Vejledninger

Sådan afmeldes eller annulleres dit Xbox Game Pass-abonnement?

Xbox Game Pass er en videospilabonnementstjeneste til Windows 10 og Xbox One-konsol. Det leveres af Microsoft, mange kalder det som Netflix til videospil. Brugere kan få adgang til over 100 spil i høj kvalitet, når de abonnerer på Xbox Game Pass. Der er to pakker med Xbox Game Pass, $ 9,99 pr. Måned og den ultimative til $ 14,99 pr. Måned. Der er dog begrænsede spil og kan ikke være nyttige, hvis brugeren har brug for det spil, der ikke er på Xbox Game Pass-listen. I denne artikel lærer du, hvordan du opsiger dit Xbox Game Pass-abonnement.

Afmelding / afslutning af Xbox Game Pass-abonnementet

Der er mange grunde til, at en bruger ønsker at afmelde / opsige Xbox Game Pass-abonnementet. For det første er der over 100 spil til Xbox Game Pass-brugere, men de er stadig begrænsede og har muligvis ikke de spil, som brugerne ønsker. Der er også automatisk fornyelse af Xbox Game Pass, som automatisk fornyes, når abonnementet slutter i måneden. Brugere, der ikke længere bruger dette abonnement, vil stoppe (annullere) den automatiske fornyelse af Xbox Game Pass. Følg nedenstående trin for at annullere Xbox Game Pass-abonnementet.

  1. Åbn din browser, og gå til denne Xbox-side. Log ind din Xbox Live-konto.
  2. Klik på Profilbillede øverst til højre og vælg Abonnementer mulighed.
  3. Find Xbox Game Pass abonnement og klik på Styre knappen foran den.
  4. Klik på Afbestille knap ved siden af ​​Xbox Game Pass.

    Bemærk: Her kan du også ændre faktureringsmuligheden.

  5. Der vises et advarselsvindue, der fortæller brugeren, at de mister adgang til Xbox Game Pass-abonnementet. Klik på Bekræft annullering knap.
  6. Endelig Xbox Game Pass udløbsdato vises til brugeren.
Mærker Xbox Xbox Game Pass Xbox One
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found