Vejledninger

Sådan kontrolleres PowerBeats 3 batteriniveau

PowerBeats 3 er populære trådløse øretelefoner fra Beats by Dre, der frigives i slutningen af ​​2016. Høretelefonerne har op til 12 timers afspilningstid, men brugerne har været hurtige til at skrive online om deres vanskeligheder med at forstå, hvor meget batteri der er tilgængeligt på et givet tidspunkt.

Beats har indbygget et system, der giver brugerne mulighed for at forstå omtrent, hvor meget batteri der er tilbage, hvilket er beskrevet i metode 1. I metode 2 kan du dog lære mere om, hvor meget batteri der er tilbage ved hjælp af widgeten Batterier i iPhone-meddelelsescenter . hvordan man finder ud af nøjagtigt, hvor meget batteri der er tilbage i dine øretelefoner. Denne funktion er ikke universelt tilgængelig for brugere af Android-enheder.

Metode 1: Kontroller øretelefonindikatoren

Beats tilbyder en indbygget funktion til kontrol af, hvor meget batteri der er tilbage. Følg disse enkle instruktioner for at finde ud af dette:

  1. Find venstre øretelefon, som er markeret med en fed L på øretelefonen. Der skal være en indikatorlampe på denne særlige øretelefon.
  2. Hvis indikatoren vises hvid, betyder det, at brugeren har op til 12 timer af tilgængeligt batteri.
  3. Hvis indikatoren vises rød, betyder det, at der er mindre end en time af batteriet tilbage.
  4. Når indikatorlampen blinker rødt, betyder det, at den løber tør for batteri kl ethvert øjeblikog skal opkræves.

Da dette ikke er så specifikt som mange brugere ønsker, er der alternative metoder.

Metode 2: Brug iPhones meddelelsescenter

IPhone giver brugerne mulighed for at se batteriniveauerne på tilsluttede enheder. Du kan gøre dette med dine trådløse øretelefoner tilsluttet din enhed via Bluetooth ved hjælp af følgende metode.

  1. Træk menuen ned fra toppen af ​​din iPhone-skærm. Dette åbner Notifikations center.
  2. Skift til I dag visning ved at stryge til højre i menuen. Alternativt kan du trykke på I dag knappen øverst på skærmen.
  3. Rul til bunden af ​​denne menu, og tryk på Redigere Dette fører dig til en skærm, hvor du kan vælge, hvilke widgets der vises i I dag område af dit Notifikations center.
  4. Du skal se en grøn Batterier Tryk på denne post, og den viser widgetten øverst på din I dag skærmbillede i Meddelelsescenter. Tryk på Færdig øverst til højre på skærmen.
  5. Gå nu tilbage til din I dag skærm ved hjælp af trin 1 og 2, og du kan se batteriniveauerne på dine tilsluttede enheder, inklusive dine øretelefoner.