) | Antal lysdioder: 10 pr. Strimmel (Lighting Node Pro) | Længde: 41cm (Lighting Node Pro)

Tjek pris

CORSAIR giver dig en enorm fleksibilitet med, hvordan du vil tilpasse din opsætning. De er ikke fremmed for at give dig mulighed for virkelig at bringe dit setup til liv. Da deres RGB-økosystem voksede mere og mere, syntes det passende at deres Commander Pro fik en plads på denne liste. Og med CORSAIR-periferiudstyr, der er så meget populært blandt pc-samfundene, kan du bare ikke gå galt med at udvide din lineup.

Commander Pro kommer lige ud af kassen med mange kabler. Du får 2x RGB LED Hub-kabler, 4x forlængerkabler til blæsere og 4x termiske sensorer. Og selvfølgelig selve Commander Pro-centralenheden. Enheden har 4 temperatursensorindgange, 2 USB-headere, 6 fan-headere og 2 LED-kanaler til belysning. Du får ikke nogen RGB-strips med Commander Pro - som du kan få med CORSAIRs Lighting Node Pro. Denne centrale enhed er drevet af et SATA-stik, der er fastgjort til det. Commander Pro måler 133 x 69 x 15,5 mm, hvilket betyder, at den nemt kan passe ind i din taske. Det tager ikke meget plads, hvilket er en god ting.

De medfølgende kabler, der følger med Commander Pro, er tynde og let bøjelige. Dette kompenserer for nem kabeladministration, da du let kan sætte dem bagud og ikke have dem synlige. Der kan dog være utroligt mange ledninger, som du bliver nødt til at håndtere, og der er ingen ekstra kabelbindere i kassen. Commander Pro-enheden kan pumpe blæsere på op til 12W, mens RGB-kanaler kan håndtere 24W. For at tænde for enheden skal du slutte enheden til et SATA-stik, mens der kræves en intern USB-header for Link-funktionalitet. Og når du er færdig, kan du se, hvor fantastiske og levende farverne er. Kan det lide det eller ej, CORSAIR skubber RGB ud, hvor det er muligt, og det er klart, at RGB-dille er kommet for at blive.

CORSAIRs iCUE-software er det, du skal downloade for at køre Commander Pro. Med iCUE kan du overvåge dine temperaturer, kontrollere blæserhastigheder, overvåge blæserstatus og kontrollere RGB-belysning. Overlayet med iCUE-appen, der viser status for hver fan, er ret flot. Og det hjælper med at finde ud af, hvor godt hver fan klarer sig. Derudover kan du også oprette profiler, som du kan se i fanen "Profiler".

CORSAIR Commander Pro er en førsteklasses enhed i topkvalitet, der giver dig enorme forbindelsesmuligheder. Med 6 blæserhoveder, termiske sensorer og USB-porte får du virkelig den fulde pakke her. Brugere med tidligere ejede CORSAIR-produkter bør helt sikkert undersøge at få Commander Pro-belysningsløsningen på grund af, hvor problemfrit alle dine CORSAIR-enheder kan synkroniseres. Du kan opleve nogle softwareproblemer her og der, men de er virkelig ikke så store.

3. ASUS ROG adresserbar LED

ROG Design

 • Stærke og fleksible magneter
 • Overlegen kvalitet LED'er
 • Selvklæbende tape skal tilføjes manuelt
 • Kompatibel kun med 3 PIN RGB-headere

Softwarekompatibilitet: Ja | Antal strimler: 15 til 30 cm og 30 til 60 cm | Antal lysdioder: 10 pr. Strimmel | Længde: 2x 30 cm og 1 x 60 cm

Tjek pris

Med alle de store perifere ejere, der gør deres del i at opfylde kravene til belysningsløsningen, har Asus også taget en bid ud af kagen. Som vores tredje konkurrent til de bedste belysningsløsninger har Asus ROG Adresserbare RGB LED en hel pakke at tilbyde. Med deres blomstrende Aura Sync-økosystem passer denne lige ind.

Monteret i strimlerne er 5050 RGB LED-strimler, der lige nu er helt øverst. Ved hjælp af 3 chips monteret indeni kan LED'erne tilbyde millioner af lyse og strålende farver. Den centrale HUB, der er i tråd med Republic of Gamers-produkterne, har det ikoniske ROG-logo. Controlleren har brug for MOLEX-stikket, men der er også mulighed for at tilslutte en 45W adapter til et stikkontakt. Bundkortet og controlleren er forbundet med en USB 2.0-port. Der er 4 overskrifter til lysstrimler, der giver i alt 90 RGB-noder pr. Kanal. Samlet set er design og konstruktion af den centrale HUB ret unik og behagelig at se på, med RoG-logoet også oplyst.

I kassen er der 3 LED-strimler - 2x 30 cm og 1 x 60 cm, som magnetisk kan fastgøres til enhver metaldel i dit system. 30 cm-strimlerne indeholder 15 noder, og 60 cm-striben indeholder 30 noder, som alle passer perfekt sammen med andre Aura Sync-understøttede produkter. LED-strimlerne kan også fastgøres på bagsiden af ​​skærmen med det medfølgende tape. Magneterne i strimlerne er af høj kvalitet og holder sig også fast på overfladen de mest ujævne steder.

Halo-softwaren er et klart bonuspoint for Asus LED-belysning. RGB-strimlerne kan fastgøres på bagsiden af ​​skærmen, hvilket giver brugerne smuk og reaktiv belysning ved hjælp af Halo-softwaren. Efter installation og konfiguration kan belysningen bag skærmen variere og reagere afhængigt af den opgave, der udføres på skærmen. Dette resulterer i, at meget unikke blandede farver udsendes på bagvæggen under spil eller se film.

