Vejledninger

Fix: Ekstern harddisk vises ikke Windows 10

Med udviklingen inden for teknologi og stigningen i forskning og udvikling bliver eksterne harddiske mere anvendelige muligheder for lagring af dine data, mens du er på farten. Med lynhurtige hastigheder og bærbarhed har eksterne harddiske meget at tilbyde folk, der stoler på at bære deres data på farten.

På trods af at operativsystemerne og harddisksoftwaren opdateres ofte, er der stadig mange tilfælde, hvor computeren ikke finder en ekstern harddisk på din computer, selvom den er tilsluttet. Det betyder, at din computer muligvis ikke viser drevet i filen explorer, selvom du kan se det i enhedsadministratoren. Dette problem har været der i nogen tid og kan løses ved hjælp af nedenstående løsninger.

Løsning 1: Udførelse af grundlæggende fejlfindingsopgaver

Inden vi hengiver os til at udføre mere teknisk og avanceret fejlfinding, skal du udføre de grundlæggende fejlfindingsopgaver og se om de løser dit problem. Det meste af tiden har du muligvis ikke adgang til din harddisk på grund af meget enkle problemer. Sørg for at udføre alle nedenstående instruktioner, inden du fortsætter med de andre løsninger.

 • Prøve tilslutte harddisken i USB-porten på bagsiden af ​​din computer, hvis du ejer en pc eller til en anden port, hvis du ejer en bærbar computer.
 • Kontroller, om USB-kabel af harddisken fungerer. Du kan prøve at tilslutte et andet kabel og kontrollere igen.
 • Sørg for, at harddisken ikke er det fysisk beskadiget. Eksterne harddiske er meget sarte og har tendens til at gå i stykker selv ved det mindste fald.
 • Du skal sørge for, at USB-port du opretter forbindelse til, er i stand med de nyeste installerede drivere.
 • Hvis du ser enheden i hardware og printere og ikke i din enhedsadministrator, skal du afinstallere driveren. Naviger derefter til enhedsadministratoren og scan efter hardwareændringer.

Løsning 2: Opdatering af harddiskdrivere

Drivere er hovedkomponenterne ved kørsel af hardware på din computer og styring ved hjælp af operativsystemet. De er grænsefladen mellem operativsystemet og hardwaren. Hvis dine drivere er forældede eller korrupte, er der ingen måde, du kan få adgang til din harddisk. Vi vil prøve at opdatere driverne manuelt og se om dette løser problemet under diskussion.

Vi opdaterer to forskellige enheder; dine harddiskdrivere og lagerkontrollerne.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien lagerkontrollere, højreklikke på enheden og vælge “Opdater driver”.

 1. Der er to måder, hvorpå du kan opdatere driverne. Enten kan du automatisk søg på Internettet efter de nyeste drivere mod hardware-id'et, og lad windows opdateres automatisk. Enten dette eller du kan opdatere driverne manuelt ved at downloade driverne til et tilgængeligt sted og installere dem ved hjælp af "Gennemse min computer efter driversoftware".

Dette er et åbent trin. Du kan vælge en hvilken som helst mulighed, men sørg altid for, at du til sidst har de nyeste kompatible drivere til din enhed.

 1. Når du har opdateret lagerkontrollerne, skal du udvide kategorien 'Diskdrev', Højreklik på dit eksterne drev og tryk på “Opdater driver”.

 1. Nu kan du opdatere driveren ved hjælp af de retningslinjer, vi præsenterede i trin 3.
 2. Genstart din computer efter anvendelse af begge ændringer, og kontroller, om du har adgang til din hardware. Du kan også prøve at tilslutte enheden igen, hvis den stadig ikke vises.

Løsning 3: Afinstallation af drivere

Hvis opdatering af driverne ikke fungerer, kan vi sandsynligvis prøve at afinstallere driverne og derefter scanne efter hardwareændringer. Hvad der går bag kulisserne er, at Windows afinstallerer driverne, og hardwaren forsvinder fra enhedsadministratoren. Når vi nu scanner for hardwareændringer, søger Windows i alle dens moduler efter hardware, hvis drivere endnu ikke er installeret. Efter at have fundet et sådant modul installerer det lagerdrivere for at få det til at køre.

Vi afinstallerer også enhedsdrivere og USB-controllere.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien 'Diskdrev', Højreklik på enheden og vælg “Afinstaller enhed”.

 1. Mens du er i den samme enhedsadministrator, skal du udvide kategorien 'Universal Serial Bus-controller', Højreklik på enheden og vælg “Afinstaller enhed”.

 1. Når du er færdig med at afinstallere hardwaren, skal du højreklikke på et hvilket som helst tomt sted i enhedsadministratoren og vælge “Scan efter hardwareændringer”. Hardwaren registreres automatisk, og standarddriverne installeres.

