Vejledninger

Sådan skjules dine kontakter på en Android-telefon

Forsøger du at skjule nogle kontakter på din Android-enhed, men undlader at tænke på en måde at gøre det på? Vil du have, at folk ikke ser, at du er i kontakt med en bestemt gruppe mennesker? Nå så er du landet på det rigtige sted!

Vi deler to metoder, hvorigennem du kan skjule eller skjule telefonbogskontakter på din Android-enhed.

Metode 1: Føj kontakterne til en gruppe

Den første metode involverer at flytte de skjulte kontakter til en gruppe. Udfør følgende trin:

For det første bliver du nødt til at åbne Kontakter-applikationen på din Android-enhed.

Kontaktapplikationerne på alle Android-enheder har mulighed for at tilføje “Grupper”. Menuen kan dog være forskellig. Klik på knappen Grupper på din enhed.

Du bliver bedt om at oprette en gruppe. Prøv at navngive det noget, der ikke er indlysende og hemmeligholdt.

Tilføj de kontakter, du vil tilføje, og klik derefter på “Gemme”.

Gå tilbage til programmets hovedskærm, gå til menuen og derefter til indstillinger og klik på "Kontaktpersoner, der skal vises".

Nu skal du vælge “Brugerdefineret liste”(Eller“ Tilpasset liste ”på nogle enheder) fra bunden af ​​menuen. Klik på hjulikonet foran teksten for at ændre listen.

Nu kan du vælge de kontakter, du vil have vist. Kontroller hele gruppen af ​​kontakter undtagen den gruppe, du lige har oprettet, og voila ... det er gjort!

Metode 2: Gå til SIM og skjul SIM

I den anden metode gemmer vi kontakterne i SIM-hukommelsen og skjuler stort set bare SIM-kontakterne. På ældre versioner af Android (4.4.4 og derunder) kan du kopiere eksisterende kontakter på din telefon til SIM-kortet, men i de senere versioner skal du vælge den hukommelse, du vil bruge, mens du tilføjer kontakterne og kan ikke ændre det senere (på de fleste enheder).

For nyere versioner kan du slette de kontakter, du vil tilføje, og derefter tilføje dem igen, mens du vælger SIM-hukommelsen. Når det er gjort, skal du følge trinene efter trin 5 anført nedenfor.

For ældre versioner:

Gå til kontaktappen og gå ind i menuen.

Klik på "Mere

Vælg nu “fra listenKopier kontakter”.

Du får to muligheder “Telefon til SIM”Eller“SIM til telefon”. Vælg telefon til SIM.

Du bliver nu bedt om at vælge de kontakter, du vil tilføje. Gøre det.

Nu går du igen til menuen og vælger “Kontakter, der skal vises

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet “SIM-kort”Valgmulighed, og dine SIM-kontakter vises ikke længere i applikationen.