Vejledninger

Fix: Google Chrome går ned på Windows 10

Microsoft frigav Windows 10 Insider Preview, der startede en ny æra af Windows 10-opdateringer ved at bringe flere funktioner til OS. Windows 10 Insider Preview, altså Byg nr. 10525 har et dybt hul for Google Chrome.

Det ser ret skræmmende ud, og hundreder af mennesker har rapporteret dette problem med Google Chrome inde i deres Windows 10 Build 10525. For at løse dette problem vil du gerne vide, hvad der forårsager dette nedbrud.

Google Chrome går ned efter lanceringen, og alle fanerne reagerer ikke og viser en Aw, Snap fejl som på billedet nedenfor.

Årsager bag Google Chrome-nedbrud:

Dette nedbrud viser sig at forekomme inde i 64-bit version af Windows 10 Build 10525. Så det forårsager det nedbrudte problem, som kan løses ved hjælp af følgende metoder nævnt nedenfor.

Løsninger til løsning af Google Chromes nedbrudsproblem:

Der er kun få løsninger til at rette det som Google Authority har ikke fundet en bedre løsning til at rette det endnu. Så du kan bruge følgende metoder til at få krom tilbage til arbejde.

Metode nr. 1: Brug af ingen sandkasse Flag:

Den væsentligste årsag til Google Chrome-nedbruddet er Sandkasse. Det insisterer på, at 64-bit versionen af ​​Chrome går ned. Så for at rette og beholde 64-bit versionen af ​​Chrome skal du bruge no-sandbox flag. Dette er en god løsning, men det anbefales ikke, da det sætter Chrome ud af sin sandkassetilstand og gør det tilbøjeligt til angreb. Hvis du stadig er god med det, kan du bruge det.

For at gøre dette; højreklik på Google Chrome-genvej til stede på skrivebordet og vælg Ejendomme.

Inde i ejendommene finder du Genvej Fanen øverst og vælg den for at se dens indhold. Inde i denne fane finder du Mål felt og klik på teksten. Gå til slutningen af ​​teksten, og tryk på Mellemrumstast kun en gang. Skriv følgende tekst, når du har trykket på mellemrum.

–Ingen sandkasse

Klik på ansøge og tryk derefter på Okay. Brug genvejen til at åbne Google Chrome, og forhåbentlig åbner den uden at gå ned.

Metode nr. 2: Geninstallation af 32-bit version af Google Chrome:

Hvis du ikke vil bruge flagget uden sandkasse, og du kender dets konsekvenser, vil du måske afinstallere 64-bit version af Google Chrome og geninstaller en 32-bit version af det. Det vil helt sikkert hjælpe dig ved at løse det nedbrudte problem med Google Chrome.

Du kan afinstallere 64-bit versionen af ​​Chrome ved at gå til Kontrolpanel> Program og funktioner og dobbeltklik på Chrome-applikationen. Efter afinstallation af Chrome skal du downloade 32-bit versionen af ​​Chrome fra her. Efter downloadet skal du installere det, så bliver du tilfreds med resultaterne.