Vejledninger

Logitech F710 Wireless PC Gamepad Review

Hjem/Anmeldelser/Hardware anmeldelser/ Logitech F710 Wireless PC Gamepad Review

Logitech F710 Wireless PC Gamepad Review

Af Bill Wilson 3. februar 2020 7 minutter læst

Logitech har lavet perifert udstyr i meget lang tid nu. De er dybest set et husstandsnavn for de fleste spillere i disse dage. Så de ved bestemt hvad de laver. De ser altid ud til at sømme funktionaliteten ned til perfektion snarere end at fokusere på andre gimmicks. Deres historie med at fremstille pc-perifere enheder er bestemt beundringsværdig og misundt af mange andre producenter. Mange af deres tastaturer, mus og endda headset bruges også af professionelle E-sportshold.

PRODUKTINFO
Logitech Gamepad F710
FremstilleLogitech
Fås påSe på Amazon

Nå, vi taler ikke rigtig om alle de ting i dag. Vi taler om gamepads. Men hvorfor vil du faktisk have en controller eller gamepad, når kombinationen af ​​tastatur og mus næsten er perfekt i sig selv? For hurtige konkurrencedygtige spil, der kræver nøjagtighed, er en stor mus et vigtigt udstyr at have i dit arsenal.

Alligevel er det ubestrideligt, at nogle spil bare fungerer og føler sig bedre med en controller. Et godt eksempel på dette er de fleste racerspil. Sikker på, de er ret tilgængelige med en mus og et tastatur, men de fleste mennesker vil fortælle dig, at det rigtige sjov ligger i at bruge en gamepad.

Der er en overflod af muligheder derude, når det kommer til gamepads. I dag ser vi på en af ​​de mindre populære muligheder derude. Vi taler om Logitech F710 trådløs gamepad.

F710 Wireless Gamepad er en indbegrebet af denne idé. Det er en robust følelses-gamepad med gode knapper, et godt greb og en god batterilevetid. Men kan denne smarte lille controller finde et sted i din opsætning? Læs videre og find ud af det.

Emballagen

Normalt vil jeg starte med segmentet "unboxing" i en anmeldelse. Nå, F710 ankommer virkelig ikke rigtig i en udsøgt eller mystisk kasse. I stedet bruger Logitech simpel varmeforseglet plastemballage til dette produkt. Det er en plastemballage af muslingeskal, som faktisk er lidt frustrerende at åbne. Du bliver nødt til at tage en kniv til den for at åbne den, og selv da ender du muligvis med at rive det meste af emballagen fra hinanden.

Dette er ikke rigtig en stor irritation, men jeg ville gerne have, at emballagen var lidt frustrationsfri. Men det, vi holder af, er faktisk indeni. Når du er færdig med emballagen, kan du trække indholdet ud indeni.

Kassens indhold inkluderer selve gamepad, en trådløs USB-dongle eller nano-modtager til den trådløse forbindelse og en USB-extender. Hvis du har problemer med rækkevidde eller forbindelse, kan du tilslutte donglen til udvideren for at løse dette problem. Der er selvfølgelig også noget papirarbejde i emballagen. Bortset fra det er det alt der er ved det. Lad os gå videre.

Design og tættere look

Logitech F710 har en sølvfinish foran, mens bagsiden er belagt i en mat sort overflade for bedre greb. Jeg er muligvis ikke den første, der gør dette, men sølvudseendet tager mig tilbage til de originale PlayStation-dage, så designet har lidt nostalgi til det.

Nogle mennesker finder det måske kedeligt, men jeg kan godt lide retro-looket. Selvom alt dette virkelig er et spørgsmål om personlig præference, tror jeg ikke folk vil klage for meget over æstetikken. Lad os tage en hurtig tur rundt i selve controlleren.

Layoutet på forsiden ligner faktisk meget det, du finder på en Sony DualShock 4. Begge de analoge pinde er i bunden, D-pad er øverst til venstre og ansigtsknapperne (A, B, X og Y) er øverst til højre.

