Vejledninger

Sådan løses Hearthstone-forsinkelse

Hearthstone (oprindeligt Heroes of Warcraft) er et online samlespil, der er udviklet af Blizzard (det samme firma, der udvikler Warcraft og Overwatch). Selvom Blizzard er en kæmpe i spilindustrien, er dens produkter ikke anderledes end andre, når det kommer til tekniske problemer.

Et af disse problemer er Hearthstone-forsinkelse. Det betyder ikke noget, om du har en avanceret pc eller en normal, spillet vil halte og stamme så meget, at det bliver uspilbart. Dette spørgsmål dukkede op i begyndelsen af ​​2017, og spillere støder stadig på det en gang imellem.

Hvad får Hearthstone til at forsinke?

Da spil er enorme applikationer, der er afhængige af flere forskellige moduler for at komme i gang, kan der være mange forskellige årsager lige fra videoindstillinger til konflikter med tredjepartssoftware. Da hver computers opsætning og konfigurationer er forskellige, kan årsagerne til problemet også variere. Her er nogle af årsagerne:

 • Video- / grafikindstillinger: Grafikindstillingerne i din grafikhardware er muligvis ikke indstillet korrekt. Hvis en hvilken som helst indstilling er malplaceret, vil du opleve forsinkelsen.
 • Dårlige installationsfiler: Der kan være dårlige eller korrupte installationsfiler i spillet. Hvis et hvilket som helst modul er forkert konfigureret og ikke kan synkroniseres med andre, vil du opleve forsinkelsen på ubestemt tid.
 • Dynamisk placeringstjeneste: Hearthstone søger efter venner i nærheden ved hjælp af Window's placeringstjeneste. Dette bremser spilets ydeevne betydeligt.
 • Dårlige konfigurationer / cache: Hearthstone registrerer alle konfigurationer i en ekstern fil i installationsmappen, så den kan hente dem, når det er nødvendigt. Hvis disse er korrupte, vil du opleve problemer med Hearthstone.

Vi begynder at komme ind i løsninger, der starter med den nemmeste og arbejde os ned. Sørg for, at du har en aktiv internetforbindelse og er logget ind som administrator. Sørg også for, at du ikke står bag proxyer eller firewalls.

Løsning 1: Ændring af grafikindstillinger

Grafikkortproducenter som NVIDIA eller AMD leverer et separat kontrolpanel, hvorfra du kan ændre grafikindstillingerne, der er direkte knyttet til hardwaren. Nyere grafikkort har avancerede videoforbedringspolitikker, der hjælper med en bedre gameplay. Der er dog også flere tilfælde, hvor disse muligheder skaber problemer med nogle spil. Vi vil prøve at deaktivere disse muligheder og kontrollere, om dette løser problemet.

 1. Åbn dit NVIDIA-kontrolpanel (højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet, og vælg NVIDIA kontrolpanel).
 2. Vælg nu Administrer 3D-indstillinger fra venstre navigationsrude og klik Programindstillinger.
 1. Vælg Hearthstone fra rullemenuen. Se efter 'under indstillingerne derOvervåg teknologi'. Skift denne indstilling fra 'Global / Gsync' til 'Fixed Refresh'.
 2. Nu ved siden af ​​“Foretrukken opdateringshastighed”Skal du sørge for, at den er indstillet til“Applikationsstyret“.
 3. Anvend ændringer og afslut. Genstart computeren, og kontroller, om den forsinkede i Hearthstone er løst.

Løsning 2: Deaktivering af placering

Hearthstone har et netværk af venner, hvor de kan kommunikere med hinanden via kanalen og endda finde venner i nærheden ved hjælp af placering opnået via dit internet i Windows. Dette danner et netværk af venner for at gøre din oplevelse af at spille god. Det ser imidlertid ud til, at denne placering forårsagede mange problemer, og spillet begyndte at forsinke, da applikationen søgte efter venner i nærheden. Vi vil forsøge at deaktivere denne indstilling og kontrollere, om dette løser problemet.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “indstillinger for privatlivets fred”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 1. Skift nu indstillingerne “Placering for denne enhed”Og“giver apps adgang til din placeringaf.
 1. Gem ændringer og afslut. Prøv nu at starte Hearthstone og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Opdatering af konfigurationsfilen

Hvert spil har sin lokale kopi af konfigurationer, som det henter, når det starter for at indlæse de oprindelige indstillinger. Denne konfigurationsfil kan let blive ødelagt og blive ubrugelig af systemet. Når dette sker, begynder spillet at vise tekniske fejl som den forsinkede. Vi opdaterer denne fil og kontrollerer, om dette gør tricket.

 1. Naviger til følgende bibliotek:
C: \ Brugere \ AppData \ Local \ Blizzard \ Hearthstone \ options.txt

Denne sti forudsætter, at du har valgt standardfilstien til installationen af ​​Hearthstone. Hvis du har et andet tilpasset bibliotekssæt, skal du navigere til det sted.

 1. Omdøb nu følgende fil
option.txt

til

optionold.txt
 1. Gem ændringer og afslut. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst. Den indledende opstart af spillet kan tage lidt længere tid end normalt, da filen bliver gendannet.

Løsning 4: Geninstallation afspil

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan du prøve at geninstallere spillet fuldstændigt. Hvis du har nået dette uden nogen forbedring i forsinkelsen, betyder det sandsynligvis, at installationsfilerne i spillet enten er ufuldstændige eller er korrupte. En geninstallation opdaterer alle indstillinger og henter den nyeste version.

 1. Start net Ansøgning. Klik på Spil fra den øverste fane skal du vælge Hearthstone og klik på muligheder. Vælg på rullelisten Afinstaller spil.
 1. Genstart din computer og start Battle.net igen. Søge efter Hearthstone og installer det igen på din computer.
 2. Prøv at starte den nye version, og se om problemet er løst.

Ud over alle løsningerne kan du også prøve følgende:

 1. Udfør følgende trin for at redigere filen 'options.txt':
 • Gå til C: \ Brugere * DIN BRUGER HER \ AppData \ Local \ Blizzard \ Hearthstone
 • Åbn options.txt
 • Indsæt følgende:
targetframerate: i = 144 (nummer = ønsket rammerate) vsync: b = False showfps: b = True (hvis et lille antal viser din fps, hvis det ønskes)
 1. Ændring af hele Hearthstone-mappe til '_Hearthstone' i telefonbogen:
% localappdata%> Blizzard
 1. Scan og reparer hele spillet.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found