 1. Overvej at genstarte din computer og kontroller, om det aktuelle problem er løst.

Løsning 4: Ændring af drevbogstav

Hvert drev identificeres med et unikt drevnavn sammen med en sti, hvorigennem det kan tilgås. Det er muligt, at drevbogstavet er i konflikt med et andet, der allerede er reserveret af systemet til en anden hukommelsesenhed. Vi kan tildele et andet drevnavn til dit drev og se om dette gør nogen forskel.

Sørg for at indsætte harddisken Før du starter din computer. Luk computeren, tilslut enheden, og start den derefter. Bemærk, at den første boot-enhed i dine BIOS-indstillinger ikke er den flytbare enhed (det skal være harddisken, hvor din Windows er installeret).

 1. Tryk på Windows + R, skriv “diskmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i diskadministration, skal du højreklikke på dit drev og vælge “Skift drevbogstav og stier”.

 1. Klik på “Tilføje”Knap til stede på listen over tilstedeværende muligheder.

Bemærk: Hvis dit drev allerede har et navn, skal du klikke på “Lave om”I stedet for“ Tilføj ”. I dette tilfælde, da drevet allerede har navnet “E”, klikker vi på “Skift og vælger et nyt drevbogstav til harddisken”.

 1. Nu vælg et nyt drevbogstav til din harddisk. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Kontroller nu, om du har adgang til den flytbare enhed med succes. Hvis du stadig ikke kan, skal du genstarte din computer og kontrollere igen.

Løsning 5: Aktivering af skjulte eller tomme drev

Nogle computersystemer har som standard mulighed for at skjule alle de tomme drev fra din filudforsker. Denne indstilling er nyttig for folk, der forbinder mange harddiske på én gang og har brug for præferencer for at se den, der er fyldt op. I dette tilfælde kan det dog forårsage et problem.

 1. Tryk på Windows + S, skriv kommandoprompt i dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge “Kør som administrator”.
 2. Når du er i forhøjet kommandoprompt, skal du udføre følgende kommando:

indstil devmgr_show_nonpresent_devices = 1

 1. Tryk nu på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du klikke på ‘Udsigt'Og kontrollere indstillingen “Vis skjulte enheder”.

 1. Når du har foretaget ændringerne, skal du søge efter og kontrollere, om du har adgang til din eksterne harddisk. Hvis du ikke kan, skal du genstarte computeren og kontrollere igen, når du har oprettet forbindelse igen.

Hvis du stadig ikke kan se din harddisk i filudforskeren, skal du følge disse trin:

 1. Trykke Windows + E. for at starte File Explorer. Klik på 'UdsigtFanen og vælg Valg> Skift mappe og søgemuligheder.

 1. Fjern markeringen indstillingen “Skjul tomme drev”. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 6: Tildel ny lydstyrke til harddisken

Hvis alle ovenstående løsninger ikke virker, er det muligt, at der ikke er tildelt nogen lydstyrke til din harddisk. Dette er tilfældet, hvis du for nylig har købt din harddisk, og du ikke har brugt den engang. Denne sag kan også opstå, hvis du formaterede drevet uden at fordele parametrene korrekt.

Bemærk: Her formaterer vi drevet. Hvis du har nogen data til stede, går de tabt. Formatering er afgørende for at få computeren til at genkende drevet.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “diskmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Hvis din harddisk ikke er tildelt nogen lydstyrke, vil du se et billede, der ligner det, der er vist nedenfor. Linjen vil være sort med et ikke-allokeret mærke til stede. Højreklik på fanen og vælg “Nyt simpelt bind”.

 1. En ny guide vises på skærmen. Klik på Næste for at fortsætte med tildelingen.

 1. Nu bliver du bedt om at indstille størrelsestildelinger og drevbogstaverne mod din disk. I de fleste tilfælde er standardværdierne korrekte, og du behøver ikke ændre noget. Klik på Næste at fortsætte.

 1. I det sidste vindue kan du vælge typen af ​​drev. Det anbefales at beholde standardværdierne og trykke på Næste.

Bemærk: Bemærk, at her kontrollerer vi også indstillingen "Udfør et hurtigt format". Dette sletter alle data, der findes på din harddisk (hvis nogen).

 1. Når du er færdig med guiden, tildeles drevet korrekt og forhåbentlig vil du kunne få adgang til diskdrevet uden problemer.

Bemærk: Hvis alle ovenstående trin ikke fungerer, kan du prøve at formatere drevet ved hjælp af samme metode. Kun få trin vil være forskellige. Højreklik på partitionen og vælg “Format”. Følg derefter instruktionerne på skærmen, og formater drevet i standardfiltypen. Efter partitionen skal du tilslutte harddisken igen og kontrollere.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found