Vejledninger

Sådan rettes switch-fejlkode 2137-8056

Flere Nintendo Switch-brugere rapporterer, at de fårSkift fejlkode 2137-8056når du prøver at downloade et spil eller få adgang til Nintendo Switch-butikken. I de fleste tilfælde ledsages fejlkoden af ​​fejlmeddelelsen “Kan ikke kommunikere med serveren”. Mens nogle brugere rapporterer, at problemet er intermitterende, siger andre, at det for dem sker under hvert forsøg på at åbne et spil eller Nintendo Switch Store.

Hvad forårsager switchfejlkoden 2137-8056?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der ofte bruges til at løse dette problem. Som det viser sig, er der flere potentielle synder, der kan være ansvarlige for udløsningen af ​​denne fejlkode:

 • Nintendo-servere er nede - Det er muligt, at denne fejl opstår på grund af en uventet strømafbrydelse eller planlagt vedligeholdelse af Nintendo-serverne i dit område. Hvis dette scenarie er anvendeligt, er problemet uden for din kontrol, og den eneste tilgængelige løsning er at vente, indtil problemet er løst.
 • Konsol-firmware er forældet - En anden grund, der kan udløse denne fejl, er en Nintendo Switch-konsol med en opdateret softwareversion. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at tvinge din Nintendo Switch-konsol til at opdatere til den nyeste version.
 • Forkert tildelt dynamisk IP - Hvis du er internetudbyder, tildeler du dynamiske IP'er, er chancerne for, at du får denne fejlkode fra tid til anden. Flere berørte brugere har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de udførte en motorcykling på deres hjemmenetværk.
 • Ustabile standard DNS-adresser - Hvis du støder på problemet til og fra, er chancerne for, at problemet skyldes dine DNS-adresser. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved at skifte til Google DNS-adresser.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse den samme fejlmeddelelse, giver denne artikel dig flere forskellige potentielle fejlfindingstrin. Nedenfor finder du en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation med succes har brugt til at løse problemet.

For at sikre at du forbliver så effektiv som muligt, råder vi dig til at følge metoderne i den rækkefølge, de præsenteres, da de er ordnet efter effektivitet og sværhedsgrad. En af dem er nødt til at løse problemet uanset den skyldige, der forårsager det.

Metode 1: Bekræft status for Nintendo-servere

Hvis du støder på denne fejlkode, er det første, du skal gøre, at kontrollere status for Nintendo-servere. I de fleste tilfælde vil du se denne fejl, fordi Nintendo er midt i planlagt vedligeholdelse, eller de mildner en uventet afbrydelsesperiode.

I ethvert af disse tilfælde vil du være i stand til at kontrollere, om problemet er uden for din kontrol ved at kontrollere status for Nintendo-servere. For at gøre dette skal du åbne dette link (her), og vælg den region, som du prøver at bruge tjenesterne fra.

På det næste skærmbillede skal du kontrollere status for Onlinetjenestestatus. Hvis alle servere fungerer normalt, skal du rulle ned til Vedligeholdelsesoplysninger og se om du ikke er midt i en servervedligeholdelsesperiode.

Hvis dine undersøgelser afslørede, at Nintendo-servere i øjeblikket gennemgår vedligeholdelse, skal du vente et stykke tid, før du prøver at gentage den handling, der udløsteSkift fejlkode 2137-8056.

Hvis du har konstateret, at problemet ikke skyldes planlagt vedligeholdelse eller et serverproblem, skal du gå ned til den næste metode nedenfor for at få et par ekstra reparationsstrategier.

Metode 2: Sørg for, at du er på den seneste Switch-firmwareopdatering

Hvis du støder på denne fejl, mens du prøver at få adgang til Nintendo Switch-butikken, er det muligt, at problemet opstår, fordi du ikke bruger den nyeste konsol-firmware, der er tilgængelig. Flere berørte brugere har rapporteret, at problemet blev løst for dem, efter at de fulgte, og opdaterede softwareversionen til den nyeste.

Bemærk: Husk, at medmindre du forhindrer denne proces i at ske, skal Nintendo Switch automatisk opdatere til den nyeste version automatisk.

Her er en hurtig guide til, hvordan du opretter en systemopdatering på Nintendo Switch:

 1. Fra din Hjem menu på din Nintendo Switch, Vælg Systemindstillinger (tandhjulsikon).
 2. Inde i Systemindstillinger menu, skal du bruge den lodrette menu til venstre for at vælge System. Vælg derefter Systemopdatering at starte Systemopdatering behandle.
 3. Efter udførelse af trin 2 starter din konsol med at udføre en kontrol for at afgøre, om en ny systemopdatering er tilgængelig til din konsol. Hvis der findes en ny opdatering, finder download og installation sted automatisk.
 4. Når processen er afsluttet, skal du gentage den handling, der tidligere udløsteSkift fejlkode 2137-8056og se om problemet er løst.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Elcykling hjemmenetværket

Flere berørte brugere har rapporteret, at det lykkedes dem at løse problemetSkift fejlkode 2137-8056ved at udføre en strømcyklus på netværket, som de var tilsluttet. Dette bekræftes at være særligt effektivt i tilfælde, hvor internetudbyderen tildeler dynamiske IP'er.

Her er en hurtig guide til, hvordan du strømcykler dit hjemmenetværk:

 1. Start med at tage strømkablet ud af både modemmet og den trådløse router (hvis du har to forskellige komponenter). Sørg for, at du helt tømmer strømmen til dit modem / router. Nogle modeller har et backupbatteri installeret - i dette tilfælde skal du fjerne batteriet for at sikre, at strømcyklussen er færdig.
 2. Vent 30 sekunder.
 3. Sæt strømkablet tilbage i din router / modem, og vent på, at forbindelsen genoprettes.

Hvis du stadig støder på problemet efter at have foretaget en strømcyklus til dit hjemmenetværk, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 4: Brug af Googles DNS-adresser

Nogle brugere, som vi også støder påSkift fejlkode 2137-8056fejl har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de manuelt ændrede DNS-indstillingerne fra standardværdierne til de offentlige DNS-adresser, der blev leveret af Google.

Dette har stor chance for at arbejde, især hvis du havde lignende DNS-problemer med andre enheder, der også bruger den samme internetudbyder (Internet Service Provider).

Her er en hurtig guide til justering af dine Nintendo Switch DNS-indstillinger manuelt for at bruge den adresse, der er leveret af Google:

 1. Vælg på skærmen Hjem på din Nintendo Switch Systemindstillinger (tandhjulsikon).
 2. Inde i Systemindstillinger skærmbillede, gå til Internet og vælg derefter Internetindstillinger. Når du har gjort dette, søger din konsol automatisk efter Wi-Fi-signaler.
 3. Når du ser listen over tilgængelige netværk, skal du vælge din fra listen (under Registrerede netværk).
 4. Klik derefter på Ændre indstillinger og rul ned til DNS-indstillinger. Juster derefter menuen for at sige brugervejledning for at kunne redigere nedenstående metoder.
 5. Under Primær DNS, tryk på og hold nede B for at slette standardindstillingen primær DNS. Tilføj derefter 8.8.8.8 annonce den Primær DNS og tryk på EN for at gemme konfigurationen.
 6. Under Sekundær DNS, tryk og hold nede B for at slette den eksisterende sekundær DNS. Tilføj derefter 8.8.4.4 annonce den Sekundær DNS og tryk på EN for at gemme konfigurationen
 7. Genstart din Nintendo Switch-konsol og se omSkift fejlkode 2137-8056fejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found