Vejledninger

Sådan fjernes FindForFun Virus (AdWare) fra Android

Android har ikke så mange vira sammenlignet med pc. Men det kompenserer for det med en hel overflod af adware. Hvis du for nylig fik FindForFun-virussen, er du kommet til det rette sted. FindForFun er faktisk ikke en virus og klassificeres af sikkerhedsspecialister som en browser omdirigering eller som en adware.

Den generelle opfattelse er, at Android, OS X og iOS har mindre farlige vira, og den skade, de fremkalder, er minimal. Dette tilfældigvis er sandt, men hyppigheden af ​​angreb vokser betydeligt, især på Android.

En adware er en software, der er specielt udviklet til at promovere bestemte websteder eller produkter. Det meste af tiden kompenseres menneskerne bag adware af det produkt / websted, de promoverer.

Det var først for nylig det FindForFun fik opmærksomhed fra sikkerhedseksperter og blev til sidst mærket som en legitim online trussel. Du er nødt til at forstå, at adware er betydeligt sværere at tackle end trojanere eller andre typer vira. Over 70% af alle adware-infektioner fra Android sker via en ekstra software. Det meste af tiden er adware pakket med en legitim software og inficerer din enhed, når du installerer appen.

Teknisk set er adware ikke ulovligt - det ligger i et gråt lovligt område, der endnu ikke er reguleret. Læser du normalt EULA inden du installerer en app? Det gør jeg heller ikke. Som det viser sig, er alt, hvad de skal gøre for at gøre det lovligt, at medtage noget som "ved at downloade denne app, accepterer brugeren at modtage tredjepartsannoncer" - det gør det helt lovligt.

Det FindForFun virus er pakket med en masse apps, de fleste af dem findes stadig i Google Play Butik. Men hvad der gør denne virus så vellykket er dens evne til at kapre din browser. EN browser flykaprer har evnen til at ændre dine søgeresultater og henvise dig til de websteder, den vil have dig til at besøge. FindForFun er både en adware og en browser omdirigering. Ud over at vise adware, vil det også ændre søgeresultaterne fra din browser.

Hvis du har denne adware på din enhed, vil du bemærke det med det samme. Alt, hvad du søger efter, returnerer de samme websteder, som adware promoverer. Oven i det vil du bemærke, at yderligere faner åbnes, når du surfer på internettet. Endnu mere ændres din startside og standardsøgemaskinen.

Hvis du er træt af de samme omdirigeringer og vil slippe af med FindForFun-virus, skal du følge trinene nedenfor. Afhængigt af hvilken browser du bruger, kan den nøjagtige procedure være anderledes. Vi lavede også en samling af apps, der vides at være samlet med FinForFun adware.

Bemærk: Sørg for at starte med det allerførste trin. FindForFun har evnen til at inficere browseren igen, hvis den ikke slettes fuldstændigt fra din enhed.

Trin 1: Identificering og afinstallation af skyldige apps

Dette trin er afgørende for fjernelse af FindForFun-virus for evigt. Desværre gør Google Play Butik ikke et godt stykke arbejde med at indeholde adware-spredning, så det er fuldt ud muligt at få det derfra.

Se om du kan huske, hvilke apps du har installeret lige før symptomerne på FindForFun-virussen dukkede op. Du skal starte med ram-boostere, mp3-downloadere, youtube-downloadere, kloner af populære spil eller apps med nøgenindhold.

Her er en liste over apps, der mistænkes for at være samlet med FindForFun:

 • MP3 Downloader
 • Enkel MP3
 • Musik Paradise Pro
 • Wolfram Alpha
 • Galleri Vault-Hide

Hvis du ikke er sikker på, hvilken app der er et sikkert paradis for FindForFun-virussen, skal du downloade Lookout Security. Når du har installeret, skal du scanne din enhed og se, hvilke apps der bliver mærket som RiskWare. Afinstaller dem med det samme og gå til Trin 2.

Trin 2: Rydning af cachen fra din browser

Ved at fjerne den skyldige app er du med succes sluppet adware-delen af ​​FindForFun. Lad os nu fjerne godbidder fra din browser. Der er en mulighed for, at din browser ikke er kapret. Især hvis du bruger den nyeste version af Android. Men hvis du ser rigge søgeresultater og hyppige omdirigeringer gør IKKE spring dette trin over.

 1. Gå til Indstillinger> Apps og sørg for at vælge Alle apps filter.

  Bemærk: Hvis du ejer en Samsung-enhed, skal du gå til Indstillinger> Mere> Application Manager> Alle.

 2. Rul ned til den dedikerede browser, du bruger. Hvis du oplever omdirigeringer i lagerbrowseren, skal du trykke på Internet.

 3. VælgTvunget stop og vent, indtil den bliver nedtonet.

 4. Tryk påSlet data og vent, indtil processen er afsluttet.

 5. Trykke på Ryd cache.
 6. Genstart din enhed, åbn browseren igen og se om kapringen er væk.

Trin 3: Gør en fabriksindstilling (valgfri)

Der er en off chance for, at ovenstående metoder mislykkes, selvom det er ekstremt sjældent. Men i tilfælde af at det ikke lykkedes dig at slippe af med FindForFun-virussen, er refactoring din eneste mulighed. Men husk, at en fabriksnulstilling sletter alle dine personlige data, der ikke findes på SD-kortet. Dette inkluderer musik, videoer, fotos, appdata og alt andet, der ikke er forudindlæst.

Hvis du beslutter dig for at gennemgå det, er det her, du skal gøre:

 1. Gå til Indstillinger> Avancerede indstillinger og tryk på Sikkerhedskopiering og nulstilling.
 2. Sørge for at Sikkerhedskopier mine data er valgt. Hvis det ikke er det, skal du aktivere det og vente på, at sikkerhedskopien oprettes.
 3. Rul ned og tryk på Nulstille indstillinger.

 4. Trykke på Nulstil telefon at bekræfte.
 5. Vent til processen er færdig, din enhed genstarter i slutningen af ​​den.
 6. Så snart enheden initialiseres for første gang, skal du åbne Google Play Butik og stoppe enhver app fra at installere igen.
 7. Prøv at holde en ren butik og installer ikke skyggefulde apps igen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found