Vejledninger

5 bedste adresserbare RGB-fans at købe i 2020: Til din nye æstetiske gaming-pc-build

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ 5 bedste adresserbare RGB-fans at købe i 2020: Til din nye æstetiske gaming-pc-build

De 5 bedste adresserbare RGB-fans at købe i 2020: Til din nye æstetiske gaming-pc-build

Af Hassam Nasir 18. juli 2020 8 minutter læst

Det er prikken over i'et, kronen i spidsen for en konge og det, der binder en bygning sammen. Ja, vi taler om RGB-fans. Ingen gamer-build er komplet uden den helt rigtige ting, der tager det til næste niveau. Sådanne fans er eftertragtede og efterspurgte af spilentusiaster og pc-brugere over hele verden. Den største flex i pc-spillet er din RGB. Intet får RGB til at tale mere end at konfigurere det i en RGB-opsætning med et hærdet glashus. I sådanne hylstre er RGB-fans øjet slik.

Det kan være en forvirrende ting at vælge mellem RGB-fans, hvilke slags fans er der? Hvem laver de bedste? Er der nogen budgetindskrænkning? Alle disse spørgsmål vil blive besvaret et øjeblik. RGB-fansne kommer i forskellige størrelser, og den, du vælger, afhænger af, hvilken størrelse din pc-kabinet kan rumme. Den mest almindelige er 120 mm blæser eller 140 mm blæser. Ventilatoren på 200 mm er en med den mest fjerntliggende brug. I dag ser vi på nogle af verdens fineste RGB-fans. Vi vil forsøge at give mening om valgene og liste noget til næsten enhver. For fyre med dybe lommer til dem, der har et stramt budget, er der et produkt til dine krav her.

1. Thermaltake Riing

Bedste 120mm blæser

 • Fantastiske RGB-resultater
 • Kan styres på mange måder
 • Godt prissat
 • Langt kabel
 • LED'er er mærkbare

Størrelse: 120, 140 og 200mm | Luftstrøm: 41,14 CFM (maks.) | RPM: 500-1500 RPM | Støj: 25,2 dBA

Tjek pris

Thermaltake er et andet relativt stort navn i spilbranchen. Virksomheden sætter en ære i at fremstille mange forskellige slags produkter, men hvad de ser ud til at gøre, er at gøre dem i et overkommeligt sortiment. Alle Thermaltakes produkter vil blive målrettet mod dem, der har et budget. Dette betyder ikke, at produkterne ikke er så gode, produkterne er fantastiske og vil gøre deres arbejde fint. Thermaltake Riing RGB-fans er det bedste valg ifølge os, da de giver den bedste værdi for pengene.

Thermaltake Riing-ventilatorerne kommer i en pakke med 3 eller som en enkelt ventilator. Ventilatorernes byggekvalitet er relativt god. RGB-belysning er til stede inden i ventilatorens væg. Når ventilatorerne roterer, giver det en meget god effekt. Ventilatorerne har god luftstrøm op til 41,14 CFM, og støjniveauet er heller ikke for højt ved lidt over 25 dBA. Blæserpakken leveres med en blæserregulator, der kan bruges til at opsætte alle blæsere. Hver ventilators hastighed og belysning kan styres individuelt. Kablet, som ventilatorerne kommer med, er meget langt ved 900 mm, det kan være for langt i mange tilfælde, og dette kan forårsage problemer med kabeladministration inde i sagen. Det kan endda være en sej funktion for nogle også. Vi foretrækker at se på det som et positivt.

RGB-farverne på blæseren er ekstremt lyse; dette er en kæmpe bonus, da disse undertiden i nogle fans kan virke nonchalante. Softwaren til RGB-kontrollerne og ventilatorstyringen er meget let at forstå og bruge. Det kan være for simpelt, da der ikke er nogen kompleks mekanik i den. RGB kan styres på mange måder gennem softwaren på pc'en; med din telefon kan selv Alexa hjælpe dig med det. Disse er gode bonusser i betragtning af at de koster marginalt mindre end konkurrencen. Meget godt prissat imellem de billige og dyre. Et stort spørgsmål vedrørende Thermaltake Riing fans var, at de rodede i deres efterbehandling. De enkelte lysdioder er tydeligt synlige, hvis du er opmærksom. Denne slags gør, at disse fans i nogle tilfælde ser glatte ud og lave niveauer. Hvis de brugte et bedre materiale til LED-paneldækslet, ville det have været dejligt.

Så Thermaltake Riing-fans er et fremragende valg på øverste niveau for alle med behov for RGB-fans. Hvis du køber 3 fan-pakken, sparer du mange penge og giver dig yderligere værdi. Produktet fungerer fint og leverer gode nok RGB-resultater til at tilfredsstille dine behov.

