Vejledninger

Sims 4 Fejlkode 140: 645fba83 228eaf9b

Denne fejlkode i Sims 4 dukker op sammen med meddelelsen “Spillet kunne ikke starte, prøv at genstarte det”Når afspilleren prøver at indlæse Sims-familien. Dette kan være meget frustrerende, når du ved, at spillet fungerede fint sidste gang det blev lanceret. Denne fejl er relateret til de nye spilmods, som du muligvis har downloadet for nylig. Spilmods giver ekstra fleksibilitet i spillet gennem snydekoder, flere træk eller styring af karakterernes opførsel. Men nogle gange kan disse mods brydes, hvilket kan medføre, at spillet ikke kan starte.

Metode 1: Fjern de beskadigede modfiler

Der har været rapporter om visse mods, der gør spillet ude af stand til at starte som Baby Shower Mod. Da nogle mods ikke bliver opdateret sammen med den nye udgivelse af patch patch, så det eneste valg er at fjerne den mod fra lageret.

 1. Gå til følgende sti:
  Elektronisk kunst / The Sims 4 / Mods
 2. Fjern det mod, som du tror kan være årsagen til fejlen, du kan flytte det til en anden mappe til test og derefter starte spillet.
 3. Hvis du har mange mods installeret, så prøv 50/50 metoden. Tag halvdelen af ​​dine mods ud, og prøv at indlæse spillet. På denne måde ved du, hvilken halvdel der har moden, der forårsager fejlen, og derefter gør det samme med den halvdel, indtil du når modet, der forårsager problemet.

Metode 2: Nulstil spillet til fabriksindstillinger uden geninstallation

Det er muligt, at de beskadigede filer muligvis ikke er i mappen Mods, men i stedet er en af ​​kernefilerne i spillet muligvis blevet ødelagt eller forsvundet. I så fald er vi nødt til at fjerne alt det gemte indhold i spillet for at køre det som nyt og derefter flytte indholdsfilerne tilbage.

 1. Kopi din Sims 4-mappe til en anden mappe på din harddisk som en sikkerhedskopi, og omdøb den til Sims4_Backup.
 2. Kør nu spillet med, og se om det kører fint uden fejl dukker op. Hvis ja, skal du begynde at flytte filerne fra den sikkerhedskopi, vi oprettede tidligere, til spilmappen.
 3. Du kan flytte følgende filer:
  • .ini
  • Bakke mappe
  • Skærmbilleder / Videoer / Brugerdefineret musik
  • Resten af ​​dine gemte spilfiler (Forlad slot_00000001.savesom er Autosave-filen og ikke er påkrævet, du har måske eller måske ikke den i sikkerhedskopimappen)
  • Brugerdefineret indhold som tøj, hår, skind, makeup osv.
  • Mods (en efter en, og sørg for at de stadig fungerer)
 4. Resten af ​​filerne behøver ikke at flyttes tilbage, fordi de hovedsageligt består af cache-filer eller logfiler, der ikke er nødvendige for at køre spillet.