Vejledninger

Ny Skyrim alternativ startmod giver dig mulighed for at spille som en ikke-Dragonborn karakter

Hjem/Nyheder/Spil/ Ny Skyrim alternativ startmod giver dig mulighed for at spille som en ikke-Dragonborn karakter

Ny Skyrim alternativ startmod giver dig mulighed for at spille som en ikke-Dragonborn karakter

Af Farhan Ali 21. september 2018 1 minut læst

The Elder Scrolls V: Skyrim blev først udgivet i 2011 og er stadig en fremragende actioneventyroplevelse. I 2016, en remastered version af spillet, Skyrim Special Edition lanceret med forbedret grafik og grafiske effekter. Mens spillet giver spilleren fuld frihed gennem historien, kan den gentagne intro-sekvens af spillet blive kedeligt. Udgivet i dag blander Skyrim Unbound Alternate Start mod ting sammen ved at lade spilleren opleve Skyrims verden set fra perspektivet af en ikke-Dragonborn karakter.

Alternativ start

Tilgængelig til download gratis på Nexus Mods, denne mod har meget at tilbyde, inklusive ændret dialog og forskellige startplaceringer. Når det er aktiveret, tillader Skyrim Unbound mod spilleren at springe over åbningssekvensen, kontrollere drage gyder og spille som en almindelig Skyrim-borger. Da Skyrims hovedhistorie har meget fokus på Dragonborn, er en række quests og dialog fjernet. For eksempel, som en ikke-Dragonborn, behøver du ikke længere at erhverve Dragonstone til Farengar eller besejre Mirmulnir for Jarl of Whiterun.

I Skyrim Ubundet har spillerne valget mellem at starte i en række forskellige byer, byer, lastrum og endda kroer. Efter et par uger, der er gået i spillet, bliver drager ved ordvægge som standard aktive, og kort tid efter vil tilfældige drageangreb begynde. For ikke-Dragonborn-tegn vil sjælabsorption blive deaktiveret, men råb kan stadig læres fra ordvægge. Derudover giver modet spillerne mulighed for at købe Breezehome i starten af ​​spillet, selvom prisen er fordoblet af balanceårsager.

Skyrim Unbound mod er også tilgængelig til Skyrim på Nintendo Switch, men har ikke en modkonfigurationsmenu. Med mod aktiveret kan spillere gennemføre borgerkrigens questline uden at støde på drager som en ikke-Dragonborn karakter. Hvis spilleren ønsker at gennemføre hovedopdraget som en ikke-Dragonborn, er alt, hvad de skal gøre, at absorbere en dragesjæl, der vil tilkalde dem til High Hrothgar af Greybeards.

Mærker Bethesda Skyrim