Vejledninger

Fix: Destiny 2 kunne ikke downloade konfigurationsfiler

Denne berygtede fejlmeddelelse, som ofte vises for brugere, der spiller Destiny eller Destiny 2, ledsages normalt med fejlkoden Nightingale, og meddelelsen "Kunne ikke downloade konfigurationsfiler" tillader ikke brugere at fortsætte med at spille spillet, før der er gjort noget for at slippe af med fejl.

Bungies officielle svar på problemet består af en generisk løsning på problemet, som aldrig har hjulpet nogen nogensinde, og de vil også fortælle dig, at du muligvis har fejlbehæftet hardware relateret til din internetforbindelse. Derfor er det bedst for dig at følge nedenstående løsninger, indtil en af ​​dem fungerer for dig, og du er i stand til at løse problemet.

Løsning 1: Brug et Wi-Fi-hotspot på din pc eller din mobiltelefon

Hvis du ikke bruger dit hjemmenetværk til at afspille Destiny eller Destiny 2, er det meget muligt, at administratoren af ​​det netværk, du opretter forbindelse til, har blokeret flere porte, der bruges af Destiny til at oprette forbindelse til sine servere. Hvis det er tilfældet, kan du undgå dette problem ved at oprette et hotspot på din computer for at oprette forbindelse til det og undgå begrænsningerne.

Selvom du i øjeblikket er ejer af netværket, kan der være noget galt med Bungies servere, så du kan bruge denne løsning, indtil de løser problemet i deres egen ende.

For information om, hvordan du konfigurerer og starter et hotspot på din pc, der skal have en internetforbindelse, skal du læse den artikel, vi har om emnet, ved at klikke på følgende link.

Løsning 2: Skift DNS til svarende til din router

Brugerdefinerede internetforbindelsesindstillinger fungerer for de fleste brugere på deres konsoller, men nogle gange er du nødt til at træde ind og tage tingene i dine egne hænder. For eksempel har forskellige brugere rapporteret, at de havde brug for manuelt at ændre deres DNS-indstillinger og ændre DNS, så den svarer til den adresse, der svarer til deres router.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken DNS-adresse der svarer til din router ved at følge nedenstående trin:

 1. Klik på enten Start-menuen eller søgeknappen ved siden af ​​den, og skriv "cmd". Højreklik på det første resultat, og vælg Kør som administrator.

 1. Indtast følgende kommando i kommandopromptvinduet og sørg for at skrive Enter for at få adgang til detaljerede oplysninger om dit netværk:

ipconfig / alle

 1. Find den internetforbindelse, du bruger i øjeblikket, og som skal have navnet nøjagtigt den samme som adapteren, og find DNS-serverposten på listen.

 1. Skriv disse to adresser ned, da du får brug for dem senere, mens du opsætter dine konsoller.

Nu hvor du har fundet DNS-adresserne med succes, er det tid til at konfigurere dine konsoller korrekt og bruge dem for at slippe af med Nightingale-fejlkoden for godt. Processen er lidt anderledes for PS4- og Xbox One-brugere, så følg oplysningerne relateret til din konsol.

PlayStation 4-brugere:

 1. Tænd for din PS4, og gå til Indstillinger >> Netværksopsætning af internetforbindelse
 2. Derefter skal du vælge den type forbindelse, du i øjeblikket bruger til at oprette forbindelse til internettet (LAN-kabel eller Wi-Fi). Hvis din PS3 er tilsluttet routeren, skal du vælge LAN-kabel, og hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du vælge Wi-Fi i stedet.
 3. Den næste skærm skal bede dig om "Hvordan vil du oprette internetforbindelsen". Vælg Brugerdefineret.

 1. Hvis du valgte trådløs, skal du konfigurere din forbindelse som normalt, men du bliver også nødt til at vælge den trådløse forbindelse, du vil bruge i fremtiden. Hvis netværket er adgangskodebeskyttet, skal du give nøglen, og det viser et hængelåsikon til højre på skærmen.
 2. Sørg for at indstille dine indstillinger som følger, og sørg for at indtaste de samme adresser, som du har fundet i kommandoprompten:

IP-adresseindstilling: Automatisk

DHCP-værtsnavn: Indstil ikke

DNS-indstillinger: Manuel

Primær DNS:

Sekundær DNS:

MTU-indstillinger: Automatisk

Proxy-server: Brug ikke

 1. Test din forbindelse og kontroller, om fejlkoden stadig vises.

Xbox One-brugere:

 1. Gå til Xbox One Dashboard, og tryk på knappen Options på den controller, du bruger.
 2. Naviger til Netværk >> Avancerede indstillinger >> DNS-indstillinger >> Manuel.

 1. Indtast den første adresse fra kommandoprompt til den primære DNS og den anden til den sekundære DNS. Klik på Enter begge gange for at bekræfte, og tryk på B-knappen for at gemme ændringerne
 2. Genstart din Xbox One, genstart Destiny, og kontroller, om fejlkoden Kål stadig vises på din konsol.

Bemærk: Hvis dine egne DNS-adresser ikke fungerer korrekt, kan du prøve følgende:

Primær DNS: 8.8.8.8

Sekundær DNS: 8.8.4.4

eller

Primær DNS: 208.67.220.220

Sekundær DNS: 208.67.222.222

Dette er Google DNS-adresser (første par) og Open DNS (andet par), som er gratis at bruge, og som også har hjulpet folk med at håndtere fejlkoden.

Løsning 3: Genstart din respektive konsol fuldstændigt

En komplet genstart af konsollen er undertiden nødvendig, da den rydder cachen og nulstiller visse processer, der muligvis er blevet ødelagt på grund af overdreven brug af konsollen.

 1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede på forsiden af ​​Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.
 2. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette rent faktisk renser cachen.

 1. Sæt strømstenen i, og vent på, at lyset på stikkontakten ændrer farven fra hvid til orange.
 2. Tænd Xbox igen som normalt, og kontroller, om Centipede-fejlkoden stadig vises, når du starter Destiny eller Destiny 2.

Alternativ til Xbox One:

 1. Naviger til dine Xbox One-indstillinger, og klik på Netværk >> Avancerede indstillinger.
 2. Rul ned til Alternativ Mac-adresseindstilling, og vælg den indstilling Ryd, der vises.

 1. Du bliver bedt om at vælge virkelig at gøre dette, da din konsol genstartes. Svar bekræftende, og din cache skal nu ryddes. Åbn Destiny eller Destiny 2, efter at konsollen er genstartet, og kontroller, om Centipede-fejlkoden stadig vises.

Hvis du bruger en PlayStation 4 til at spille Destiny, skal du følge instruktionerne nedenfor for at nulstille din PlayStation 4 hårdt, da PS4 ikke har mulighed for at rydde cachen:

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 4: Gendan licenser på PlayStation 4

Denne mulighed gendanner succesfuldt licenserne til alle spil, tilføjelsesprogrammer og DLC'er, du har i besiddelse af din PSN-konto, så sørg for at prøve denne løsning, da den ganske enkelt er og det faktisk har hjulpet en hel del brugere med at håndtere deres Destiny fejlkoder, især hvis du stødte på meddelelsen "Kunne ikke downloade konfigurationsfiler".

 1. Tænd din PS4, og naviger til indstillingsområdet.
 2. Klik på PlayStation Network >> Kontostyring >> Gendan licens.

 1. Kontroller, om fejlkoden Termite stadig vises, mens du nyder Destiny 2.