Vejledninger

Fix: Forfaldsstatus 2 Fejlkode 6

State of decay 2 er et action-eventyrspil, der udgives af Microsoft Studios selv. Franchisen blev oprindeligt lanceret i 2013 og har arbejdet sig i at lancere flere udvidelsesversioner. State of Decay er en direkte konkurrent til andre solo storyline-spil, herunder Fallout 4 osv.

Som med alle andre Microsoft-spil har State of Decay også problemer, og et af dem er Fejlkode 6. Denne fejlkode er en indikation fra spillet om, at korrekt forbindelse ikke kan oprettes til serverne. Dette kan enten skyldes dit netværk eller fra lokale konfigurationer, der er gemt på din computer. Sørg for, at du er logget ind som administrator, inden du starter løsningerne.

Hvad forårsager fejlkode 6 i tilstanden for henfald 2?

Denne fejlmeddelelse forhindrer spillere i at gå online og oprette forbindelse til multiplayer-systemer for at spille spillet sammen med venner. Da State of Decay 2 er berømt for sin co-op gameplay, kan denne fejlmeddelelse blive ret frustrerende for spillerne. Her er nogle af grundene til, at dette kan ske:

 • Firewall: Windows Firewall er kendt for at blokere adgangen til applikationer til internettet. Det ser ud til, at State of Decay i nogle tilfælde er blokeret som standard. At få det ud af blokeringslisten løser problemet.
 • Teredo-adapter: State of Decay 2 er kendt for at bruge Teredo-adapter til sin kommunikation med værtsserveren. Hvis denne adapter ikke fungerer, forbinder spillet muligvis ikke med værten.
 • Tid og dato: Applikationer bruger computerens lokale tid til deres logning og anden kommunikation. Hvis tidspunktet for din computer ikke stemmer overens med din placering, kan spillet muligvis ikke skabe en vellykket forbindelse.
 • Netværksproblemer: Dette er sandsynligvis den mest almindelige årsag til, at State of Decay giver fejlkode 6. Netværksproblemer påvirker også forbindelsen til spillet til værtsserveren.

Sørg for at starte løsningerne fra toppen og arbejde dig ned.

Forudsætning: Kontrol af netværksstatus og Windows-komponenter

Før vi begynder at tilpasse din computers indstillinger, er det vigtigt, at du sørger for, at dit netværk er korrekt forbundet til internettet, og at der ikke er problemer med forbindelse. Desuden skal du også sørge for, at komponenter som Windows-opdatering fungerer korrekt. Her er en kort tjekliste til dig:

 • Prøv at oprette forbindelse til internet fra din computers browser. Sørg for, at alle websteder er tilgængelige, og at du ikke bruger proxyservere.
 • Hvis du har to GPU'er, skal du sørge for, at du har valgt den rigtige.
 • Sørg for, at din Windows er opdateret til den seneste tilgængelige version.
 • Alle dine chauffører bør også opdateres.
 • Undgå brug af VPN'er når du spiller spillet. De blokerer undertiden forbindelsen mellem klienten og værten.
 • Effektcyklus din computer helt, dvs. tag netledningen ud, og hold tænd / sluk-knappen nede i et par sekunder. Vent derefter et par minutter, før du tilslutter alt igen.
 • Genstart din router. Nogle gange kan fejlkonfigurationer af routeren være ansvarlige for, at dit spil ikke opretter forbindelse, da netværket ikke sendes korrekt. Genstart af routeren genstartes alt.

Løsning 1: Tilføjelse af firewallundtagelse

Som nævnt før ser Windows Firewall ud til at blokere internetforbindelsen i Decay State. Her i denne løsning navigerer vi til dine Firewall-indstillinger og sørger for, at spillet tilføjes som en undtagelse og får åben adgang til internettet.

 1. Tryk på Windows + S, skriv Firewall i dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i firewallindstillingerne, skal du klikke på Firewall og netværksbeskyttelse fra venstre side og klik Tillad en app gennem firewall.
 1. Klik nu på Lave om og så kontrollere både privat og offentligt netværksadgang til tilstand af henfald 2
 1. Gem alle dine ændringer og afslut. Genstart computeren korrekt, og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Hvis dette ikke virker, kan vi prøve at blokere indgående trafik og tillade udgående. Åbn din kommandoprompt som administrator, og udfør følgende linje:

 netsh advfirewall indstil aktuelle profil firewallpolitik blockinbound, allowoutbound

Løsning 2: Kontrol af tid og dato

Lokal tid og dato på din computer spiller en vigtig rolle i logning og kommunikation af dit system med værtscomputeren. Hvis din tid er forkert indstillet, vil der være et misforhold i indstillingerne, og der oprettes ikke en netværksforbindelse. I denne løsning navigerer vi til indstillingerne for tid og dato og sørger for, at klokkeslættet er indstillet korrekt.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “styring”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du vælge “Dato og tid”Eller“Ur og region”I henhold til den valgte kontrolpaneltype (kategori eller store ikoner).
 1. Når uret er åbnet, skal du klikke på “Skift dato og klokkeslæt”. Indstil nu det korrekte tidspunkt, og vælg også det rigtige område.
 1. Gem ændringer efter korrektion af tid og dato, og genstart computeren. Start nu State of Decay 2 og se om du kan oprette forbindelse til multiplayer-tilstand.

Løsning 3: Kontrol af Teredo-adapter

State of Decay ser ud til at bruge Teredo-adapteren til kommunikation med værtsserveren. Hvis Teredo-klienten ikke arbejder på din computer, kan spillet ikke oprette en vellykket forbindelse til værtsserveren. I denne løsning vil vi først kontrollere din Teredo-status. Hvis er offline, vil vi prøve at initialisere det igen og kontrollere, om fejlen bliver løst.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i forhøjet kommandoprompt, skal du udføre følgende instruktion:
netsh interface teredo viser tilstand
 1. Hvis det er offline, skal du udføre følgende kommando:
netsh interface teredo sæt tilstand virksomhedsklient
 1. Nu genstart din computer korrekt, og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst, og at du er i stand til at spille multiplayer igen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found