Vejledninger

LØST: Desværre er Connections Optimizer stoppet

Connections Optimizer er en utrolig invasiv bloatware-applikation fra Sprint, der dræner batteriet, tilføjer mere belastning til din enhed, ødelægger dine dataforbindelser og konstant går ned. Heldigvis kan Connections Optimizer-appen fra Sprint deaktiveres, så meddelelserne stopper helt.

Hvad gør Connections Optimizer, og hvorfor skal jeg stoppe det?

Før vi forklarer, hvordan vi kan slippe af med det, gør Connections Optimizer en simpel ting - det forbinder en bruger til et tilgængeligt WiFi-netværk eller en tilgængelig Sprint-dataforbindelse. Appen prioriterer normalt at oprette forbindelse til åbne WiFi-hotspots før mobildata, men det betyder, at mens du er udenfor, vil din smartphone regelmæssigt søge efter og oprette forbindelse til en række hotspots.

Alle mulige fejl kan få Connections Optimizer til at gå ned, men det skyldes for det meste den dårlige implementering af appen. Det er svært at fortsætte appens drift, mens man undgår Connection Optimizer-crashmeddelelser. Den eneste løsning er at deaktivere appen fuldstændigt.

Når den er deaktiveret, kan du manuelt vælge tilgængelige WiFi- og mobilnetværk igen, og appen spiser ikke batterilevetid. Nedbrudsmeddelelserne stopper også.

Sådan stoppes forbindelsesoptimering

Afhængigt af din enhedsproducent kan der være to forskellige Connections Optimizer-apps, som du skal deaktivere. Først viser vi dig, hvordan du fjerner Sprint-standardappen, der findes på alle enheder med Connections Optimizer.

Besøg Indstillinger app

Tryk på Mobildata

Hvis du ikke kan finde den, skal du kunne finde den under netværk eller flere netværk

Tryk på Forbindelsesoptimering

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for ‘Vælg automatisk det bedste mobilnetværk

Se billedet nedenfor for et eksempel

Derefter skal du søge i dine apps - der er en chance for, at din enhed muligvis har en anden version af Connections Optimizer installeret, og dette skal deaktiveres via en anden metode. Hvis du ikke kan finde appen ved hjælp af nedenstående metode, behøver du ikke bruge dette trin.

Besøg Indstillinger apps

Tryk på Apps

Søge efter Forbindelsesoptimering

Hvis du har fundet Connections Optimizer, skal du trykke på den

Tryk på på den næste side deaktiver

Et billede er angivet nedenfor for et eksempel

Bliver desværre Connections Optimizer har stoppet besked forsvundet nu?

Efter at have fulgt ovenstående trin, fjernes crashmeddelelsen for Connections Optimizer.

Når appen er blevet deaktiveret via ovenstående metode, bemærker du muligvis, at din batterilevetid nu varer længere, og din enhed kan endda udføre glattere. Som nævnt før er Connections Optimizer-appen en forfærdelig batteridrænning, og den giver ringe funktionalitet.

Desværre er applikationen som standard installeret på Sprint-enheder sammen med et antal andre bloatware-apps. Deaktivering af apps kan forhindre dem i at påvirke din enhed, men de forbliver på din enheds lager. Hvis du lærer at rodfæste din enhed, kan du muligvis fjerne nogle af disse apps for godt ved at bruge en applikation fra Google Play Butik, såsom 'Deaktiver tjenester' eller 'Pakkefrakobling til Samsung'.