Vejledninger

Fix: Kan ikke vise denne videotilstand

Denne fejl kan vises i en række forskellige scenarier, men det er ofte ikke så svært at slippe af med fejlen. Det kan dukke op under opstart og forhindre dig i at få adgang til din computer, hvilket er et noget sværere scenario; eller det kan vises, når du prøver at køre et bestemt program.

Uanset hvad der er tilfældet, fik vi dig dækket, så sørg for at følge vores instruktioner nedenfor for at slippe af med problemet. Held og lykke!

Løsning 1: Prøv at starte i VGA-tilstand

Hvis du lige har installeret et nyt grafikkort, eller hvis du har ændret visse vide-indstillinger på din computer, såsom at ændre opløsningen ud af det accepterede sope, er en mulig forekomst, at grafikkortet eller din pc er indstillet til at køre med en højere opløsning end skærmen kan håndtere, hvilket resulterer i denne irriterende fejlkode.

Dette problem er det mest almindelige blandt bærbare brugere med mindre skærme, og du kan løse problemet ved at få adgang til avancerede opstartsindstillinger fra dit gendannelsesmedie.

 1. Tænd din computer, og indsæt en bootbar Windows 10 DVD eller et USB-drev, der er konfigureret korrekt. Det behøver ikke at være din originale Windows 10 DVD, da du ikke har brug for den for at aktivere din version af Windows, kun for at få adgang til bestemte muligheder, som du ellers ikke kan få adgang til.
 2. Start fra det drev, du lige har indsat ved at genstarte computeren efter indsættelse, og følg instruktionerne.
 3. Windows-installationsvinduer skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste sprog- og klokkeslæt- og datoindstillingerne, så sørg for at tilføje dem korrekt.
 4. Vælg indstillingen Reparer din computer i bunden af ​​vinduet, og vælg Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Startindstillinger.

 1. Klik på nummer 3-tasten eller F3 for at starte din pc i tilstanden med lav opløsning.
 2. Når pc'en er startet, skal du højreklikke på dit skrivebord og vælge Egenskaber. Naviger til fanen Indstillinger, og finjuster opløsningsfanen for at indstille den opløsning, der passer til din computers skærmstørrelse. Prøv at sænke indstillingen ubetydeligt, og genstart computeren i normal tilstand for at se, om problemet er løst.

Bemærk: Hvis intet vedrørende opløsningstilpasninger lykkedes at løse problemet, skal du navigere tilbage til den samme startmulighed, højreklikke på dit skrivebord og navigere til Egenskaber >> fanen Indstillinger >> Avanceret og derefter navigere til fanen Skærm. Hvis opdateringshastigheden er indstillet for højt, kan du prøve at sænke den lidt. Bemærk, at den laveste anbefalede indstilling er 60Hz. Det sker, hvis du har en ny skærm eller en ny grafikadapter, som muligvis har ændret denne indstilling.

Løsning 2: Brug systemgendannelse

Brug af Systemgendannelse kan være ganske nyttigt, da det vil ændre dine brugerindstillinger tilbage til det sted, de var på, før fejlen begyndte at opstå. Nogle gange er det en ny opdatering til et program, der installeres, eller en ny app, der har forårsaget forekomsten af ​​denne fejl. Uanset hvad vil du være i stand til at løse problemet ved hjælp af Systemgendannelse.

problemet ved at få adgang til avancerede startindstillinger fra dit gendannelsesmedie.

 1. Tænd din computer, og indsæt en bootbar Windows 10 DVD eller et USB-drev, der er konfigureret korrekt. Det behøver ikke at være din originale Windows 10 DVD, da du ikke har brug for den for at aktivere din version af Windows, kun for at få adgang til bestemte muligheder, som du ellers ikke kan få adgang til.
 2. Start fra det drev, du lige har indsat ved at genstarte computeren efter indsættelse, og følg instruktionerne.
 3. Windows-installationsvinduer skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste sprog- og klokkeslæt- og datoindstillingerne, så sørg for at tilføje dem korrekt.
 4. Vælg indstillingen Reparer din computer i bunden af ​​vinduet, og vælg Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Systemgendannelse.
 5. Inde i vinduet Systemgendannelse skal du vælge indstillingen kaldet Vælg et andet gendannelsespunkt og klikke på knappen Næste.

 1. Vælg et bestemt gendannelsespunkt, du tidligere har oprettet manuelt. Du kan også vælge ethvert gendannelsespunkt, der er tilgængeligt på listen, og trykke på knappen Næste for at fortsætte med gendannelsesprocessen. Når processen er slut, bliver du vendt tilbage til den tilstand, din computer var i den periode. Kontroller, om du er i stand til at starte normalt nu.

Bemærk: Hvis du på en eller anden måde ikke kan få adgang til gendannelsesskærmen, selv efter at du har sat din gendannelses-DVD eller USB i, skal du muligvis tilpasse visse indstillinger i BIOS for at kunne fortsætte med succes. Det bør ikke være svært, så længe du følger instruktionerne omhyggeligt.

 1. Sluk for din computer ved at navigere til startmenuen >> tænd / sluk-knap >> luk.
 2. Tænd din pc igen, og fortsæt med at åbne BIOS-indstillinger ved at trykke på BIOS-tasten, da systemet er ved at starte. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger "Tryk på ___ for at åbne Setup." Der er også andre nøgler. De sædvanlige BIOS-nøgler er F1, F2, Del osv. Bemærk, at du bliver nødt til at være hurtig med dette, da meddelelsen forsvinder ret hurtigt, hvilket betyder at du bliver nødt til at genstarte igen.

 1. Den indstilling, som du skal slå fra, findes normalt under fanen Chipsæt, som kan kaldes forskellig afhængigt af producenten. Et andet alternativ er integreret grafikkonfiguration. Indstillingen hedder Initiate Graphic Adapter, Primary Display eller Primary Display Selection.

 1. Når du har fundet de korrekte indstillinger, skal du indstille det til IGD. Naviger til sektionen Afslut, og vælg Afslut Gem ændringer. Dette fortsætter med computerens opstart. Sørg for at prøve at køre installationen igen.
 2. Glem ikke at ændre indstillingerne til deres oprindelige tilstand, når du er færdig med processen og installeret Windows 10 med succes på din computer.

Løsning 3: Fejl, der opstår med League of Legends

Et andet sted, hvor denne fejl opstår ganske ofte, er absolut League of Legends, især efter at en bestemt patch blev frigivet. Problemet kan løses ved at opdatere spillet, men nogle brugere hævder stadig, at problemet er til stede, så du kan prøve en af ​​nedenstående løsninger:

 1. Åbn League of Legends Launcher, og start spillet. Da fejlen normalt vises efter Champion-valgskærmen, skal du navigere mod den skærm.

 1. Når du har valgt din mester, skal du bruge tastekombinationen Alt + Enter for hurtigt at skifte til vinduetilstand. Når kampen er startet, kan du skifte tilbage til fuldskærmstilstand i indstillingerne, hvis du er vant til det.

Her er en anden løsning:

 1. Åbn spillet, og naviger til skærmen, der viser skærmfejlen.
 2. Når denne fejl dukker op, skal du trække dit VGA-kabel ud af din skærm og vente i 5 sekunder, før du tilslutter det igen.

 1. Du modtager muligvis en fejlrapport, så sørg for bare at afslutte den uden at sende en fejlrapport. Tryk på Forbind igen i LoL-klienten, så skal dit problem løses!