Vejledninger

Fix: PS4-fejl CE-36329-3

Den berygtede fejlkode dukkede op for et stykke tid siden, og problemet bugter stadig PlayStation 4-brugere, der bare prøver at løse problemet og fortsætter med at bruge deres konsol, som om der ikke er sket noget. Problemet kan dog nogle gange let løses ved at implementere en af ​​de forskellige metoder, der kan bruges til at løse problemet.

Nogle gange kan problemet også tilskrives servervedligeholdelse, og hvis det var den virkelige årsag, er der intet andet du kan gøre, end blot at vente på, at problemet forsvinder. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du følge instruktionerne i nedenstående løsninger for at prøve at løse problemet.

Løsning 1: Brug en anden PS4-konto

Det sjove er, at fejlen normalt retter sig mod en bestemt konto i stedet for hele PS4 og dens forbindelse, hvilket betyder, at problemet kan undgås ved blot at bruge en anden PSN-konto. Hvis denne løsning ikke interesserer dig, da processen med at flytte dine fremskridt kan være krævende, er du velkommen til at se på andre løsninger.

 1. Start din PS4, og naviger til Ny bruger >>skab en bruger eller Bruger 1 på PlayStation-loginskærmen.
 2. Dette skal oprette den lokale bruger på selve PS4, ikke en PSN-konto.
 3. Vælg Næste >>Ny på PlayStation Network? Opret en konto > Tilmeld dig nu.
 4. Hvis du vælger Spring over, kan du vælge avatar og navn til din lokale bruger og spille offline med det samme. Gå til din avatar på PS4-startskærmen for at tilmelde dig PSN senere.
 5. Hvis dette er første gang, du bruger denne PS4, skal du gå til bruger 1's profil på PS4-startskærmen og indtaste dine detaljer og præferencer og vælge Næste på hver skærm.
 6. Hvis du er under 18 år, når du indtaster din fødselsdag, gør du det skaben lokal bruger til offline spil, og du bliver nødt til at bede en voksen om at godkende kontoen senere.
 7. Giv ikke en tidligere fødselsdato, fordi det er i strid med PSNs brugsbetingelser for at give falske oplysninger.
 8. Hvis du er over 18 år og vil bruge dit kredit- eller betalingskort i PlayStation Store, skal du sørge for, at den adresse, du indtaster her, matcher din kortfaktureringsadresse.
 9. Sørg for, at du har adgang til den e-mail-adresse, du indtaster, fordi du bliver nødt til at bekræfte den.
 10. Opret en Online ID og indtast dit for- og efternavn. Dit online-id er dit offentligt synlige navn, som andre brugere på PSN vil se.
 11. Vælg dine indstillinger for deling, venner og beskeder (tre skærme). Disse er kun til din konto; de påvirker ikke, hvad andre brugere på PS4 vil se.
 12. Hvis du er under 18, slutter oprettelse af konto her, og du kan enten bede en voksen om at logge ind med deres konto for at godkende PSN-adgang eller spille offline, indtil de gør det.
 13. Tjek din e-mail og klik på verifikation link. Hvis du ikke modtog en e-mail til bekræftelse af din konto, skal du kontrollere spam- og uønskede mapper.
 14. Hvis du stadig ikke kan finde den, skal du vælge Hjælp for at ændre din email adresse eller bede os om at sende e-mailen igen. Vælg Log ind med Facebook for at linke dine PSN- og Facebook-konti eller Gør dette senere.

Du bliver nødt til at vælge denne konto næste gang du starter din konsol, så fortsæt og gør det. Problemet burde være væk nu.

Løsning 2: Hvis fejlen opstår på vennelisten

Denne fejlkode vises normalt, når brugerne forsøger at få adgang til deres venneliste, og der er flere måder, du kan undgå at modtage fejlkoden i øjeblikket, før Sony beslutter at handle mod denne slags problemer. Der er to løsninger, der kan fungere for dig.

 1. Afbryd forbindelsen til Internettet ved at tage kablet ud lige før du går ind på din venneliste på din PS4 ved at navigere til Venner fra funktionsskærmen.
 2. Klik på Venner, og tilslut dit internetkabel igen, eller tilslut igen til dit trådløse netværk, mens du er på listen. Fejlen skulle ikke vises nu.

Den anden løsning kan vise sig at være permanent, og du behøver ikke gentage den hver gang den begynder at vises igen. Du skal dog være i stand til at downloade PlayStation-appen til din smartphone, som kan bruges til at løse problemet.