Vi har også fire knapper lige i midten af ​​controlleren. Dette er din ryg-, starttilstand og vibrationsknapper. Mode-knappen kan faktisk bytte kontrollerne mellem D-pad og analoge sticks, selvom dette fungerer i udvalgte titler. Vi har også en stor knap lige i midten med et Logitech-logo. Dette fungerer som en hjemmeknap svarende til, hvordan Xbox-controllere fungerer, hvilket betyder, at den åbner en menu i Windows.

Vi har de sædvanlige LB- og RB-skulderknapper øverst, med LT- og RT-udløseren lige under dem. Der er også en vippeknap mellem skulderknapperne. Dette fungerer som en switch til valg af input. Du kan skifte mellem X-input og Direct input (mærket henholdsvis X og D). Dybest set er X-input den nyere API, som de fleste spil bruger til at kommunikere med en controller. Ældre spil kan dog være begrænset til den direkte inputmetode.

Bagpå har vi batterirummet. Denne gamepad kører på to AA-batterier, som controlleren faktisk leveres med. Dette er altid et godt strejf og sparer dig for besværet med at løbe rundt på udkig efter batterier. I dette rum er der også en dejlig lille plads, hvor du kan gemme dig 2,4 GHz nano-modtageren.

Samlet set føles byggekvaliteten beundringsværdigt robust på F710 Wireless Gamepad. Det er faktisk ret holdbart og skal vare længe.

Komfort

Lad os først tale om komfort. Straks da jeg holdt F710 i mine hænder, kunne jeg godt lide ergonomien. Det har lidt heft til det, så det føles godt i hånden. Layoutet er også meget kendt for folk, der tidligere har brugt en PlayStation-controller. Xbox-folkene vil måske tage noget tid at vænne sig til dette layout. Bortset fra det er begge sider af gamepad gummieret for at give et anstændigt greb.

Aldrig følte jeg, at gamepad'en gled ud af min hånd, det føles meget behageligt til lange spil-spil. Der er dog et par særheder i designet. På grund af batterirummet er der en smule bump bag på controlleren, som kan grave i din hånd afhængigt af størrelsen på dine hænder.

Dette var lidt af et problem i starten, men det bliver lidt tåleligt over tid. Det virkelige problem er den akavede placering af din ring og lillefinger på bagsiden. Du er nødt til at justere dit greb meget for at gøre håndplacering behagelig. Dette er den vigtigste kritik, jeg har med denne controller.

Button Feel og Performance

Før jeg taler om, hvor godt controlleren faktisk fungerer, synes jeg det er værd at tale om knapperne, og hvordan de føles lidt. Ansigtsknapperne eller A-, B-, X- og Y-knapperne føles helt utrolige. De kan næsten sammenlignes med knapperne på en Xbox-controller, da de er lige så solide og lydhøre.

D-pad til venstre er virkelig ikke så god. Det har ikke den bedste kvalitet, ærligt talt, og bevæger sig meget rundt. Som en person, der spiller 2D-platformspil meget, var det slags en stor ting for mig. Afhængigt af de spil, du spiller, betyder det måske ikke noget, men det er værd at huske på. Heldigvis føles de analoge pinde faktisk overraskende solide. Jeg forventede ikke en hel masse, men jeg bemærkede, at de var lige så gode som dem på min DualShock 4. Ikke for lurvet, da F710 er billigere end en DualShock 4.

Skulderknapperne føles også meget præmie. De var lidt stive i starten, men efter lidt at vænne sig til var de virkelig gode og lydhøre. Jeg kan godt lide rejseafstanden, fordi den næsten er lige. Udløserknapperne føles næsten himmelske for mig. Jeg er ikke en stor fan af små udløserknapper, så disse var helt perfekte. De har rigelig modstand mod dem og lige den rigtige mængde rejse.

Lad os endelig afslutte dette og tale om ydeevne og andre ting, der er værd at nævne.

