Vejledninger

Sådan importeres fotos og videoer fra GoPro til MacOS

Mange grafiske og webdesignere vil fortælle dig, at den bedste bærbare eller stationære computer til brug til arbejde er Mac. Nogle af dem sagde, at denne kendsgerning er sand på grund af traditionen med at bruge Mac, andre sagde, at det er fordi Mac'erne har den bedste opløsning og de bedste skærme, der giver bedre farvenøjagtighed og typografi og har bedre skærme. Mange af disse grafiske designere bruger også billeder taget med GoPro-kameraet, så de er nødt til at overføre deres fotos på en eller anden måde. Der er også mange brugere af GoPro-kamera, der bruger Mac og måske har brug for hjælp til at overføre deres medier. I denne vejledningsartikel viser vi dig, hvordan du importerer fotos og videoer fra GoPro til Mac. Denne artikel gælder for alle modeller af GoPro-familien.

Metode nr. 1. Brug Quik til desktop eller Mac.

Quik til Desktop eller Mac er den nemmeste måde at downloade og nyde dine GoPro-fotos og -videoer på. Download automatisk dine optagelser, og hold alt organiseret ét sted, så du hurtigt kan finde dine bedste billeder. Foretag hurtige redigeringer, og del dine yndlingsbilleder og videoer direkte til Facebook og YouTube.

 1. Download og installer Quik.
 2. Opret forbindelse dit GoPro kamera til computeren. Brug USB-kablet til din GoPro.
 3. Tænd GoPro. Din Quik-app registrerer dit kamera, og den viser detaljerne i vinduet Enhed.
 4. Vælg, hvor du vil importere og kopiere filer på din computer, og bekræft det. Et vindue vil spørge, om du automatisk vil importere filer, når et kamera er tilsluttet.
 5. Klik på Importer altid eller Nej. Det afhænger af, hvilken du foretrækker.
 6. Vente indtil processen er afsluttet og træk stikket ud dit GoPro-kameraDu vil se en statuslinje, og det vil tage et par minutter at afslutte afhængigt af antallet af filer.

Metode nr. 2. Brug en SD-adapter.

 1. Indsæt dit SD-kort i adapteren.
 2. Opret forbindelse din SD-adapter til din Mac.
 3. Åbn et Finder-vindue. Dit SD-kort skal være på venstre sidebjælke vist under sektionen Enheder.
 4. Åben dit SD-kort med et dobbeltklik. Du skal se to mapper MICS og DCIM.
 5. Åben det DCIM folder.
 6. Åbn mappen 100GOPRO. Hvis du har taget flere videoer eller billeder mere end 9999, vil du se 101GOPRO, 102GOPRO og mapper.
 7. Træk og slip filerne fra SD-kortet til Mac-skrivebordet.

Metode nr. 3. Brug Image Capture

Med Image Capture kan du overføre filer fra dit GoPro-kamera automatisk og manuelt. Hvis du havde konfigureret din Image Capture automatisk, kan du importere filer til din ønskede placering, slette filer og også se filer, før du importerer dem.

1. Vælg dine filer og klik på Importer alle.

Og hvis du havde opsat det manuelt, skulle du gøre følgende trin.

1. Klik på Søg øverst til højre.

2. Søge efter Billedoptagelse eller iPhoto.

Når appen åbnes, kan du importere filer ligesom i metode nr. 2.

Tags GoPro Grafik Redigering af macOS

Copyright absolutsilverpoint.com 2023