Vejledninger

Hvad er Microsoft AU Daemon?

For nylig har mange brugere anmodet om at vide, hvad Microsoft AU Daemon er, og hvad er dets anvendelse. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad det betyder, og hvad dets formål er.

Hvad er Microsoft AU Daemon?

Microsofts AU Daemon er forbundet med Microsofts lange række af Office-programmer. Disse programmer inkluderer Word, Powerpoint, Excel, One Note, Outlook, Access, Publisher og SharePoint. Alle disse programmer har Microsoft AU Daemon installeret. Det lanceres sammen med programmerne i baggrunden. I bund og grund, Microsoft AUDaemon er et lille program, der kontrol til nyopdateringer frigivet til MicrosoftKontorprogrammer af virksomheden. Dens fulde form er “Microsoft AutoUpdates Daemon“.

Hvis du har en registreret konto, der har en produktnøgle, så snart opdateringer er tilgængelige, udløser den en automatisk download- og installationsproces. Opdateringer downloades i baggrunden og installeres automatisk. Dette værktøj leveres forudinstalleret med alle Office-programmer og behøver ikke installeres separat.

Skal du deaktivere det?

Der er tilsyneladende ingen enorm ressourceforbrug af værktøjet, og det har ingen effekt på brugen. Det er et godt værktøj, der gør sit job uden at skabe noget besvær for brugeren. Derfor er det klogt, at det skal være aktiveret, medmindre det forårsager et problem med applikationen eller høj ressourceforbrug.

Hvordan deaktiveres det?

Der var en rapport om, at en meddelelse blev set af nogle brugere, da de startede Office-programmerne og spurgte, om de vil starte Microsoft AU Daemon. Dette kan være frustrerende for nogle mennesker, hvis meddelelsen kommer op, hver gang de åbner et Office-program, og i nogle tilfælde kan det også forhindre Microsoft Office i at svare. Derfor deaktiverer vi værktøjet i dette trin. For det:

  1. Åben det Office-program, som du vil bruge til deaktiver det MicrosoftAU Daemonværktøj.
  2. skab et tomt dokument.
  3. Klik på på den "Fil”Valgmulighed i tilsvenstre.
  4. Vælg "Konto”Fra listen.
  5. Klik på på den "OpdateringMuligheder”-Menuen i retrude.
  6. Vælg det "Deaktiver opdateringer”Mulighed og klik på den "Ja”For at bekræfte dit valg.

Bemærk: Microsoft AU Daemon vil ikke længere blive lanceret, mens du starter Office-programmet, hvis du deaktiverer det ved hjælp af ovenstående metode. Det anbefales at tjekke for opdateringer hver gang imellem for at sikre, at du får vigtige sikkerhedsopdateringer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found