Vejledninger

Fix: Hulu-afspilningsfejl

Der er en række forskellige videostreamingtjenester derude i verden lige nu, og Hulu er en af ​​de mest populære og mest anvendte. Det betyder dog ikke, at Hulu er perfekt eller ikke har nogen som helst problemer. Et af de forskellige problemer, som Hulu-brugere har stødt på gennem hele streamingtjenestens eksistens, er et, hvor brugere, der er berørt af problemet, gøres ude af stand til at streame eller afspille videoer overhovedet. Brugere, der er ramt af problemet, ser en fejlmeddelelse med overskriften "Afspilningsfejl" hver eneste gang de prøver at streame en video på Hulu. Den komplette fejlmeddelelse siger:

Den servernøgle, der blev brugt til at starte afspilning, er udløbet. Prøv at genstarte applikationen.

En simpel forklaring på dette problem er, at klienten sender Hulu-servere en anmodning om den video, som brugeren forsøgte at afspille, men anmodningen bliver ubesvaret, og servernøglen udløber, hvilket udløser visningen af ​​den ovenfor beskrevne fejlmeddelelse. Desværre er problemet næsten i alle tilfælde på serversiden, ikke på klientsiden, så der er intet, som en Hulu-bruger, der er berørt af dette problem, kan gøre andet end at vente på, at folk i Hulu diagnosticerer og løser problemet.

Hulus problem med afspilningsfejl skyldes i de fleste tilfælde et afbrydelse af Hulus servere (hvor alt om Hulu og alle de videoer, der er tilgængelige for brugere via streamingplatformen, er gemt) eller en afbrydelse på servere, der ligger endnu længere op i kæden. Når det er tilfældet, har brugere, der er berørt af dette problem, intet andet valg end at vente stormen eller prøve at følge fejlfindingsmetoder for at kontrollere, om de hjælper:

 • Logger ud og logger derefter tilbage på Hulu
 • Genstart Hulu-tjenesten
 • Opdater Hulu App
 • Prøv at minimere antallet af forbindelser til Wi-Fi-forbindelsen.
 • Tjek internethastighed, hvis den er god nok til at se videostream.
 • Genstart din enhed og netværksudstyr.
 • Prøv at bruge en kabelforbindelse.
 • Prøv at streame video i lav kvalitetstilstand.
 • Afinstallation og geninstallation af Hulu-appen
 • Kontrol med deres internetforbindelse

Hulu er en applikation med flere platforme, så det er ikke muligt at give komplette trin til ethvert operativsystem. Hvis du bruger Hulu på Android / iOS, kan du rydde appens cache for at løse problemet.

 1. Gå tilindstillinger
 2. Klik påApplication Manager (Apps)
 3. Nu åben Hulu
 4. Klik påRyd cache

Hvis du bruger iPhone eller iPad

 1. Gå til Hulu-appen og klik på Menu
 2. ÅbenIndstillinger
 3. Klik påRyd midlertidige filerog kontroller, om du har adgang til Hulu.

Hvis du ikke er i stand til at løse, hjælper det ikke med at løse problemet. Heldigvis kan du dog finde ud af, om der er et løbende serverafbrydelse eller andet problem, der får Hulu-brugere til at se fejlmeddelelsen "Afspilningsfejl" hver gang de prøver at streame indhold på Hulu ved blot at klikke her. Gennemgå de seneste rapporterede problemer om Hulu on DownDetector, og du skal være i stand til at finde ud af, om der er et løbende strømafbrydelse eller andet problem i Hulus ende, der er rodet med din evne til at streame indhold og er ansvarlig for, at du bliver påvirket af dette problem.

Tags hulu hulu afspilning streaming service