Vejledninger

Fix: Spotify-applikationen svarer ikke

Spotify er bestemt den mest populære musikstreamingtjeneste, der dækker de fleste sange og kunstnere, og det gør det med en ren grænseflade sammen med rimelige priser. Applikationen til Windows er dog ikke perfekt, og den viser ofte fejlen "Spotify-applikationen reagerer ikke", når du prøver at åbne appen.

Fejlen vises også, hvis Spotify-appen er indstillet til at starte sammen med Windows, og den vises, så snart du starter din computer. Følg det sæt metoder, der vises nedenfor for forhåbentlig at løse problemet med succes.

Løsning 1: Afslut processen i Jobliste

Det ser ud til, at den enkleste, men alligevel mest effektive løsning på dette problem er at afslutte alle Spotify-relaterede processer i Jobliste, så snart fejlen vises. Det skal begge løse problemet, da fejlen ikke vises næste gang du prøver at køre appen. Prøv det nedenfor:

 1. Brug tastekombinationen Ctrl + Shift + Esc for at åbne Jobliste. Alternativt kan du bruge Ctrl + Alt + Del-tastekombinationen og vælge Task Manager fra den blå skærm, der dækker dit skrivebord. Du kan også søge efter det i menuen Start.

 1. Klik på Flere detaljer for at udvide opgavestyringen og søge efter spotify.exe-posten, der vises på listen under fanen Processer i Jobliste. Det skal være placeret lige under Apps. Hvis du ser flere poster, skal du højreklikke på dem alle og vælge indstillingen Afslut opgave i den kontekstmenu, der vises.
 2. Klik på Ja for at få vist meddelelsen: “ADVARSEL: Afslutning af en proces kan medføre uønskede resultater inklusive tab af data og system ustabilitet….” eller en hvilken som helst anden dialogboks, afhængigt af hvilken version af Windows du har installeret på din computer.
 3. Genstart din computer og kontroller, om du er i stand til at åbne Spotify-appen uden at modtage denne irriterende fejlmeddelelse.

Bemærk: Hvis dette ikke løser problemet for dig, anbefaler jeg, at du også kigger på Spotify Web Helper-processen under sektionen Baggrundsprocesser i Jobliste, da brugere har rapporteret, at afslutning af denne proces også løser problemet.

Løsning 2: Udfør en ren installation af Spotify

Hvis den nemme metode ovenfor ikke klipper den, skal du muligvis øge dit spil lidt og udføre en ren geninstallation af Spotify-appen. Dette skal løse problemet med det samme, men der er et par trin, du skal følge for at udføre processen på den bedst mulige måde.

Lad os først og fremmest afinstallere Spotify på din computer enten ved hjælp af appen Indstillinger eller Kontrolpanel på din Windows-pc:

 1. Først og fremmest skal du sikre dig, at du er logget ind med en admin-konto, da du ikke kan afinstallere programmer ved hjælp af andre kontoprivilegier.
 2. Du mister muligvis al musik, du har downloadet til offline brug sammen med afspilningslister, du har oprettet i appen.
 3. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 4. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find Spotify-posten på listen, og klik en gang på den. Klik på knappen Afinstaller over listen, og bekræft eventuelle dialogbokse, der kan vises. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere Spotify og genstarte computeren bagefter.

Herefter skal du slette Spotifys data, der er tilbage på din computer, ved at følge nedenstående trin:

 1. Naviger til følgende placering på din computer ved at åbne Windows Stifinder og klikke på Denne pc:
C: \ Brugere \ DITT BRUGSNAVN \ AppData \ Roaming \ Spotify
 1. Hvis du ikke kan se mappen AppData, skal du muligvis aktivere den mulighed, der giver dig mulighed for at se skjulte filer og mapper. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.

 1. Slet Spotify-mappen i Roaming-mappen. Hvis du modtager en besked om, at nogle filer ikke kunne have været slettet, fordi de var i brug, kan du prøve at afslutte Spotify og afslutte processen ligesom i løsning 1.
 2. Geninstaller Spotify ved at downloade installationsprogrammet fra deres websted, køre det fra mappen Downloads og følge instruktionerne på skærmen. Problemet skulle være væk nu.

Løsning 3: Deaktiver internetforbindelser på din computer

I nogle tilfælde kan deaktivering af Wi-Fi, tilslutning af Ethernet-kablet osv., Inden du starter Spotify muligvis også fungere og forhindre, at problemet opstår igen. Deaktiver blot den måde, du bruger til at oprette forbindelse til internettet, og prøv at køre appen. Når Spotify starter, skal du genaktivere forbindelsen og kontrollere, om fejlen vises!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found