Vejledninger

Fix: Microsoft Surface Pro 4-berøringsskærm fungerer ikke

Surface Pro 4 er designet og markedsført af Microsoft. Det er en 2-i-1 aftagelig computer med en berøringsskærm og et tastatur. Det er et fantastisk produkt med let adgang dets hovedmål. Mange brugere rapporterede dog, at deres berøringsskærm ikke fungerede som forventet. Nogle gange under berøring stoppede berøringsskærmen pludselig med at give enorme problemer.

Problemet kan skyldes en række årsager, såsom manglen på den nyeste Windows-opdatering, forældede drivere eller forkert kalibrering osv. Vi har listet ned en række løsninger, som du kan prøve. Tag et kig.

Løsning 1: Udfør en hård nulstilling

Størstedelen af ​​brugerne rapporterede, at udførelsen af ​​en hård nulstilling af enheden løste problemet med, at deres berøringsskærm ikke virkede. Det er muligt, at den aktuelle konfiguration af din berøring ikke er korrekt, hvilket primært forårsager dig problemet. Vi kan prøve at lukke enheden ned kraftigt og kontrollere, om dette gør nogen forskel.

 1. Tryk på og hold nede Tænd / sluk-knap på din enhed til 30 sekunder inden du frigiver det.
 2. Tryk på lydstyrke op-knap og tænd / sluk-knap sammen og hold dem i 15 sekunder. (Slip dem ikke, når du ser logoet vises foran dig)
 3. Forlad din Surface Pro ledig i mere end 15 sekunder.
 4. Start din enhed normalt, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Kontroller for systemopdateringer

Hvis du ikke har tjekket din Windows for potentielle opdateringer, skal du straks tjekke. Hver opdatering består af mere support til hardwarekomponenter, fejlrettelser og endda nye funktioner. Det kan være muligt, at det problem, du står over for allerede er behandlet i opdateringen.

 1. Klik på Start og skriv i dialogboksen “Indstillinger”. Klik på det program, der vender tilbage i søgeresultaterne. Klik på “Opdatering og sikkerhed”-Knappen.

 1. Her finder du “Søg efter opdateringer”I“Windows opdatering”-Fanen. Nu kontrollerer windows for eventuelle tilgængelige opdateringer og installerer dem efter download.

 

Løsning 3: Opdatering af berøringsskærmdriver

Problemet kan også være til stede på grund af forældede / korrupte berøringsdrivere på din computer. Vi kan prøve at opdatere driverne manuelt på din computer og kontrollere, om problemet stadig vedvarer. Bemærk, at du altid kan prøve at opdatere driverne automatisk, før du prøver at opdatere dem manuelt som beskrevet her. Vælg bare de første muligheder i stedet for den anden i trin 3 for at opdatere dem automatisk.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware, og højreklik på enheden, og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den anden mulighed (Gennemse min computer for driversoftware) og fortsæt.

Vælg driverfilen, du downloadede, ved hjælp af browserknappen, når den vises, og opdater den i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer efter opdateringen, og kontroller, om problemet løses.

Løsning 4: Kalibrering af berøringsskærmen

En anden løsning på dette problem er at kalibrere berøringsskærmen korrekt. Hver berøringsskærm skal kalibreres en gang imellem, før den fungerer korrekt som forventet. Kalibreringen vil tage et øjeblik før du er i stand til at bruge din computer igen.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet, skriv “Kalibrer”I dialogboksen, og åbn applikationen, som returnerer i resultatet.
 2. Klik på knappen “Kalibrer”Og følg instruktionerne på skærmen for at kalibrere din skærm. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 5: Nulstilling af enheden

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan vi prøve at nulstille enheden. Du har altid mulighed for at beholde dine filer og mapper, når du udfører nulstillingen. Under alle omstændigheder skal du altid sikkerhedskopiere de data, der er gemt på din computer, inden du går videre til løsningen.

 1. Trykke Windows + S, skriv “Nulstil”Og åbn applikationen.

 1. Klik på "Kom igang”Til stede under overskriften“ Nulstil denne pc ”for at processen kan starte.

 1. Nu vil Windows spørge, om du vil beholde dine filer eller fjerne alt. Valget afhænger af dig. Hvis du for nylig har købt din computer, og der ikke er mange filer, kan du nemt sikkerhedskopiere dem og vælge "Fjern alt". Ellers kan du vælge den første mulighed.