Vejledninger

Bedste GTX 1060 grafikkort til din 2020 Gaming PC Build

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste GTX 1060 grafikkort til din 2020 Gaming PC Build

Bedste GTX 1060 grafikkort til din 2020 Gaming PC Build

Af Bill Wilson den 12. juni 2020 7 minutter læst

For de mistede sjæle, der er splittet mellem deres budgetproblemer og tilfredsstillende grafiske krav. Det er på tide, at du træffer en beslutning for den rigtige partner, der skal soldat videre frem til 2020. Nu er det rigtige spørgsmål, kan du overleve den kommende spilæra med GTX 1060? Nå, det er et spørgsmål om subjektivt perspektiv, da Nvidias GTX 1060 har imponerende billedhastigheder i 1080p ved medium til høje indstillinger på næsten alle veloptimerede spil.

Den nederste linje er, at hvis du leder efter en maxed-out-oplevelse på 1080p uden at lave et hul i lommerne, er dette den største kandidat til dette formål, og du vil være sikker på dette kort i lang tid, medmindre du er stræber efter at forstærke gaming til 1440p eller højere kvaliteter. Udgivet tilbage i 2016 har GTX 1060 været og vil være (i et par år til), sølvstandarden til behagelig 1080p-spil.

1. EVGA SSC Gaming GTX 1060

Stor værdi

 • ACX 3.0
 • EVGA Precision XOC
 • Bedøvelse pr. Præstationsværdi
 • 3 års garanti med EVGA's 24/7 tekniske support
 • Virkelig strømforbrug på 140W

Base- og Boost-ure: 1607MHz og 1835MHz | RGB / LED: Ja | Slots: 2 | Fans: 2 x 90 mm

Tjek pris

EVGAs SSC-model (Super Super Clocked) sikrer sikkert toppen af ​​denne liste. Det tager let kagen over EVGA's resterende 1060 modeller med sine højere ure, der næsten rører ved mærket 2060MHz i de maksimale overclocked hastigheder. Det er base- og boost-ure er klassificeret til 1607MHz og 1835MHz.

Du kan forstærke hastighederne med Precision X til 1702 base og 2060MHz boost (max). Det er parret med 6 GB 192-bit GDDR5-hukommelse, der kører med 8000 MHz effektive urhastigheder. Den har et 8-benet PCIe-strømstik i slutningen af ​​printkortet.

Det har en beskeden TDP på ​​120 Watt, så betrag dig som sikker med en 400W strømforsyning. Desværre får du ikke en SLI-bro på GTX 1060-serien, der fratager disse traditionel SLI-support under NVIDIAs anvisninger. Ser man på udgangene, har den tre DisplayPort 1.4, en HDMI 2.0 og en DVI.

Det huser en meget bøfløs køleløsning, der består af to holdbare dobbeltkuglelejer, som er installeret med 0dB-funktionen. Derved slukkes ventilatorerne automatisk under den definerede tærskel for at begrænse det overflødige strømforbrug. Ventilatorens akustiske profil var lige så lovende, hvilket også skaber hjælpestøtte fra optimalt indstillede køleplader til 13% mere støjsvag ydeevne.

EVGA har placeret tre lige kobbervarmerør direkte over kølepladerne, og de spænder over hele kortets længde for at maksimere kontaktområdet. Vi observerede 59 grader C på ventilatorprofiler på lager og 74 grader C under belastning, retfærdighed tjent. Den er fyldt med de nyeste drivere og den nye overclocking-software, Precision XOC, hvilket gør overclocking lettere end nogensinde.

Det kan automatisk overklokke og tune dit kort i henhold til de krævede systembelastninger. Det understøtter en maksimal digital opløsning på 8192 x 4320, DX12 OSD med Precision XOC, Windows 7,8 og10 (32/64-bit). Al den foregående kontekst er en overbevisende fortælling for dette korts anerkendte værdi, derfor er du god til at trykke på dette kort uden frygt.

2. MSI Gaming X GTX 1060

Stor æstetik

 • Fremragende akustisk profil
 • 8-polet strømstik
 • Torx fans
 • Upålidelig kundeservice
 • Højere end de fleste 1060'ere

Base- og Boost-ure: 1595MHz og 1810MHz | RGB / LED: Ja | Slots: 2 | Fans: 2 x 90 mm

Tjek pris

Det er uden tvivl det mest æstetisk udmærkede kort på denne liste med en traditionel aggressiv rød og sort stil. Det er uret til 1595MHz for basisuret og 1810MHz for boosturet. MSIs spilsoftware har sin OC-tilstand som standard, så du kan presse ekstra 140/350 MHz til base- / boost-ure, hvilket næsten oversættes til over 2100 MHz boost-hastighed.

