Vejledninger

The Outer Worlds Not Epic Games Store Exclusive, vil være tilgængelig på Xbox Game Pass PC

Hjem/Nyheder/Spil/ The Outer Worlds Not Epic Games Store Exclusive vil være tilgængelig på Xbox Game Pass PC

The Outer Worlds Not Epic Games Store Exclusive vil være tilgængelig på Xbox Game Pass PC

Af Farhan Ali 3. oktober 2019 1 minut læst

The Outer Worlds er en kommende sci-fi RPG, der udvikles af Obsidian Entertainment. Efter den officielle afsløring tidligere på året blev det meddelt, at pc-versionen af ​​spillet eksklusivt ville være tilgængelig via Epic Games Store. Som med de fleste eksklusivitetsaftaler relateret til EGS, vred denne beslutning fans. Men som det viser sig, er The Outer Worlds ikke en ægte Epic-eksklusiv, da udviklerne har afsløret, at den også vil blive solgt i Windows 10 Store.

Det var ikke vores aftale, og spillet er ikke eksklusivt for EGS. Du kan også få det på Windows 10 Store og Xbox Game Pass PC på dag et. Men hvis du vil vente, forstår vi det helt!

- De ydre verdener (@OuterWorlds) 2. oktober 2019

Som svar på en bruger, der klager over EGS-aftalen, sagde The Outer Worlds officielle Twitter-konto:

”Det var ikke vores aftale, og spillet er ikke eksklusivt for EGS. Du kan også få det på Windows 10 Store og Xbox Game Pass-pc på dag én. ”

Dette er ikke første gang, en udvikler har modtaget flak som et resultat af en eksklusivitetsaftale med Epic. Da Metro Exodus meddelte sit partnerskab med Epic, afslørede udvikler 4A-spil den ekstreme kritik, de modtog på grund af flytningen. Beslutningen om at gå eksklusivt blev imidlertid taget af udgiveren Deep Silver, og det ser ud til, at der sker en lignende situation med The Outer Worlds.

Ud over Epic Games Store vil The Outer Worlds på PC være tilgængelig i Windows 10 Store ved lanceringen. Abonnenter på Xbox Game Pass på pc får også adgang til spillet på første dag. Denne nyhed vil helt sikkert behage mange pc-brugere, der foretrækker at undgå Epic Games Store. I henhold til vilkårene i eksklusivitetsaftalen frigives The Outer Worlds ikke på alternative butiksfacader før 2020, inklusive Steam.

Med hensyn til de dystre Steam-fans forstår udviklerne dog, at nogle spillere hellere vil vente på, at spillet frigives i andre butikker. The Outer Worlds lanceres den 25. oktober 2019 til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og pc via Epic Games Store og Windows 10 Store.

Mærker episke spil butik steam The Outer Worlds
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found