Vejledninger

Minecraft Brewing Guide

I Minecraft kan du oprette potions til at bruge og forbedre dine attributter som styrke osv. Der er et stort udvalg af potions lige fra nyttige potions til potions, der kan bruges til at angribe fjender.

De er dog vanskelige at fremstille, afhængigt af hvilken type potion du prøver at skabe.

Dette er det vigtigste diagram, der involverer næsten alt, hvad du har brug for til brygning fra ingredienser til opskrifter.

Brygningsudstyr

For at komme i gang skal du bruge et ordentligt sæt varer, der skal brygges. En bryggeholder til at brygge potions i flasker, en kedel til at bære vand til flaskerne og blusse pulver som brændstof. Du skal også bruge glasflasker.

For at lave bryggeholderen skal du bruge en flammerstang og 3 brosten.

Derefter bliver du nødt til at lave kedlen. Til dette behøver du kun 7 jernstænger.

Derefter bliver du nødt til at fremstille blæsepulver ved hjælp af flammestænger. For at få stængerne bliver du nødt til at dræbe en flamme i neden.

Endelig skal du bruge glasflasker til at brygge dine potions i. Til dette behøver du kun 3 glasblokke, som giver dig 3 glasflasker.

Når du har samlet alt det nødvendige udstyr til brygning nu, har du brug for ingredienserne i hvilken potion du vil skabe.

Brygning

Fyld kedlen med vand ved hjælp af en vandspand og fyld derefter en flaske med vandet.

Gå nu til bryggeholderen, og placer din vandflaske med flammepulveret som brændstof og en ingrediens til at fremstille en drink uden effekt.

Som på billedet blev der anvendt Redstone-støv, som skabte en dagligdags drik uden virkninger.

En dagligdags drik har ingen virkninger, og den er praktisk talt ubrugelig, så undgå at lave dem. Hvad du har brug for at lave er akavede potions ved hjælp af netvorte som basisingrediens. Netherwart bruges til at fremstille enhver anden potion med virkning, derfor er den den mest nyttige. Netherwart kan findes i nettet som en plante, der vokser i sjælssandpletter eller under trapperum.

Når potionen er lavet, skal du bruge en effektingrediens som sukker, der brygger potionen til en hurtig drik. Denne potion giver dig mulighed for at drikke det, eller du kan give det til andre spillere omkring dig. De hurtige potions giver dig mulighed for at løbe hurtigere i en bestemt periode. Dette kan bruges til hurtigt at rejse til andre steder. Potionen kan også opgraderes ved hjælp af glowstone-støv eller redstone-støv, der øger dets attributter.

I lighed med dette kan mange andre potions fremstilles og opgraderes. Der er nogle potions, der kan kastes og kan forårsage stænkeffekter på mennesker omkring dig. Splash-potions kan dog også påvirke mobs, så vær forsigtig, hvis du kaster en potion, der er nyttig for dig og andre spillere. Desuden giver disse potions maksimal varighed, hvis de smides i hovedet.

Hærdende potions

Disse er potions, der kan fremstilles ved hjælp af elementer. Imidlertid er det kun grundsten og uddannelsesudgaver, der kan bruge disse potions, da elementerne kun er tilgængelige i de versioner af spillet.

Forbudte potions

Der er et par potions i spillet som lykken, og den forfaldsdrink, der ikke kan opnås ved at brygge og kun kan opnås ved enten at bruge varebeholdningen i kreativ eller ved at skrive kommandoer. Disse drikker er yderst hjælpsomme, og som en uretfærdig fordel fjernes de fra normal overlevelse, medmindre de snydes for at gyde.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found