Den har 6 GB GDDR5-videohukommelse med 192-bit hukommelsesbus. Det er også en absolut bedøvelse ved spærring af rammer under ultrahøje indstillinger, vi bekræftede et gennemsnit på 55-60 FPS i Crysis 3, TC-R6-SIEGE ved ca. 105 FPS, PUBG ved 85-90 FPS, DOOM og CSGO rammer tredobbelte cifre, Witcher 3 på omkring 50-60 FPS. Dens output består af tre DisplayPorts, en HDMI og en DVI. Det fik en bump over referencemodellen med det 8-benede PCIe-strømstik. Det har et lavt strømforbrug på 120W, du skal bruge et strømkabel med din strømforsyning. Desuden er den VR og Direct 12X klar.

De har anvendt en solid køleopløsning til dette kort med Twin Frozer-varmerør til hurtig luftgennemstrømning på den store aluminium-kølelegeme, der har deflektorer på, for at øge overfladearealet. Det er to 90 mm køleventilatorer (med dobbelt lejearkitektur for holdbarhed) er ekstremt lydsvage og tilstrækkeligt kraftige og holder temperaturerne begrænset til 80 grader C.

De har også en overclock på disse fans, hvilket gør dem lidt hurtigere end den ikke-overlappede version. De slukker automatisk ved inaktiv temperatur og kører helt stille under 60 grader C. Du får masser af plads til kreativ manipulation af dens klassiske ikke-RGB-lysdioder via dens MSI-spilapp. Få det indstillet til vejrtrækning, aktiv reaktionstilstand til spillyde, en stabil tilstand til musik og hvad der ikke er efter din smag.

Desuden har den en brugerdefineret mat metal bagplade, der tjener rollen som æstetik og varmeafledning helt. For at opsummere, med dette kort, er du garanteret at nyde en meget sund dollar pr. FPS-ydeevne på 1080p.

3. ASUS ROG Strix OC GTX 1060

Høj ydeevne

 • 5.4K og VR klar
 • Aura RGB-belysning
 • Overclock-venlig software
 • Premium-opbygning
 • Høj effektforbrug under tunge belastninger

Base- og Boost-ure: 1620MHz og 1873MHz | RGB / LED: Ja | Slots: 2 | Fans: 3 x 90 mm

Tjek pris

Dette kort foregiver at give dig den førsteklasses overclocked ydeevne lagdelt sammen med et fantastisk spektrum af fantastisk RGB-belysning. Du får et boostur på 1873MHz (OC-tilstand) og et basisur på 1620MHz. På ultrahøje indstillinger observerede vi 70-80 FPS i Battlefield 1, 200-242 FPS for CSGO, 40-50 FPS i Deus Ex, 90-100 i GTA 5, 85 FPS i Just Cause 3, 168 FPS i Overwatch, og 98 FPS i PUBG.

I en nøddeskal tygger det ethvert spil i 1080p på ultra-indstillinger. Som de foregående kort får du 6 GB GDDR5 RAM-hukommelse med 192-bit hukommelsesbus. Den er udstyret med et 8-bens PCIe-strømstik, to DisplayPorts, en DVI og to HDMI 2.0-porte til samtidig tilslutning af headset og skærm. Dens TDP er 120W med en anbefalet strømforsyning på 400W. Det er VR-klar.

Den er udstyret med en anmassende køleopløsning. Den har tre 90 mm "vingeblade" -ventilatorer, der understøtter tomgangshastighedshastigheder passende navngivet som 0dB-fans af ASUS, som de kun drejer, når kortet går ind i et bestemt temperaturområde, der kræver aktiv køling. Takket være antallet og vingebladene krævede vi ikke, at de kørte ved maksimale hastigheder under tunge belastninger og derved holdt støjniveauer og varme i tæt kontrol uden overdreven strømforbrug. Tilliden til rigelig afkøling selv under tomgangsventilatorer kommer fra dens lange kølelegemer og overlejrede 5 varmeledninger, som effektivt opsuger den betydelige mængde varme fra GPU'en.

Når det er sagt, begrænsede det temperaturerne med succes til 72 grader C. Nu kan du have en grundig kommando på din GPU med GPU TWEAK II. Det giver dig mulighed for at overvåge urets hastigheder, spændinger, RGB-belysning, blæserhastigheder og finjustere dem, som du vil.

