Vejledninger

Sådan opsættes og bruges WhatsApp online på en computer

Whatsapp er længe blevet etableret som valg til valg, når det kommer til mobiltelefonbudbringere. Appen er kun tilgængelig til brug på mobiltelefon, hvor beskeder kan udveksles over internettet med fotos, stemmemeddelelser, videoer og endda aktuelle placeringer. Det faktum, at whatsapp messenger kun er en mobilapp, ændrede sig for nylig og blev afsløret som WhatsApp Web. Det WhatsApp Web messenger er meget enkel at konfigurere og bruge på computere. Tidligere krævede komplekse løsninger, at bruge apps på computere. Men for WhatsApp er web messenger ret enkel at installere og bruge.WhatsAppgemmer al information på deres servere, hvorfor adgang til dem via skyen (i tekniske termer) har gjort det let for brugerne at få adgang til det overalt.

Alt hvad du behøver for at komme i gang er din webbrowser. Du har også brug for opdateret version af WhatsApp til Windows, Android eller Blackberry på din telefon. For at få adgang til whatsapp på nettet skal du gå til følgende websted //web.whatsapp.com. Når du er færdig, vil du se QR kode på din skærm.

Hvis duHold mig logget indHvis indstillingen er markeret, behøver du ikke foretage QR-scanningen nu og da, når du prøver at få adgangWhatsApppå nettet. Når skærmen med QR-kode er klar, skal du åbneWhatsApppå din telefon, og tryk påIndstillinger,vælg derefterWhatsApp Webogscanne QR-koden vises på din computers skærm. Umiddelbart efter scanning, opdateres din browser for at vise alle dine whatsapp-beskeder osv.

Funktioner på WhatsApp-nettet

Da det er nyt, er ikke alle funktionerne i WhatsApp-telefon messenger i øjeblikket tilgængelige på WhatsApp Web messenger-versionen. Facebook er tilbøjelig til at introducere flere funktioner, når tiden går. Imidlertid er WhatsApp Web messenger i øjeblikket i stand til at gøre følgende:

Start nye private chats

Øverst på WhatsApp Web-messenger vil du kunne se et chatikon, hvor du kan slå op en liste over dine kontakter, som du kan chatte med. Når du chatter med nogen via din WhatsApp Web-messenger, vil de aktuelle chats også være tilgængelige under denne menu.I øjeblikket er det dog begrænset til kun at starte private chats, og gruppechats skal først starte på din telefon, men kan bæres tændt i WhatsApp Web messenger senere.

Brug af SHIFT + ENTER til at oprette en ny linje

Der er også nye funktioner, der er tastaturvenlige, såsom at skrive en ny linje gennem dit tastatur ved at holde nede FLYTTE og trykke påGÅ IND tast samtidigt, som ikke sender din besked, skal du bare flytte den ned til næste linje på chatskærmen. Dette skyldes, at enter-tasten på dit tastatur, ligesom på din telefon, kun sender beskeden igennem og ikke flytter til den næste linje.

Vedhæftning af billeder

WhatsApp Web Messenger er også udstyret til at vedhæfte fotos. Dette kan gøres ved at trykke på papirclipsikonet oven på den aktuelle chat. Dette giver din webkamera mulighed for at tage et billede eller vedhæfte et gennem dine gemte fotos, ligesom det fungerer på din telefon.

Din browser beder om tilladelse til at bruge dit kamera og kan nægtes adgang, hvis du ikke vil bruge dit webcam. Men hvis du tillader det, kan du bruge webkameraet til at tage et billede af dig.

Udsæt og skift

WhatsApp Web messenger giver dig også mulighed for at bruge Udsæt underretninger til at tavse konstante meddelelser og skifte lyde. Det giver dig endda mulighed for at deaktivere skrivebordsalarmfunktionen helt, hvis du foretrækker det. At have skrivebordsalarmfunktionen får dig til at få en pop op-meddelelse hver gang du modtager en besked på din WhatsApp messenger.

WhatsApp Web messenger giver dig også mulighed for at se en persons kontaktoplysninger ligesom på din telefon nøjagtigt som WhatsApp messenger-appen gør.

Det eneste tilbageslag

Det eneste tilbageslag for hele WhatsApp Web-messenger er, at for at chatte på det, skal du til enhver tid holde din telefon forbundet til internettet. Da WhatsApp Web messenger er forbundet via din WhatsApp app messenger på telefonen, er det afgørende at være tilsluttet internettet til enhver tid for at blive brugt.

Copyright absolutsilverpoint.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found