Vejledninger

Fix: Scan til computer er ikke længere aktiveret

Mange brugere, der har deres printeropsætning sammen med deres computer, støder på en fejl, der siger "Scan til computer er ikke længere aktiveret”. Denne meddelelse er ret irriterende og kan medføre besvær, når du arbejder på din Windows-maskine.

Løsningerne til dette emne er ret ligetil; enten kan du rette fejlmeddelelsen ved at rette indstillingerne, eller du kan deaktivere underretningen helt og se, hvor det viser sig. Se dem nedenfor. Start med den første og arbejd dig ned.

Løsning 1: Deaktivering af 'Scan til computer'

Scan til computer betyder at scanne et dokument og sende det til computeren. Denne funktion er for det meste pakket med Hewlett Packard (HP) printere eller bærbare computere. Det giver let adgang til scanning, hvor du uden at komme ind i besværet med detaljer let kan scanne ethvert dokument og sende det til din computer.

Hvis denne fejlmeddelelse vises igen og igen, kan vi prøve at deaktivere denne metode. Bemærk, at dette primært er beregnet til HP-systemer eller printere.

 1. Klik på Printerikon til stede på dit skrivebord, og når du klikker, bliver HP Printer Assistant opdraget.
 2. Vælg nu “Udskriv, scan og fax”Til stede øverst på skærmen og under overskriften Scan, klik på“Administrer Scan til computer”.

 1. Klik nu på Deaktiver knappen til stede og sørg for, at linjen Start automatisk Scan til computer, når jeg logger på Windows er ikke markeret.

 1. Klik på Luk. Kontroller nu, om meddelelsen dukker op igen. Hvis det gør det, skal du genstarte din computer og kontrollere igen.

Løsning 2: Deaktivering af ScanToPCActivationApp

Den fejlmeddelelse, du ser, skyldes et modul installeret på din computer, der hedder ScanToPCActivationApp. Dette er modul af Hewlett-Packard og er ansvarlig for styring af scanningsjob til computeren. Det følger normalt med den komplette funktionssoftware til den printer, du bruger. Vi kan deaktivere denne applikation fra at starte sig selv ved opstart og kontrollere, om dette gør nogen forskel af nogen art.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “taskmgr”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i task manager, skal du navigere til startfanen og vælge ScanToPCActivationApp og klik på Deaktiver knappen til stede nedenunder.

 1. Når tjenesten er deaktiveret, skal du genstarte din computer helt og kontrollere, om dette løser problemet.

Hvis applikationen stadig ikke slukkes efter deaktivering, skal du gå over til tjenester og prøve at deaktivere tjenesten ved at vælge den og klikke Afslut opgave.

Løsning 3: Elcykel hele systemet

En anden løsning, der viste sig at være frugtbar, var at cykle hele systemet (både computeren og printeren). Der har været et kendt problem i printere af alle slags, hvor de kommer i en dårlig konfiguration og ikke løses, før de genstartes korrekt. Der var nogle indikationer, der viste, at hvis printeren var tændt i nogen tid uden nogen aktivitet, ville den uundgåeligt ikke fungere som pr. Standard.

Strømcykling er handlingen ved helt at slukke for din computer / printer og skære strømmen.

 1. Sluk for din computer ved hjælp af korrekt lukningsmekanisme. Gør det samme med din printer.
 2. Når alt er slukket, skal du tage strømkabel på både computeren og printeren.
 3. Vente i 8-10 minutter, før du tilslutter alt igen og starter systemet. Efter tilslutning af begge moduler skal du kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 4: Opdatering af printerdrivere

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at opdatere printerdriverne. Du skal navigere til producentens websted og downloade de nyeste tilgængelige printerdrivere. Sørg for at downloade de nøjagtige drivere, der er beregnet til din printer. Du kan se efter modelnummeret, der findes på forsiden af ​​din printer eller i boksen.

Bemærk: Der er få tilfælde, hvor en nyere driver ikke fungerer. I så fald skal du downloade en ældre version af driveren og installere den ved hjælp af den samme metode som beskrevet nedenfor.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware, åbn undermenuen “Udskriftskøer”, højreklik på din printerhardware og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den anden mulighed (Gennemse min computer for driversoftware) og fortsæt.

Vælg driverfilen, du downloadede, ved hjælp af browserknappen, når den vises, og opdater den i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer og kontroller, om problemet bliver løst.

Bemærk: Hvis du ikke kan opdatere driverne manuelt, kan du også vælge den første mulighed “Søg automatisk efter opdateret driversoftware”. Denne mulighed får Windows til at søge på nettet automatisk og vælge den bedste driver derude. Du kan også prøve at afinstallere printeren og genstarte computeren. Dette installerer standarddrivere, der er beregnet til systemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found