Android-brugere: //play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid&hl=hr

iOS-brugere: //itunes.apple.com/us/app/playstation-app/id410896080?mt=8

 1. Download og installer PlayStation-appen til dit respektive mobile OS, og log ind på appen med de samme legitimationsoplysninger, som du brugte på din PS4.
 2. Åbn appen og naviger til menuen Venner. Udfør nogle handlinger, som du ikke var i stand til, mens du var på din PS4 (accepter venneanmodninger, se på listen osv.).

 3. Kontroller, om fejlen vises på PS4 igen.

Løsning 3: Genstart din PS4 helt

En komplet genstart af konsollen er undertiden nødvendig, da den rydder cachen og nulstiller visse processer, der muligvis er blevet ødelagt på grund af overdreven brug af konsollen. Dette nulstiller også forbindelsen mellem dig og PS4-servere, så denne metode har altid stor chance for at få succes.

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 4: Initialiser dit system i fejlsikret tilstand

Geninitialisering af dit system kan virke som en drastisk foranstaltning, men det er faktisk den eneste måde at være meget sikker på, at fejlkoden forsvinder for godt. Dette nulstiller dine indstillinger, og du kan miste dine personlige data, men din konsol vil være så god som ny, når du er færdig. Sørg for, at du har en USB-lagerenhed med masser af plads (mere end 1 GB) og en computer med en aktiv internetforbindelse.

 1. Opret de nødvendige mapper på USB-lagerenheden til at gemme opdateringsfilen.
 2. Brug en computer til at oprette en mappe med navnet “PS4” på dit skrivebord. Inde i den mappe skal du oprette en anden mappe med navnet “UPDATE” og lade dem begge være tomme for nu.

 1. Download opdateringsfilen. De seneste opdateringer er altid tilgængelige på PlayStations officielle hjemmeside, og du kan besøge den seneste her. Gem den i "UPDATE" -mappen, du oprettede i trin 1, ved at finde den i mappen Downloads og flytte den til UPDATE-mappen.

 1. Gem filen med filnavnet “PS4UPDATE.PUP”. Sørg for at få navnet korrekt, da forkerte navne ikke fungerer, og PS4 genkender dem ikke.
 2. Sluk for strømmen til din PS4-konsol helt, og sørg for, at strømindikatoren slet ikke lyser. Hvis det er, og hvis farven er orange, skal du trykke på og holde tænd / sluk-knappen på din PS4 nede i mindst 7 sekunder, indtil systemet producerer et andet bip.
 3. Tilslut USB-lagerenheden til dit PS4 ™ -system, og tryk derefter på tænd / sluk-knappen, og hold den nede i mindst 7 sekunder, hvilket får konsollen til at starte i sikker tilstand.
 4. Vælg initialiser PS4 (geninstaller systemsoftware) og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre opdateringen korrekt.

 1. Hvis dit PS4 ™ -system ikke genkender filen, skal du kontrollere, at mappenavne og filnavne er korrekte. Indtast mappenavne og filnavne i enkeltbyte-tegn ved kun at bruge store bogstaver.
 2. Hvis problemet stadig vedvarer, skal du starte tilbage i sikker tilstand ved hjælp af ovenstående metode og klikke på knappen "Opdater systemsoftware".
 3. Vælg “Opdatering ved hjælp af internet” valgmulighed, og kontroller, om der er opdateringer tilgængelige til konsollen.
 4. Efter at have gjort det, hvis problemet stadig eksisterer, skal du starte tilbage i sikker tilstand og klikke på "Genopbygge Database ”mulighed.
 5. Efter genopbygning af databasen skal du kontrollere, om problemet fortsætter.

Bemærk:For nogle mennesker løste drejning af systemmusikken dette problem, så giv det en chance, hvis intet andet virker for dig.

Løsning 5: Afinstallation af spil

I nogle tilfælde, hvis du for nylig har installeret et spil, kan spillet muligvis forårsage dette problem, fordi dets filer muligvis er beskadiget, eller måske sidder det ikke godt sammen med din konsol. Derfor, hvis du for nylig har installeret et spil på konsollen, og fejlen begyndte at forekomme omkring det tidspunkt, skal du sørge for at afinstallere det spil fuldstændigt og give det en chance. Især Armoured Warfare er et spil, der har forårsaget dette problem med PlayStation 4.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found