Selvom Aura Sync er en af ​​de bedste tilgængelige grænseflader til styring af lysdioder osv., Er der ingen understøttelse af individuelle komponentbelysning. Da alle Aura Sync-understøttede produkter er tilsluttet, betyder en forudindstilling for en komponent de samme effekter overalt. Dette kan dog modvirkes ved hjælp af individuel software leveret af Asus, men det kan blive ret kedeligt. Dette tilbageslag kan være subjektivt, men stadig er dette produkt en, der ikke ser forbi, da forudindstillingerne og kvaliteten af ​​tilsluttede lysdioder helt sikkert kan vende nogle hoveder.

4. BitFenix ​​Alchemy 2.0

Unik stil

 • Kompatibel med Asus bundkort
 • Daisy-chain flere strimler
 • Billigt kasse design
 • Der er ikke nok kabelkamme

SoftwareKompatibilitet: Ja | Antal strimler: 1 | Antal lysdioder: 15 og 30 | Længde: 30 cm og 60 cm

Tjek pris

Indtil nu har vi diskuteret, hvordan LED-strips kan give dig den lille ekstra flair, du leder efter. Installation af dem kan bare være det, du har ledt efter. Men med stigningen i prisen får du flere funktioner og desværre mere kompleksitet i installationen. Det er bestemt ikke tilfældet med BitFenix's Alchemy 2.0. De var blandt de første til at introducere ideen om magnetiserede LED-strimler og gøre installationen til børns leg.

BitFenix's Alchemy 2.0 kommer i forskellige størrelser - 12, 30 og 60 cm. BitFenix ​​har kaldt disse lysdioder som TriBright lysdioder. Ideen bag det er, at der anvendes tredobbelt modulator i strimlerne. Disse er ganske let de nemmeste at bruge lysdioder, vi har på vores liste. Bestil Alchemy 2.0, pakk dem ud, tilslut dem med MOLEX-stikket, så bliver du fyret op. Hvad vi virkelig kunne lide med disse er, at de også kommer med 4-polet MOLEX-stik og en 70 cm forlænger. Disse forlængerledninger er meget holdbare og er også let bøjelige, hvilket gør kabelforvaltning meget pæn.

Alchemy 2.0 er certificeret Aura-kompatibel. Dette betyder, at hvis du har et Asus Aura Sync-aktiveret bundkort, kan du blot forbinde disse lysdioder til det og styre dem via Asus Aura Sync-software. Det er så let som det. Hvis ikke, kan du altid få dem med den eksterne controller til at ændre belysningsplanerne. Det 4-polede MOLEX-stik sikrer høj strøm gennem ledningerne for lysere LED'er og større farvekorrektion. Ved hjælp af 4-polet stik kan du også kæde dem alle sammen med et MOLEX-stik i slutningen. Denne belysningsløsning er let den mest fleksible, nem at komme i gang, og til sidst har disse vist sig at vare i utrolig lang tid.

Der er virkelig ikke meget at ikke lide ved Alchemy 2.0. Disse er enkle, holdbare, lyse og meget strålende. Alt du skal gøre er at holde dem fast på dit chassis og tænde dem med en gratis MOLEX-pin. Det kan ikke blive enklere end det. BitFenix ​​har bestemt sat bjælken højt for overkommelige strimler og tilbyder også top-line effektivitet og kundesupport. Disse strimler koster ekstremt lave, i betragtning af hvor fantastiske og glødende de er.

5. DeepCool RGB 360

Billig pris

 • Følsom berøring til fjernbetjening
 • Overkommelig
 • Lysstyrken kan kun ændres for statiske farver
 • Flash- og åndedragstilstande er for lyse
 • Hver strimmel har samme farve

Softwarekompatibilitet: Nej | Antal strimler: 3 | Antal lysdioder: 18 pr. Strimmel | Længde: 50 cm

Tjek pris

På spektret af ekstremt høje og dominerende niveauer kontra så billige som de kommer produkter, ligger DeepCool et sted i midten. DeepCools produkter er en slags skab blandt spillerne, og RGB 360 falder også inden for den kategori.

RGB 360 har muligvis ikke den flash og bling, som andre på denne liste har, men det formår stadig at pakke et slag. Den trådløse controller består i denne belysningsløsning af flere knapper til ændring af forudindstillingerne. Installationen er således let og i stand til at blive afsluttet på få minutter. Fjernbetjeningen har muligheder for strøm, lysstyrke, farver og valg af tilstande. Fjernbetjeningen har også en pæn lille funktion, der får den til at gå i strømbesparende tilstand, hvis den er inaktiv i 20-30 sekunder. Strømmen kan genoprettes med en mild rystelse. Det er også værd at bemærke, at fjernbetjeningen kan udføre kommandoer i alle retninger.

De 3x 50 cm LED-strimler i kassen kan let skæres og tilpasses, så de passer perfekt til sagen. Lysdioderne er muligvis ikke af den bedste kvalitet, men de får jobbet gjort. Der er i alt 18 lysdioder monteret pr. Strip. Det er værd at nævne, at på trods af at LED'erne er RGB, er der ingen mulighed for at skifte mellem farver. Der er dog plads til variationer, da en farve domineres og spredes overalt.

DeepCool RGB 360 er muligvis ikke i stand til at konkurrere mod de største leverandører, men det får jobbet gjort til en meget billig pris. Det er et billigt alternativ for folk, der ønsker at gøre deres bud på et budget lysere og leder efter en nem udvej. DeepCool RGB 360 kan muligvis bare tilfredsstille dine ønsker, hvis alt hvad du leder efter er en måde at udsende noget lys ud af din opsætning på bekostning af at udelade nogle tilpassede muligheder.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found