Vejledninger

Sådan gendannes en BKF-fil på Windows 10

.BKF filer er tilknyttet Windows Backup Utility. Oprettelse af en sikkerhedskopi af windows er nødvendig for enhver bruger for at forhindre hans / hendes værdifulde data. Den mest generelle måde at sikkerhedskopiere dine data på er ved hjælp af Windows-værktøjet navngivet som NTBackup som giver dig mulighed for at gemme dine data i en fil, der hedder .bkf. Du kan derefter kopiere eller flytte disse data, hvor du vil, og gendanne ved hjælp afNTBackup-værktøj.Hvis du vil se de filer, der er pakket og komprimeret til BKF-filen, kan du bruge et af de mange tilgængelige bkf explorer-værktøjer. (Lav en hurtig google-søgning efter (BKF Explorer)at finde ud af.

Desværre har Microsoft fjernet NTBackup.exe fra Windows 10, så det er ikke muligt at gendanne BKF-filer på Windows 10. Dette kan dog stadig opnås ved manuelt at downloade og køre NT Backup Utility.

Løsning 1: Download filer fra internettet

Du kan downloade 03 filer (NTBackup.exe, Ntmsapi.dll, Vssapi.dll) fra nedenstående link som nt5backup.cab. Når filen er downloadet, skal du bruge 7-Zip til at udpakke filen og gemme den i en mappe på skrivebordet. Download nt5backup.cab (klik her)

  1. Dobbeltklik på ntbackup.exe fil og ignorere pop op-meddelelsen derefter klik på OK på velkomstguiden.
  2. Klik på indstilling "Gendan filer og indstillinger"
  3. Gennemse placeringen .bkf fil, og klik Okay (BKF-filen skal gemmes i det samme system, hvor sikkerhedskopien skal gendannes)
  4. Vælg den mappe, hvor du vil gendanne
  5. Vælg fremskreden valgmulighed og så du kan angive en hvilken som helst ønsket placering for at lade sikkerhedskopifilen gendannes og derefter Næste (Som standard gendannes sikkerhedskopien til den oprindelige placering.)
  6. Klik på Afslut efter at have udført alle de nødvendige muligheder.

Løsning 2: Brug af Windows XP-system

Hvis du har adgang til Windows XP, kan du kopiere 03-filer (NTBackup.exe, Ntmsapi.dll, Vssapi.dll) fra placering C: \ Windows \ System32 og bruge dem til at oprette en sikkerhedskopi af dit Windows 10-system.

Bemærk: NTBackup.exe er en eksekverbar fil, der kører applikationen, og .dll er de tilknyttede filer, der er nødvendige til gendannelsesformål.

Dette er den manuelle procedure til at gendanne .bkf-filerne fra NTBackup af alle gamle versioner af Windows OS til windows vista / 8 / 8.1 / 10. På en eller anden måde er der visse begrænsninger for det gratis værktøj, mens du udfører gendannelsesoperationen. For eksempel anbefaler Windows 10-system ikke, at du kører dette værktøj, da det ikke er kompatibelt med versionen, eller det kan beskadige dit system.

Løsning 3: Brug af BKF-gendannelsesværktøj

BKF-gendannelsesværktøjer (mange er tilgængelige på internettet) er en anden mulighed for at sikkerhedskopiere dine filer i Windows 10. Et sådant værktøj er Converter Tool, som giver dig mulighed for at reparere og bruge BKF-filer. Du kan bruge den til at reparere filen og også gendanne dine sikkerhedskopifiler fra BKF.