Vejledninger

Fix: Lenovo Yoga 3 Pro USB-porte fungerer ikke

Mange Lenovo Yoga 3 Pro-brugere har rapporteret, at alle deres USB-porte er stoppet med at fungere samtidigt, efter at de har installeret en bestemt Windows-opdatering. Tilsyneladende vises portene korrekt i Enhedshåndtering, men de ser slet ikke ud til at fungere.

Dette er en enorm ulempe, da brugerne forhindres i at bruge nogen form for periferiudstyr som et tastatur, en mus og printere.

Hvad er årsagen til, at Lenovo Yoga 3 Pro USB-porte ikke fungerer?

Efter at have undersøgt problemet og kigget på forskellige rapporter er det lykkedes os at sammensætte en liste over synder, der sandsynligvis skaber netop dette problem:

 • Driverens uforenelighed med Windows 10 - Dette plejede at være meget værre, da Windows 10 kom ud. Siden da har Lenovo frigivet mange kompatibilitetsopdateringer, men dette problem kan stadig forekomme, hvis du ikke har de nyeste opdateringer installeret.
 • Strømkondensatorer skal drænes - På grund af en hardwarefejl skal strømkondensatorerne muligvis drænes. Dette gør det muligt for strømmen at nå de USB-porte, der nægter at arbejde.
 • Forældet BIOS-version - Mange brugere har formået at løse problemet efter opdatering af deres BIOS til den nyeste version.
 • USB Root Hub (xHCl) er deaktiveret -På nyere modeller kan en virus eller tredjepartssoftware ende med at deaktivere USB-rodnav (xHCl)hvilket vil skære strømmen til alle USB 3.0-porte.

Sådan repareres Lenovo Yoga 3 Pro USB Porte fungerer ikke fejl?

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse dette problem, giver denne artikel dig de mest effektive fejlfindingstrin. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt for at få problemet løst.

For de bedste resultater skal du følge metoderne i rækkefølge og arbejde dig ned, indtil du finder en metode, der løser problemet i dit særlige scenarie.

Metode 1: Opdatering af skjulte enhedsdrivere via Enhedshåndtering

Nogle brugere har formået at løse problemet ved at opdatere driveren til hver skjult enhed, der findes i Enhedshåndtering. Dette kan virke som om det er en ekstremt ufokuseret tilgang, men mange brugere har formået at gendanne den normale funktionalitet af deres USB-porte ved hjælp af dette.

Opdatering: Mange brugere rapporterer, at denne løsning kun er midlertidig, da problemet muligvis vender tilbage ved den næste Windows-opdatering. Selvom denne metode løser problemet, skal du overveje at følge Metode 3 for at sikre, at problemet ikke vender tilbage.

Her er en hurtig guide til løsning af Yoga 3 USB-problemet ved at opdatere Skjulte enheder drivere via Enhedshåndtering:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “devmgmt.msc”Og ramte Gå ind at åbne op Enhedshåndtering.

 2. Inde i Enhedshåndtering skal du få adgang til Udsigt indstilling fra båndet øverst og vælg Se enheder efter forbindelse.
 3. Klik derefter på Vis skjulte enheder.

 4. Højreklik på hver skjult enhed, der vises, og vælg Opdater driver. Klik derefter på den næste skærm Søg automatisk efter opdateret driversoftware.

 5. Når hver skjult driver er opdateret, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet er løst ved næste opstart.

Hvis du stadig oplever den samme adfærd, skal du fortsætte med den næste metode nedenfor.

Metode 2: Tøm kondensatorerne

En anden populær løsning (men også midlertidig) er at hold tænd / sluk-knappen nede i 30 sekunder efter du har lukket maskinen. Dette gøres for at dræne strømkondensatorerne og få dem til at kassere den strøm, de i øjeblikket holder.

Uanset om problemet er software-relateret eller et hardwareproblem, vil problemet sandsynligvis vende tilbage om kort tid. Hvis du beslutter at holde fast ved denne metode, skal du muligvis gentage denne procedure flere gange om dagen.

Hvis denne metode ikke var effektiv, eller hvis du leder efter en mere permanent løsning, skal du fortsætte med den næste metode.

Metode 3: Opdatering af BIOS til den nyeste version

Nogle brugere har opdaget, at USB-problemet automatisk løses, hvis du opgraderer til den senest tilgængelige BIOS-version. Desuden lykkedes det brugere, der allerede var på den nyeste BIOS-version, at løse problemet ved midlertidigt at nedgradere til en ældre BIOS-version og derefter opgradere tilbage til den nyeste.

Hvis du er bange for at rode med din BIOS-version, skal du ikke være det. Lenovo gør det ekstremt nemt at opgradere eller nedgradere din BIOS. Følg vejledningen nedenunder for trin til løsning af USB-problemet på Lenovo Yoga 3 ved at opdatere eller nedgradere din BIOS-version:

 1. Besøg dette link (her) og download BIOS-opdateringen, der kan køres fra Download-sektionen. Sørg for, at du har den nøjagtige model. Hvis din model er anderledes, skal du indsætte dit serienummer i søgefeltet og downloade den nødvendige BIOS-opdatering, der er knyttet til din tilstand.

  Bemærk: Hvis du allerede har den nyeste version, skal du først kigge efter en ældre version for at nedgradere.

 2. Inden du åbner den eksekverbare, skal du sørge for, at strømadapteren er tilsluttet korrekt. Enhver afbrydelse under opgraderingen af ​​din BIOS kan beskadige din maskine.
 3. Dobbeltklik på den eksekverbare, og vælg Okay. Om kort tid genstarter din computer automatisk og begynder at blinke den nye BIOS-version. Det er overflødigt at sige, at du ikke skal slukke for din computer i dette trin.
 4. Når processen er afsluttet, starter din computer op igen, og ændringerne træder i kraft. Se om problemet er løst ved at kontrollere, om dine USB-porte fungerer.

Hvis dette ikke løste dit problem, skal du fortsætte med den næste metode nedenfor.

Metode 4: Aktivering af USB-rodhub (xHCl)

Som nogle brugere har rapporteret, en Windows 10 sikkerhedsopdatering ender med at deaktivereUSB-rodhub (xHCl),hvilket får alle USB 3.0-porte til at stoppe med at arbejde.

Heldigvis er løsningen så enkel som at bruge Enhedshåndtering til at genaktivere USB-rodhub (xHCl).Dette skal være nok til at vende din maskins USB-porte tilbage til standardadfærden. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv derefter “devmgmt.msc”Og ramte Gå ind for at åbne Enhedshåndtering.
 2. Udvid Device Manager i Device Manager Universal Serial Bus-controllere Drop down menu.
 3. Højreklik påUSB-rodnav (xHCl) og vælg Aktiver enhed.
 4. Genstart computeren, og se om problemet er løst.

Hvis dine USB-porte stadig ikke reagerer, skal du fortsætte med den næste metode nedenfor.

Metode 5: Kontrol af din hardware

Denne særlige model er kendt for at have en designfejl, der kan føre til, at USB ikke fungerer + problemer med batteriets afladning og opladning. Hvis metoderne ovenfor ikke tillod dig at gendanne den normale funktionalitet i dine USB-porte, vil du muligvis inspicere din hardware.

Som det er rapporteret af mange brugere, er der stor chance for, at din adapter ikke fungerer korrekt, og at den forårsager problemet. Hvis dette er sandt, er det meget muligt, at dette skadede dit bundkort. Hvis du ikke selv har færdighederne, skal du tage computeren til en professionel for at se, om problemet er relateret til et hardwareproblem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found