Vejledninger

Fix: Windows kunne ikke fuldføre installationen

Nogle gange kan installationen af ​​en ny version af dit nuværende operativsystem eller endda en opgradering til en helt ny ikke gå uden forskellige fejl bliver kastet på din vej. En af disse fejl er bestemt, at Windows ikke kunne fuldføre installationsmeddelelsen.

Det forekommer ofte på Windows 10-pc'er, mens brugerne prøver at installere opdateringer manuelt, men det sker også, når du opgraderer din computer fra en tidligere version af Windows til Windows 10. Der er flere metoder, der kan bruges til at løse dette, og de præsenteres i dette artikel med ekstra opmærksomhed på de mest succesrige.

Løsning 1: Omgå fejlen

Dette problem skyldes undertiden bare en fejl, og det kan undgås så simpelt som at køre installationsfilen uden at modtage fejlmeddelelsen direkte. Denne metode gælder for brugere, der bruger en ekstern DVD eller USB for at installere en ny opdatering eller for at opgradere deres pc.

Først og fremmest bliver vi nødt til at oprette en bootbar USB eller DVD med Windows 10 på for at gendanne din computer og også installere de nyeste opdateringer og opgraderinger.

Du kan bruge Media Creation Tool til at oprette et USB-bootbart drev på ingen tid, der starter på en enhed ved hjælp af UEFI.

 1. Download Media Creation Tool fra Microsofts officielle websted. Dobbeltklik på filen MediaCreationTool.exe, som du lige har downloadet filen for at starte værktøjet. Tryk på Accepter.
 2. Vælg Opret installationsmedie (USB-flashdrev, DVD eller ISO-fil) til en anden pc-indstilling fra det første skærmbillede, der vises fra værktøjet.

 1. Sprog, arkitektur og udgave af det bootbare drev vælges ud fra din computerkonfiguration, men du kan rydde Brug de anbefalede indstillinger til denne pc-indstilling for at vælge de relevante indstillinger, hvis den computer, du vil bruge USB til har forskellige indstillinger.
 2. Klik på Næste, og klik på indstillingen USB-flashdrev, når du bliver bedt om at vælge mellem USB eller DVD.

 1. Klik på Næste, og vælg det flytbare drev fra listen, der viser lagerenhederne, der er tilsluttet din computer.
 2. Klik på Næste, og Media Creation Tool fortsætter med at downloade de filer, der er nødvendige for at installere Windows 10, og det fortsætter med at oprette det startbare medie, som skal fungere på de fleste enheder, der bruger ældre BIOS såvel som på de nyere, der bruger UEFI.

Når du er færdig med at oprette en bootbar USB, kan du fortsætte med at starte din computer med den. Årsagen til, at vi valgte en bootbar USB over DVD, er, at processen er lidt lettere, og du behøver ikke gå igennem besværet med at købe en dobbeltlags-DVD.

 1. Når du modtager fejlmeddelelsen på din pc, mens den eksterne lagerenhed stadig er tilsluttet din computer, skal du bruge Shift + F10-tastekombinationen for at åbne et kommandopromptvindue.
 2. Derefter kan du indsætte DVD'en eller den USB, du brugte til at oprette et bærbart Windows 10-lagringsmedie og vente på, at din computer genkender det.
 3. Skriv D: [ENTER] for at navigere til D: -partitionen på harddisken og skriv “setup [ENTER] for at køre opdateringsinstallatøren. Afhængigt af din computer kan bogstavet D: være et andet bogstav, der skal svare til din bærbare USB.

Løsning 2: Avanceret start-løsning

Denne metode lyder lidt underligt, men det ser ud til, at det lokker Windows til at installere dets komponenter regelmæssigt. Hvis du kæmper for at installere den nyeste opdatering, kan du altid bruge denne metode og kontrollere, om den fungerer. Du har heller ikke noget at tabe, hvis det ikke fungerer, da du ikke ændrer noget vedrørende din computer.