Desuden kan du streame dit gameplay med XSplit Gamecaster bare med et klik på en knap. Endelig tilrådes det at downloade “GeForce Experience” fra NVIDIA for at få de nyeste drivere og alle automatiske opdateringer. ASUS fyldte alle premium-funktionerne på dette kort for at ophøje det til den højest mulige kvalitet, hvilket gør det til et værdigt køb ned til sin sidste øre.

4. GIGABYTE WindForce GTX 1060

Lav pris

 • Pæn bagplade
 • 4 + 1 effektfasedesign
 • Fremragende køleopløsning
 • Stor størrelse til mindre sager
 • Lejlighedsvise problemer med ventilatorkontrol

Base- og Boost-ure: 1582MHz og 1987MHz | RGB / LED: Ikke relevant | Slots: 2 | Fans: 2 x 90 mm

Tjek pris

GIGABYTEs WindForce 6GB-udgave slutter som fjerde og er en opdrættet køleelite, som navnet antyder. Dets baseklokke peges ved 1582MHz, og boosturet kører ved 1987MHz, hvilket naturligvis går ud over de annoncerede hastigheder. Hvad angår ydeevnen, indhenter den næsten de resterende kort fra listen med stabile 60 FPS til GTA 5, Battlefield 1 og lignende spil.

Den har et 6-bens strømstik. Du får to DVI-porte, en HDMI og en DisplayPort. Det falder dog bag æstetik, hvis det sammenlignes med andre varianter, der er nævnt i denne artikel, men prislappen dækker det. Kommer i effektfaserne sammenlignet med referencemodelens 3 + 1 effektfasedesign, har den 4 + 1 faser.

Det er let at bemærke fra den indviklede opsætning af varmeledninger og -ventilatorer, at GIGABYTE har lagt en stor indsats for at lokke dette korts køleevne fuldt ud. Dens to 90 mm fans med deres lokkende betegnelse gør al retfærdighed over for deres navn. De er forpligtet til at skabe 23% mere luftstrøm med deres tovejssnurr og unikke ventilatorblade. Kølelegemerne er aflange i hele printkortets længde med rene kobberkompositvarmerør, der er i direkte kontakt med selve GPU'en, designet til at kanalisere varme væk fra GPU'en til kølelegemet. Imponerende lykkedes det at tømme temperaturer på 61-65 grader C.

Overclocking er blevet gjort meget let med sin XTREME-motorprogram, du kan nemt overklokke eller finjustere GPU-ure med få klik. På lignende måde kan ventilatorhastigheder også justeres i henhold til temperaturerne. Ventilatorerne lukkes automatisk under en bestemt belastning. Alt i alt er det et godt slag for din sorteper, og dets svindende lagre på Amazon dikterer for dets berømmelse.

5. GTX 1060 Zotac AMP! Udgave

Holdbart design

 • Industrielt design
 • Perfekte tilslutningsmuligheder
 • Kompakt størrelse
 • Ingen bagplade
 • Gennemsnitlig termisk ydelse

Base- og Boost-ure: 1556MHz og 1771Mhz | RGB / LED: Ikke relevant | Slots: 2 | Fans: 2 x 90 mm

Tjek pris

Sidst men ikke mindst udviser Zotacs GTX 1060 AMP Edition baseurhastigheder på 1556MHz og boost-ur på 1771MHz sammen med den indbydende 6 GB GDDR5-hukommelse og dens 192-bit hukommelsesbus. Dens billedhastigheder var ret lette at fordøje ved ultrahøje indstillinger i næsten alle større AAA-titler (tydeligvis de optimerede), og derfor vil det brise dig igennem lignende spil som disse i 1080p på høj-ultra-indstillinger. Når man ser på dens output, har vi en DVI, en HDMI og tre DisplayPorts. Effektforbrug er standard 120W med et 6-polet strømstik.

Den har en flot karakteristisk sølvgrå og en sort afdækning, der dækker 90 mm ventilatoren og kølelegemet i aluminium, der spænder over hele længden af ​​printkort (uden bagplade). Det er dobbelt 90 mm ZOTAC FREEZE-ventilatorer leveres også med 0dB-ventilatorkurve-funktionen. vi indspillede fremragende akustik og temperaturer, der hænger sammen ved 77 grader C under maksimale belastninger. Desuden giver den brugervenlige software dig mulighed for nemt at overklokke det.

Den eneste banke ud af dette kort er fraværet af en metal bagplade. Du kan indstille blæserkurverne til 60% gennem FireStorm-værktøjet for at holde det afbalanceret. Temperaturmålene svævede omkring 75 til 77 grader C ved overclocked (100% blæserhastighed) indstillinger. For at afslutte, når du tager dens styrkende ydeevne ved 1080p med sin imponerende akustik, er det en absolut stjæling.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found