Vejledninger

Fix: Netflix-fejlkode U7363-1261-8004B82E

Netflix Fejlkode U7363-1261-8004B82E er relateret til MS Silverlight, der udløses, når den browser, du prøver at besøge Netflix fra, bruger en ældre version af Microsoft Silverlight. Imidlertid kan problemet også være forårsaget af en beskadiget fil af Netflix-appen (hvis fejlen opstår i Windows Store Netflix-appen).

Sådan løses Netflix-fejlkode U7363-1261-8004B82E

Hvis du i øjeblikket kæmper medfejlkode U7363-1261-8004B82E,denne artikel hjælper dig med nogle fejlfindingsvejledninger. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at løse problemet. Følg de potentielle rettelser nedenfor i rækkefølge, indtil du finder en metode, der formår at fjerne fejlen i dit specifikke scenario.

Metode 1: Installer den nyeste version af Silverlight

Nogle brugere har formået at fjernefejlkode U7363-1261-8004B82E efter opdatering af Microsoft Silverlight til den nyeste version. Normalt bør Microsoft Silverlight automatisk blive opdateret til den nyeste version via WU (Windows Update). Da opdateringen ikke betragtes som vigtig, prioriterer Windows muligvis andre opdateringer først.

Hvis du ønsker at opdatere Microsoft Silverlight via WU, skal du trykke på Windows-tast + R for at åbne et kørefelt og skrive “ms-indstillinger: windowsupdate”Til Windows 10 eller“wuapp”Til en ældre Windows-version og hit Gå ind.Klik på på Windows Update-skærmen Søg efter opdateringer og følg derefter vejledningen på skærmen for at installere hver afventende opdatering (inklusive de afventende).

Hvis du vil undgå at installere hver afventende opdatering (selvom vi råder dig til at gøre dette), kan du manuelt downloade og installere den nyeste Microsoft Silverlight-version, du kan gøre det fra dette link (her).

Hvis denne metode ikke var effektiv til at give dig mulighed for at komme forbifejlkode U7363-1261-8004B82E,Fortsæt med den næste metode nedenfor.

Metode 2: Sletning af filen mspr.hds

Denne metode blev for det meste rapporteret at blive rapporteret på Windows 8-computere. Det indebærer at slette mspr.hds fil fra Windows-drevet. Denne fil bruges af Microsoft PlayReady, som er et DRM-program (Digital Rights Managementg), som de fleste online videostreamingtjenester bruger (inklusive Netflix). Sletning af mspr.hds -fil vil tvinge Windows til at oprette en ny ren, som fjerner eventuelle fejl forårsaget af korruption.

Her er en hurtig guide til, hvordan du sletter mspr.hds fil:

  1. Trykke Windows-tast + E for at åbne File Explorer.
  2. Få adgang til dit Windows-drev (normalt er det C :).
  3. Gå ind i søgefeltet i øverste højre hjørne af skærmen, skrivmspr.hdsog tryk Enter for at starte søgningen.
  4. Vent, indtil søgningen er afsluttet, og vælg derefter altmspr.hdshøjreklik på en af ​​dem, og vælg Slet.
  5. Genstart din computer, prøv Netflix igen og se om det lykkedes dig at løse problemet U7363-1261-8004B82E fejl kode.

Hvis du stadig støder på den samme fejl, skal du gå ned til den endelige metode.

Metode 3: Geninstaller Netflix Windows-appen

Hvis du får fejlen i Windows Netflix-appen, vil geninstallation af applikationen sandsynligvis automatisk løse problemet. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

  1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “ms-indstillinger: appsfeatures”Og ramte Gå ind at åbne Apps og funktioner fanen i Indstillinger app.
  2. Inde i Apps og funktioner menu, rul ned til Apps og funktioner og brug søgefunktionen til at finde Netflix-appen.
  3. Klik på Netflix-appen, og vælg Avancerede indstillinger.

  4. Rul ned til sektionen Nulstil, og klik på Nulstil.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found