2. Corsair LL120 RGB

Høj kvalitet og holdbarhed

 • Godt design
 • God præstation
 • Høj kvalitet konstruktion og konstruktion
 • Effektiv og glat software
 • Overpris

11.401 anmeldelser

Størrelse: 120, 140mm | Luftstrøm: 43,25 CFM | RPM: 600-1500 omdr./min | Støj: 24,8 dBA

Tjek pris

Det andet produkt på vores liste kommer fra Corsair. Corsair LL120 fans ville tage nummer et sted, hvis prisen på produktet var lavere, da de er fra det, der sandsynligvis tror det bedste. Corsair har en evne til at fremstille nogle af verdens bedste spilprodukter, lige fra perifert udstyr, kabinetter, spilstole og endda køleløsninger.

Corsair LL120 RGB-fans har toppen af ​​linjen byggekvalitet, finish og ekstremt effektive RGB-lyseffekter. 3 blæserpakken leveres med en blæserhub, en corsair-knude, et mikro-USB-kabel og godt de tre blæsere. Forbindelsen mellem Corsair LL120-fans er meget spændende og effektiv. Du forbinder ventilatorerne til ventilatornavet og tilslutter derefter hubben til Corsair Node. Corsair-noden er tilsluttet pc'en via mikro-USB-kablet, der går ind i USB 2.0-headeren på bundkortet. Der er masser af plads til flere RGB-fans i ventilatorhub og knude. Corsair-noden opretter forbindelse til pc'en og fungerer som en app i windows. Du kan styre fansen herfra, deres lyseffekter, lysstyrke og endda deres blæserhastighedsindstillinger.

Corsair LL120 har mange positive ting, der får den til at stå på toppen af ​​RGB-fans. Den enestående byggekvalitet, den fantastiske software, selve den fremragende belysning kan identificeres med det samme. Der er slet ikke noget fysisk eller præstationsrelateret problem med produktet. Produktet koster lidt mere, end nogle måske vil betale for det er alt sammen.

Corsair LL120 er en af ​​verdens bedste RGB-fans derude, måske endda den bedste. Det eneste problem med dem er, at de koster meget i betragtning af, at der er billigere alternativer som Thermaltake derude i dag. Ventilatorerne tilbyder en fantastisk kombination af køling, udseende og byggekvalitet.

3. NZXT Aer RGB 2

Flot udseende og effektiv luftstrøm

 • Køling RGB konge
 • Overlegen luftstrøm
 • Traditionelt ring RGB-design
 • Dyr pris
 • Kan til tider blive støjende

Størrelse: 120 mm og i 140 mm | Luftstrøm: 52,4 CFM | RPM: 500-1500 | Støj: 22,0 dBA

Tjek pris

Næste op på vores liste kommer der et produkt fra producenterne af nogle af verdens mest æstetiske centrerede producenter, NZXT. NZXT har skabt et meget stort navn for dem i spilbranchen ved at konkurrere med de store drenge som Corsair og Razer med hensyn til mange forskellige produkter. De mest berømte produkter, som MZXT fremstiller, kan let være deres spilkasser og køleventilatorer.

Du kan forbinde disse blæsere til bundkortet eller slutte dem til en blæserhub. NZXT fan-hub skal i de fleste tilfælde købes separat. Ventilatorerne selv er af fremragende høj kvalitet, og der er ikke noget individuelt LED-lys, der kan mærkes udvendigt. Produktet føles rigtig godt lavet.

NZXT Aer er en af ​​de bedste RGB-fans derude lige nu. Årsagen til det kan være, at disse ser anderledes ud, da de bærer varemærket NZXT HUE RGB såvel som det ringlignende design, som kun NZXT har trukket dette uden besvær. Dette er også nogle af de bedste fans med hensyn til køling og støjniveau. Meget høj luftstrøm ved 52,4 CFM og lave støjniveauer så lave som 22 dBA. Så den har høj luftstrøm med lav støj. Selvom der har været brugere, der har klaget over, at fansen er støjende ved højere omdrejninger pr. Minut, vil de fleste tilfælde dog ikke være tilfældet. Disse koster også en masse penge, premium produktpræmie løn.

NZXT Aer RGB2 fans er nogle af de mest luksus fans på markedet i dag. Dette er de eneste rigtige direkte konkurrenter til Corsair LL120 fans, både hvad angår design og overordnet ydeevne. Det er et præferencepunkt, da NZXT-fans nogle gange koster mere end Corsair.

4. Cooler Master MasterFan MF200R RGB

Bedste 200 mm valg

 • Stort luftstrømsdesign
 • Ikke støjende
 • Beskyttelse mod papirstop
 • Brug for en kompatibel sag
 • For det meste kompatibel med kun Corsair-sager

Størrelse: 200mm | Luftstrøm: 90 CFM | RPM: 800 RPM ± 150 | Støj: 28 dBA

Tjek pris

Cooler Master er næste på vores liste med den meget roste MasterFan MF200R. Fyrene hos Cooler Master har altid kendt deres ting, og de leverer fortsat fremragende produkter, der er relativt overkommelige serier. Cooler Master fremstiller mange ting, tastaturer, mus og andre ting, men deres største produkter på markedet er deres køleløsninger og deres kabinetter.