 1. Sluk og tænd din computer i ca. tre gange, indtil du bliver bedt om at vælge at åbne de avancerede gendannelsesindstillinger. Fra skærmbilledet Vælg en indstilling skal du klikke på Fejlfinding og vælge indstillingen Nulstil din pc.

 1. Vælg indstillingen Behold mine filer, men klik på Annuller ved næste prompt, og bliv ved med at vælge Annuller, indtil du befinder dig på skærmen Vælg en indstilling igen, hvor du nu skal vælge Fortsæt.
 2. Kontroller, om du stadig har problemer med den samme installation

Løsning 3: For Windows 10 version 1709 AMD-brugere

Dette blev sendt som et officielt svar fra Microsoft til AMD-brugere med ovenstående version af Windows 10, da disse brugere sad fast enten med denne fejl, når de forsøgte at installere eller med en uendelig løkke med at prøve at installere opdateringer. Masser af brugere hævder, at simpelthen installation af opdateringen fra Microsoft til disse specifikke sager var mere end nok til at løse problemet.

 1. Hvad vi skal gøre er at installere flere opdateringer fra Windows Update-kataloget. Denne download bringer flere rettelser til din computer, og det er ret nemt at installere dem. Her er det KB-nummer, du skal søge efter: KB4073290.
 2. Åbn Microsoft Update-kataloget, og udfør en søgning ved at klikke på søgeknappen øverst til højre.

 1. Klik på knappen Download til venstre, og vælg arkitekturen på din pc (32bit eller 64bit). Sørg for at kende arkitekturen på din pc's processor, inden du vælger denne mulighed.
 2. Kør den fil, du downloadede, og følg instruktionerne på skærmen omhyggeligt for at fuldføre opdateringsprocessen. Gør det samme for begge filer, der skal installeres.
 3. Når opdateringen er afsluttet, skal du sørge for at genstarte din computer og prøve at køre den samme installation, der i første omgang forårsagede en fejl for dig. Kontroller, om den samme fejl opstår.

Løsning 4: Opdater BIOS

BIOS er bestemt en følsom ting, og du vil ikke have noget med det, før du er tvunget til at foretage nogle større fejlfinding, som også kan omfatte BIOS. Undertiden opstår fejlen på pc'er, hvis BIOS er forældet, og Microsoft har foreslået, at alle skal opdatere deres BIOS-firmware til den nyeste version, før de installerer opdateringer.

Opdatering af BIOS kan hjælpe dig med at håndtere visse problemer vedrørende Windows Setup, og brugere har rapporteret, at opdatering af BIOS gjorde det muligt for dem at følge op uden at se denne særlige fejlmeddelelse.

 1. Find ud af den aktuelle version af BIOS, du har installeret på din computer, ved at skrive msinfo i søgefeltet i startmenuen.
 2. Find BIOS-versionen lige under din processormodel, og kopier eller omskriv noget til en tekstfil eller et stykke papir.

 1. Find ud af, om din computer blev samlet, forudbygget eller samlet manuelt ved at købe alle komponenter individuelt. Dette er vigtigt, fordi du ikke vil bruge BIOS lavet til en komponent på din pc, når den ikke gælder for dine andre enheder, og du overskriver BIOS med en forkert, hvilket fører til større fejl og systemproblemer.
 2. Forbered din computer til opdateringen. Hvis du opdaterer din bærbare computer, skal du sørge for, at batteriet er fuldt opladet, og tilslut det bare i tilfælde af. Hvis du opdaterer en computer, anbefales det at bruge en UPS (Uninterruptible Power Supply) for at sikre, at din computer ikke slukker under opdateringen på grund af strømafbrydelse.
 3. Følg de instruktioner, vi har udarbejdet til forskellige producenter af stationære og bærbare computere som Lenovo, Gateway, HP, Dell og MSI.

