Vejledninger

FIX: Desværre har WhatsApp stoppet Fejl på Android-telefoner

WhatsApp er en applikation, der er kommet ind på listen over "De apps, som de fleste mennesker bruger dagligt" nu, hvis den ikke allerede havde gjort det for nogen tid siden. Ansøgningen er en glimrende måde at sende beskeder, ringe til og dele medier (og for nylig dokumenter) med dine venner og familie. Nogle gange driller det dig meget, når den frygtede "Applikationen er stoppet" dukker dog op.

Denne fejl har også en evne til at dukke op i forhold til andre applikationer, men når denne fejl kommer på et program, går du normalt ikke din dag uden at bruge, så bliver det endnu mere generende. I denne artikel deler vi to metoder, der helt sikkert vil hjælpe dig med at fjerne "Desværre har WhatsApp stoppet fejl". Start med den første metode, og hvis det ikke løser problemet for dig, skal du fortsætte med den anden metode.

Metode 1: Ryd cache- og appdataene

I den første metode rydder vi cachen i WhatsApp-applikationen. En cache bruges til at gemme de mest anvendte oplysninger i en applikation, og når du har ryddet den, bliver din applikation muligvis lidt langsommere i nogen tid, men det er absolut nødvendigt, at du rydder den for at fjerne dette problem. Følg disse trin:

Gå til “Indstillinger”På din Android-enhed.

Find nu din vej til “Ansøgninger”-Fanen og derefter til“Applikationschef

Her skal du stryge til venstre, indtil du finder den sidste applikation under titlen "ALLE".

Rul ned, indtil du finder “WhatsApp”. Klik på den.

Fra menuen vil du se muligheder for at “Ryd cache”Og“Slet data”. Ryd først cachen, genstart din telefon og gå tilbage og kontroller, om fejlen stadig eksisterer.

(Bemærk: I næste trin vil vi udslette applikationsdataene, som muligvis fjerner applikationsdataene som indstillinger, filer osv. Fortsæt kun, hvis du skal)

Hvis fejlen stadig er der, skal du følge de samme 5 trin, der er anført ovenfor, og komme dig til menuen. Klik nu også på "Ryd data" og se om applikationen nu fungerer for dig.

Metode 2: Afinstaller og geninstaller WhatsApp-appen

Som en anden metode vil vi afinstallere og geninstallere applikationen. Vi ved, at det ikke er noget, du gerne vil gøre, men hvis ovenstående metode ikke virker for dig, skal du udføre de samme trin (fra trin nr. 1 til trin nr. 4) fra den tidligere metode. Når det er gjort:

Klik på "Afinstaller”. Appen afinstalleres derefter efter at have bedt om din bekræftelse.

Genstart din telefon.

Installer en ny kopi af WhatsApp fra playbutikken ved hjælp af dette link.

Forhåbentlig bliver fejlen nu løst.