Cooler Master MasterFan MF200R RGB er noget af skønhed. Dette er en stor truende fan med RGB. Det lyder måske super sejt og alt andet end selve blæseren har du brug for en kompatibel pc-taske. Ikke alle pc-sager kan langt så godt rumme en sådan stor. Så vidt det går, kan det virke som om Cooler Master har lavet denne fan til deres egne pc-kabinetter, da der ikke er mange kabinetter bortset fra deres, der har plads til store fans.

Ventilatoren giver mulighed for ekstremt høje luftstrømstal, dette vil helt sikkert få din pc til at fungere ved et mere acceptabelt temperaturniveau. Luftstrømmen på 90 CFM er absolut mulig med denne RGB-ventilator. Når vi taler om RGB, er ventilatoren i stand til at udsende en meget stor RGB-farvezone, det ser virkelig sejt ud på enhver pc, du kan passe den ind i. Ventilatoren fungerer ved et relativt lavt støjniveau, vi forventede højere tal, men denne ventilator har overraskende lav støj. Vi vil ikke sige stille, men det er stadig ikke for højt. Der er en ekstra funktion af Jam-beskyttelse. Ventilatoren registrerer automatisk, om der er fastklemt noget i ventilatorerne, et vildledende kabel eller hardware og beskytter sig selv og den fastklemte ting mod skader ved at stoppe alene.

Dette er let den bedste 200 mm RGB-ventilator på markedet i dag. Det er yderst nyttigt til placering i en front af et meshhus, som Cooler Master har specialiseret sig i. De fremstiller gode produkter, og denne er ikke anderledes. MasterFan MF200R RGB er et direkte bedste valg til en stor 200 mm blæser til øjen slik og ydeevne.

5. herop RGB

Budgetvalget

 • Budget venlige
 • Får jobbet gjort
 • Middelmådig kvalitet
 • Gennemsnitlig RGB-belysning
 • Ingen træk ved højdepunktet

1.315 anmeldelser

Størrelse: 120mm | Luftstrøm: 46,3 CFM | RPM: 1100 maks | Støj: 17,6 dBA

Tjek pris

Vi afslutter listen med en liste over et af de mest budgetorienterede produkter med hensyn til RGB-fans derude i dag. Up Here RGB-fans er måske ikke de bedste eller så gode i kvalitet eller ydeevne som resten, men de får jobbet gjort meget godt. Dette er ikke et velkendt firma, så du kan tøve, men lad ikke deres manglende berømmelse narre dig. Produktet klarer dig fint, hvis du har et stramt budget.

Herefter ser RGB-fans lige ud af kassen anstændigt, ikke i topklasse, men ser godt nok ud til at passere. Byggekvaliteten er i bedste fald også middelmådig, men igen er dette ikke et stort problem. En gang inde i huset, vil byggekvaliteten og standarden ikke gøre en forskel, s ingen kan fokusere på det gennem RGB. Når vi taler om RGB, er farverne levende, og resultatet er også godt nok. Dette er ikke et top-niveau RGB-resultat, da noget af farven ensartethed i nogle farver mangler. Produktet leveres med et blæserstik, der kan gemme mange blæsere. Ventilatorens RGB-farve og effekter kan styres fra en fjernbetjening; et problem er, at du ikke kan bestemme effekten eller hastigheden for individuelle fans. Produktet får jobbet gjort, både æstetisk og præstationsmæssigt.

UpHere RGB-fans afslutter vores liste og gør det på den rigtige måde. Ikke alle har råd til at bruge en formue på luksusfans, men de fleste af os har en drøm om at gøre det. Disse fans får jobbet gjort til en meget god pris. Hvis du køber 3 fan-pakken, sparer du en masse penge, samtidig med at du leverer godt nok RGB-belysning til at tilfredsstille.

I sidste ende er alt, hvad der er tilbage at sige, at hvis du ønsker det perfekte valg af RGB-fan til dig, vil beslutningen være mellem de priser, du er villig til at betale, og den mængde kvalitet, du ønsker at have. Dette vil være et personligt valg. Ingen af ​​fansne ovenfor passer perfekt til alle, da alle måske har forskellige behov. Alle fans ovenfor vil dog levere en fremragende præstation, som mere end vil tilfredsstille enhver, der køber dem og installerer dem.

De af os, der har et budget, vælger muligvis de bredt accepterede Thermaltake Riing-fans, og de med endnu mindre budget vil gå til UpHere RGB-fans. Brugere af premium-produkter vælger muligvis NZXT- eller Corsair LL120-fans i stedet, da de er dybe lommer øverst på linjen. Vi har også en stor ventilator fra Cooler Master til at afrunde ting, hvis du får et kabinet, der kan få det til at fungere.