Løsning 5: Skift yderligere BIOS-indstillinger

Selvom din BIOS-firmware er opdateret, bemærker du muligvis, at fejlen stadig ikke er løst. Der er flere grunde til dette, men en af ​​dem er bestemt det faktum, at der er visse indstillinger i BIOS, som fungerer godt til ældre versioner af Windows 7, men det er dårligt for Windows 10, og det kan ofte medføre, at denne fejl opstår. Følg trinene nedenfor for at løse dette.

 1. Sluk for din computer ved at gå til Start-menuen >> Tænd / sluk-knap >> Luk.
 2. Tænd din pc igen, og gå ind i BIOS ved at trykke på BIOS-tasten, mens systemet starter. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger "Tryk på ___ for at åbne Setup." Almindelige BIOS-nøgler er F1, F2, Del, Esc og F10. Bemærk, at du bliver nødt til at være hurtig om det, da meddelelsen forsvinder ret hurtigt.

 1. SATA-indstillingen, som du bliver nødt til at ændre, findes under forskellige faner på BIOS-firmwareværktøjer lavet af forskellige producenter, og disse er ingen unik måde at finde den på. Det er normalt placeret under Onboard-enheder, integrerede perifere enheder eller endda blot under fanen Avanceret. Ligegyldigt hvad, navnet på indstillingen er SATA-drift.

 1. Når du har fundet indstillingen, skal du ændre den fra AHCI eller RAID til ATA. ATA er den mest rimelige mulighed for installation af nye opdateringer eller opgradering. Naviger til sektionen Afslut, og vælg Afslut Gem ændringer. Dette fortsætter med opstarten. Sørg for at prøve at køre opdateringen igen.
 2. Glem ikke at ændre indstillingerne til deres oprindelige tilstand, når du er færdig med processen.

Løsning 6: Kommandoprompt og MMC-tweaks

Den følgende løsning blev foreslået af Microsoft-embedsmænd, der sendte den i et forum, der beskæftiger sig med denne type problemer, og brugerne var begejstrede over at høre om det, og det løste problemet for de fleste af dem. Kontroller, om dette også fungerer for dig.

 1. Når du modtager fejlmeddelelsen på din pc, mens den eksterne lagerenhed stadig er tilsluttet din computer, skal du bruge Shift + F10-tastekombinationen for at åbne et kommandopromptvindue.
 2. Indtast MMC i vinduet Kommandoprompt, og klik på Filer >> Tilføj / fjern snap-in ... Du kan også bruge CTRL + M-tastekombinationen.

 1. Dobbeltklik på indstillingen Computeradministration, og vælg indstillingen Lokal computer, før du klikker på Udfør.
 2. Klik på OK, og dobbeltklik på indstillingen Computeradministration (lokal), der skal vises i MMC-vinduet, og naviger til Systemværktøjer >> Lokale brugere og grupper >> Brugere.
 3. Dobbeltklik på Administrator, og fjern markeringen af ​​posten Konto er deaktiveret, før du klikker på OK.

 4. Højreklik nu på Administrator, og klik på Set Password. Vælg en adgangskode, du vil bruge, og genstart computeren. Problemet skal løses nu.

Hvis problemet stadig ikke er løst, kan du springe over til den anden del af løsningen, som endnu en gang er afhængig af ved hjælp af kommandoprompten til at navigere fra installationsskærmen til vinduet Kommandoprompt.

 1. Når du modtager fejlmeddelelsen på din pc, mens den eksterne lagerenhed stadig er tilsluttet din computer, skal du bruge Shift + F10-tastekombinationen for at åbne et kommandopromptvindue.
 2. Indtast følgende kommandoer, og sørg for at klikke på Enter efter hver enkelt:

CD C: \ windows \ system32 \ oobe

msoobe

 1. Opret en generisk konto og adgangskode, før du klikker på Afslut (hvis den anmoder om en produktnøgle, og du har en, skal du indtaste den nu. Hvis du kører en proces, der ikke kræver en nøgle, kan du bare afslutte). Indstil klokkeslæt og datoindstillinger korrekt, og klik på Udfør. Genstart computeren for at kontrollere, om problemet er løst.