Vejledninger

LØST: SysMenu.dll-problemer ved opstart

SysMenu.dll er en fil, der bruges af en adware, som er ansvarlig for at vise uønskede annoncer, mens du surfer på nettet. Normalt fejlmeddelelser relateret tilSysMenuvises kun, når du har kørt en virusscanning eller en adware-scanning, der har fjernet filer relateret til denne specifikke adware, MEN har forladt sysmenu.dllfil i opstartsposterne, så når computeren altid starter eller genstartes, kræver den, at denne post udføres ved opstart, og når den ikke kan finde den, får du pop op-vinduet.

Du har muligvis installeret SysMenu (adware) utilsigtet, eller det er måske pakket ind i en software, du har installeret, normalt freewares. Dette er grunden til, at gratis varer skal undgås.

SysMenu.dll (C: \ PROGRA ~ 1 \ FÆLLES ~ 1 \ System \ SysMenu.dll)

Inden vi begynder at fjerne denne post fra opstart, anbefales det, at du kører en adwarescanning. For at køre en adwarescanning skal du klikke (her) og downloade AdwCleaner. Kør det downloadede rengøringsmiddel og klik Scanning, vent på Scan til finish, og klik derefter på Ren. Når rengøringen er afsluttet, accepterer du prompten, der beder dig om at genstarte pc'en. Når det er gjort, kan vi fortsætte med at fjerne denne post.

Fjern SysMenu.Dll fra opstart

For at fjerne posten skal du klikke (her) og downloade Autoruns. Uddrag zip-filen og kør Autoruns-programfilen.

Du vil se mange poster i hovedprogramvinduet. Naviger til Alt fane og skriv i filterboksensysmenu.dll(i dette eksempel brugte jeg pas.dll til demonstration) find de gule fremhævede poster, der slutter med sysmenu.dll. Vælg den, og klik på den røde X fra menulinjen. Genstart pc og test.

Bemærk: Pas på ikke at slette andre poster. Slet kun de gule fremhævede poster, der slutter med sysmenu.dll.

Dette løser problemet med "SysMenu.dll-relaterede pop-ups". Hvis du modtager nogen dll-fil, der mangler fejl, eller dit system er blevet inficeret med malware, anbefaler Microsoft at kontrollere dine systemfiler for integritet. For at kontrollere dine systemfiler skal du følge trinene (her)

Det anbefales stærkt, at du kun installerer programmer fra pålidelige kilder. Selvom du har downloadet et program fra en betroet kilde, skal du vælge brugerdefineret eller avanceret mulighed i installationsmenuen og fjerne markeringen af ​​installationsmuligheden for eventuelle uønskede eller medfølgende programmer.