Vejledninger

Sådan løses 'Cellular Update Failed' -fejl på iPhone?

iPhones er en af ​​de mest populære mobile enheder, der er udviklet og distribueret af Apple. De er berømte primært på grund af deres sikre og hurtige operativsystem, der også giver masser af andre funktioner. iPhones er også meget pålidelige, når det kommer til opdateringer, da selv 3 eller 4 generationer gamle iPhones modtager de seneste opdateringer.

For nylig har mange brugere imidlertid klaget over “Mobilopdatering mislykkedes”Fejl, som de har observeret, mens de prøver at downloade en opdatering. Derfor vil vi i denne artikel diskutere nogle af årsagerne til, at denne fejl skyldes, og også give levedygtige løsninger til at rette fejlen fuldstændigt.

Hvad forårsager fejlen "Cellular Update Failed" på iPhone?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte et sæt løsninger til at løse det fuldstændigt. Vi kiggede også på årsagerne til, at den blev udløst, og opførte dem som følger.

 • SIM-kort:I nogle tilfælde er SIM-kortet muligvis ikke placeret korrekt i SIM-bakken, og det går muligvis tabt, hvorfor fejlen udløses, da telefonen står over for problemer, mens den opretter forbindelse til det mobile netværk.
 • Netværks indstillinger:Netværksindstillingerne er muligvis blevet konfigureret af brugeren eller et program, som skyldes, at fejlen udløses.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de præsenteres i, for at undgå konflikter.

Løsning 1: Nulstilling af netværksindstillinger

Hvis netværksindstillingerne er blevet konfigureret forkert, kan denne fejl muligvis udløses. Derfor nulstiller vi i dette trin netværkskonfigurationerne. For det:

 1. Åbn Indstillinger, og klik på “Generel“.
 2. Rul ned og vælg “Nulstil“.
 3. Klik på "NulstilNetværks indstillinger" mulighed.
 4. Indtast adgangskode, og vælg “Nulstil netværk Indstillinger ” knap.
 5. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Genindsættelse af simkort

Det anbefales stærkt, at du slukker for din telefon og tager sim-kortet ud. Hold telefonen slukket i mindst 5 minutter, og isæt derefter SIM-kortet igen. Derefter skal du kontrollere, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Opdatering af software

I nogle tilfælde kan forældet software muligvis forårsage problemet. Derfor downloader og installerer vi i dette trin en softwareopdatering, hvis den er tilgængelig. For det:

 1. Naviger til Indstillinger, og vælg “Generel“.
 2. Klik på "Software opdatering" og lad telefonen kontrollere, om der er tilgængelige opdateringer.
 3. Klik på “Download og installer Opdater ”mulighed.
 4. Når opdateringen er downloadet og installeret, kontrollere for at se, om problemet fortsætter.