Vejledninger

Hvad er Shield Recept Client og skal det fjernes?

Alle browsere understøtter visse “tilføjelsesprogrammer” for at øge funktionaliteten og mangfoldigheden af ​​de funktioner, der er integreret i browseren. En af disse tilføjelser er “Shield Recipe Client”, som brugerne har været nysgerrige efter. I denne artikel vil vi diskutere funktionaliteten og nødvendigheden af ​​denne tilføjelse.

Hvad er Shield Recipe Client?

Shield Recipe Client er en tilføjelse til Mozillas berømte browser “Firefox“. Det føjes automatisk til browseren og beder ikke rigtig brugerens tilladelse. Dette er i modstrid med browserens normale opførsel, da brugerens tilladelse kræves, hver gang der tilføjes et tilføjelsesprogram. Det skal dog bemærkes, at det er klassificeret som en systemtilføjelse og først blev inkluderet i en betaversion af Firefox.

Ifølge rapporterne er tilføjelsen ansvarlig for installationopskrifter til Shield-programmet. Mozilla klassificerer tilføjelsens funktionalitet som “Tilføjelsen giver en begrænset sandkasse til opskrifthandlinger, der skal udføres i, og giver "driverfunktioner" til opskrifthandlinger for at udføre privilegerede handlinger“. Denne tilføjelse blev dog ikke modtaget af alle, og kun en procentdel af brugerne oplevede dens eksistens.

Nogle andre rapporter tyder på, at tilføjelsen bare er et andet værktøj til dataindsamling af brugertilfredshed fra Firefox. Disse typer værktøjer frigives ofte af virksomheder i søgningen efter meninger om deres produkter. Ofte indsamles og gennemgås data fra dem af udviklere for at forbedre funktionerne for brugerne eller forbedre ydeevnen for deres applikation / software.

Skal skjoldopskriftsklienten fjernes?

For de fleste brugere installeres og afinstalleres tilføjelsesprogrammet automatisk efter et stykke tid. Tilføjelsen fungerer ikke som vigtig funktion for browserens stabilitet og kan let afinstalleres uden nogen negativ indvirkning på browseren. Derfor er det sikkert at fjerne Shield Recipe Client fuldstændigt fra din browser.

Sådan deaktiveres Shield Recipe Client?

Tilføjelsen kan let afinstalleres fra browseren ved at åbne listen over installerede tilføjelser på computeren og vælge at fjerne skjoldreceptklienten. For at gøre det:

  1. Start “Firefox”Og åbn en ny fane.
  2. Indtaste "om: config”I adresselinjen og tryk på“gå ind“.
  3. Dobbeltklik på posten "extensions.shield-opskrift" på listen for at ændre dens værdi til "falsk".
  4. Genstart browseren, og tilføjelsesprogrammet deaktiveres.