Forbindelse og rækkevidde

Ved hjælp af nano-modtageren bemærkede jeg ingen forbindelsesproblemer under min test. Knapperne var lydhøre, og jeg bemærkede ikke noget inputforsinkelse, og ingen tryk på knapper blev uregistreret. Imidlertid bemærkede jeg et problem. Hvis du nogensinde har brugt et andet gamepad på din pc, ved du, at når du henter dem og begynder at bruge det, fungerer de lige uden for flagermusen. Nå, dette var til tider et problem for denne gamepad.

Forestil dig, at du arbejder på noget i Chrome, og derefter beslutter du at tage en pause og starte et spil. Selvom controlleren var tilsluttet hele tiden, tager det noget tid at vågne op fra sin hviletilstand. Dette blev irriterende over tid, og jeg var nødt til at fjerne donglen og sætte den i igen bagefter for at den kunne fungere.

I vores test var rækkevidden heller ikke den bedste. Det er ikke dårligt på nogen måde, men hvis du spiller spil, der har brug for meget præcision, kan det være lidt irriterende. Det er vigtigt at nævne, at vi allerede havde to trådløse perifere enheder tilsluttet, så der kunne have været en del interferens på grund af det. Imidlertid vil nogle knaptryk ikke blive registreret, hvis jeg sænker controlleren. Vi kunne ikke finde andre mennesker, der klagede over dette for meget, så det kan bare være vores specifikke scenario. Alligevel er det noget at huske på.

Vibrationsfeedback

F710 Wireless bruger dual vibrationsmotorer til haptisk feedback eller, som nogle virksomheder kalder det, "Rumble" -funktionen. Uanset hvad var jeg ganske tilfreds med vibrationen på denne controller. Det er den helt rigtige mængde rumlende, og det føles meget tilfredsstillende for spil med mange eksplosioner eller skud. Selv i racerspil var feedbacken ganske fantastisk, når du står over for en kollision eller noget lignende.

Batteri liv

Batteriets levetid er lidt vanskelig at finde ud af på dette gamepad. Det bruger to Double-A-batterier til strøm, og jeg ved, at mange mennesker foretrækker at bruge denne metode i stedet for det traditionelle opladningsscenarie. For at være ærlig er det ganske praktisk at skifte batterierne ud, når du løber tør for juice. Husk bare at have et par ekstra batterier i opbevaring, hvis du har brug for dem med det samme.

Med vibrationsmotoren tændt hele tiden, går batteriet stadig stærkt efter et par dages brug. Disse skal tilsyneladende vare i et par uger, inden du skal udskifte batterierne. Hvis du slukker for vibrationen, skal controlleren vare i længere tid.

Vi ønsker, at vi kunne give et objektivt svar her. Men da controlleren har varet os i et par dage uden at skulle genoplades, er vi slet ikke bekymrede for meget over batteriets levetid.

Afsluttende tanker

Alt i alt er jeg ret tilfreds med dette gamepad, og jeg har ikke noget imod at bruge det dagligt på nogen måde. Knapperne føles solide, det er ret lydhør og fungerer bare så godt til prisen. Der er et par klager, hovedsageligt i komfortafdelingen. De kan dog overses for prisen. I disse dage kan du finde Logitech F710 Wireless Gamepad til $ 40 i detailhandlen. For en så stor værdi opvejer profferne bestemt ulemperne.

Logitech F710 trådløs gamepad

Bedst værdsatte pc-gamepad

  • Klassisk retro design
  • Fantastisk knapfølelse
  • Stor batterilevetid
  • Kunne være mere behagelig
  • Lejlighedsvise forbindelsesproblemer

Forbindelse: 2,4 GHz trådløs forbindelse (via USB-dongle) | Haptisk feedback: Dual Vibration Motors | Kompatibilitet: Windows og Android TV | Input support: Direkte input og X-input | Strøm: Bruger 2 AA-batterier | Vægt: 331g

DOM:Hvis du leder efter en budgetvenlig trådløs controller, der fungerer perfekt med din pc, er F710 Wireless Gamepad den controller. Sikker på, det har sine særheder her og der, men for prisen opvejer profferne ulemperne. Det er bestemt en solid anbefaling fra os.

Tjek pris