Vejledninger

Sådan rettes Windows Update fejl 0x8024002E

Microsoft leverer regelmæssigt Windows-opdateringer og hotfixes til deres forbrugere. Windows 10 er ingen undtagelse fra disse opdateringer. Faktisk er disse opdateringer tvunget til Windows 10 (der er ingen mulighed for at slå dem fra). Windows 10 er muligvis det bedste operativsystem, Microsoft har udviklet endnu, men det giver fortsat mange udfordringer for sine brugere. Et meget almindeligt problem, som de fleste brugere klager over, er Windows-opdateringer, der altid fungerer. Hvis opdateringen ikke fryser, viser den sandsynligvis fejl. Nogle gange, når opdateringen er afsluttet, kan din pc muligvis begynde at fungere.

En sådan fejl er Fejl 0x8024002E. Denne fejl vises som en pop op-vindue under en Windows-opdatering. Den samme fejl vises muligvis også på Windows Server Update Services (WSUS), når du downloader en opdatering. WSUS er en applikationssoftware fra Microsoft, der downloader Windows-opdateringer fra Microsoft Update-webstedet og derefter distribuerer dem til computere på et netværk.

Fejl 0x8024002E kan undertiden gå ubemærket hen. Fordele kan dog identificere fejlen fra systemhændelseslogfiler. For at kontrollere dine systemlogfiler fra Eventviewer trykke Start-tast + R for at åbne løb, skriv eventvwr.exe i kør tekstboksen og tryk Gå ind.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad 0x8024002E er, hvad det betyder, og hvorfor det sker, når du downloader Windows-opdateringer. Vi giver dig derefter løsningerne til at rette denne fejl.

Hvad betyder fejl 0x8024002E?

Fejl 0x8024002E er en Windows-opdatering eller WSUS-fejl, der forhindrer dig i at downloade Windows-opdateringer på din standalone-computer eller virksomhedscomputere. 0x8024002E betyder normalt “WU_E_WU_DISABLED Adgang til en ikke-administreret server er ikke tilladt”. Da din computer er nægtet adgang, betyder det grundlæggende, at din download er afsluttet.

Dette skyldes normalt en dårlig gateway. Du skal muligvis genstarte din router og din computer for at fortsætte med opdateringen. I de fleste tilfælde skyldes dette en malware, der muligvis blokerer for Windows Update eller WSUS fra at få adgang til Microsoft-servere. Rester af et virusangreb kan også have rodet med din Windows Update Application-registreringsdatabase. Dette betyder, at du ikke har tilladelse til at få adgang til Microsoft-servere.

Nedenfor har vi angivet arbejdsløsninger til 0x8024002E fejl. Hvis metode 1 ikke fungerer, skal du prøve metode 2.

Metode 1: Fejlfinding af Windows Update

Kør systemfejlfinding for at løse problemer i Windows Update-applikationen. Fejlfinding finder fejl, der forhindrer Windows Update i at køre korrekt, og retter dem automatisk. Nogle fejl, f.eks. internetforbindelse, skal muligvis rettes manuelt.

 1. Gå til Kontrolpanel
 2. Søge efterFejlfinding
 3. Klik på Se alt og vælg Windows opdatering
 4. Lad fejlfindingsprogrammet udfylde scanning og reparation
 5. Genstart din pc, hvis du bliver bedt om det

Metode 2: Rediger Windows Update-registreringsdatabasen

I tilfælde af at et virusangreb eller malware ændrede Windows Update-registreringsdatabasen, løser denne metode problemet.

 1. Trykke Windows-tast / Start-tast + R at åbne løb
 2. I Løb tekstboks, skriv regedit og ramte Gå ind
 3. Find nøglen HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows \ WindowsUpdate
 4. Hvis værdi for DisableWindowsUpdateAccess er 1, rediger det til 0.
 5. Bekræft ændringen med lukker “Regedit”
 6. Genstart Windows Update service
 7. Prøve igen din Windows Update-download
 8. Det bliver du måske nødt til genstart din computer, hvis du bliver bedt om det, så effekten af ​​ændringerne finder sted.

Hvis problemet fortsætter, kan det muligvis rydde at opdatere Windows manuelt. På den anden side, hvis du kender den nøjagtige opdatering, du leder efter, kan du finde den på Microsoft Update Catalog-siden og downloade den via Internet Explorer uden at skulle gå gennem Windows Update.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found