Vejledninger

Sådan løses PUBG-teksturer, der ikke indlæses?

Når PUBG-spillere starter et spil, indlæses strukturerne i bygninger og andre omgivelser ikke, når spilleren lander på jorden. Dette gør spillet næsten uspilbart fra starten, og det tager et stykke tid for teksturerne at indlæses, hvilket gør dig til et let mål for dine modstandere.

Der er flere forskellige ting, du kan gøre for at forbedre indlæsningshastigheden for teksturer i PUBG, men du skal stadig kontrollere, om din opsætning rent faktisk kan køre PUBG uden problemer. Tjek de metoder, vi har udarbejdet for at løse dit problem!

Hvad forårsager, at PUBG-teksturer ikke indlæses?

PUBG-teksturer indlæses langsomt, fordi nok hukommelsesressourcer enten mangler eller ikke er tilgængelige på det tidspunkt. Der er dog nogle specifikke årsager, der kan undersøges for at gøre løsningen mere åbenbar. Tjek det nedenfor:

 • Gamle og forældede grafikdrivere - Videospilproblemer er ofte forårsaget af gamle drivere, som ikke kan optimere nyere spil og ofte fører til underlige fejl som den med teksturer, der ikke indlæses i PUBG. Sørg for at opdatere dem.
 • NVIDIA ShadowPlay - Selvom NVIDIA hævder, at det ikke vil påvirke dit spils ydeevne, har brugere rapporteret, at deaktivering af NVIDIA ShadowPlay lykkedes at løse problemet.
 • Spil og personsøgningsfil gemt på HDD - Hvis du har mulighed for at installere spillet eller flytte den virtuelle hukommelsesfil på SSD, skal du gøre det, da mange brugere foreslog, at det kan løse indlæsningsproblemerne med det samme!

Løsning 1: Opdater dine grafikdrivere

Dette er generelt det bedste, du kan gøre for at løse et sådant problem, der opstår med dine videospil. Grafikkortdrivere er den vigtigste kommunikationskanal mellem computeren og grafikkortet, og det er vigtigt at have de nyeste drivere installeret. Sørg for at gøre det ved at følge instruktionerne nedenfor!

 1. Sørg for at klikke på knappen Start-menu, skriv "Enhedshåndtering”, Og vælg den på listen over resultater ved at klikke på den første. Du kan også bruge Windows-nøgle + R-nøglekombination for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc”I feltet Kør, og klik på OK for at køre Enhedshåndtering.
 1. For at opdatere det grafikkort, du har installeret på din computer, skal du udvide Displayadaptere højreklik på dit grafikkort og vælg Afinstaller enhedmulighed.
 1. Bekræft alle dialogbeder, der kan bede dig om at bekræfte sletningen af ​​den aktuelle grafiske enhedsdriver og vente på, at afinstallationen er afsluttet.
 2. Se efter din grafikkortdriver på NVIDIA eller AMDs websted. Indtast de krævede oplysninger om din enhed og dit operativsystem, og klik på Søg.
 1. En liste over alle tilgængelige drivere skal vises sorteret i en kronologisk rækkefølge med den seneste øverst. Sørg for at vælge den seneste post, klik på dens navn og Hent knappen efter det. Gem den eksekverbare fil på din computer, åbn den og følg instruktionerne på skærmen for at installere det. Kontroller, om strukturerne i PUBG indlæses ordentligt nu!

Løsning 2: Deaktiver NVIDIA ShadowPlay (kun NVIDIA-brugere)

NVIDIA ShadowPlay er et værktøj, der giver brugerne mulighed for nemt at fange og dele optagelser af deres gameplayvideoer, skærmbilleder og live streams. Det er en del af GeForce-oplevelsesværktøjet, og du kan let få adgang til det ved hjælp af genvejstaster osv. Dog har nogle brugere rapporteret, at deaktivering af NVIDIA ShadowPlay faktisk løser problemet med teksturindlæsning, og det ser ud til, at denne funktion trods alt er ressourcetung. Følg nedenstående trin for også at deaktivere det!

 1. Åben GeForce Experience ved at søge efter det på dit skrivebord eller menuen Start. Vent på, at den åbnes, og klik på tandhjulsikon fra startskærmen, som skal være placeret i øverste højre hjørne for at åbne Indstillinger.
 1. Fra Generel fanen, find Del mulighed med “Giver dig mulighed for at optage, streame, udsende og tage skærmbilleder af din gameplay”Beskrivelse nedenunder. Sørg for at skubbe skyderen til venstre for at deaktivere den.
 2. Acceptere de ændringer, du har foretaget, og kontroller, om PUBG-strukturer nu indlæses korrekt!

Løsning 3: Installer spillet eller flyt din sidefil på SSD

Hvis du har en SSD tilsluttet til din computer, ville det være smart at gemme PUBG-spillet på det for at forbedre indlæsningstiderne. Dette kan gøres lige så let som at afinstallere spillet og geninstallere det på et SSD-drev. Din fremgang er bundet til din konto, så du skal ikke bekymre dig om at miste data!

 1. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 2. Vælg til i Kontrolpanel Vis som - Kategori øverst til højre og klik på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 1. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps skal straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find PUBG indtastning i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller.
 3. Dens afinstallationsguide skal åbnes, så følg instruktionerne for at afinstallere den.
 4. Klik på Afslut når afinstallationsprogrammet afslutter processen, og sørg for at geninstallere spillet på samme måde som du først installerede det. Kun denne gang, når du bliver bedt om, hvor du skal installere det, skal du vælge en placering på dit SSD-drev. Hvis spillet findes på Steam, skal du sørge for at oprette et bibliotek på dit SSD-drev.
 5. Åben din Damp PC-klient ved at dobbeltklikke på genvejen på Desktop eller ved at søge efter det i Start-menuen ved blot at skrive "Steam" efter at have klikket på Start-menu-knap eller den Søg (Cortana)
 1. Når Steam-klienten åbnes, skal du klikke på Damp knappen øverst til højre i vinduet, og vælg Indstillinger. Naviger til Downloads fanen i Indstillinger vindue og klik på Steam-biblioteksmapper. Klik på Tilføj biblioteksmappe
 2. Sørg for, at du søger mod dit SSD-drev, og vælg en mappe inde!
 1. Når installationen starter på Steam, skal du sørge for at vælge dette bibliotek! Kontroller, om problemet stadig vises!

Men hvis du ikke har nok plads på dit SSD-drev til at inkludere spillet, kan du prøve at flytte din personsøgningsfil over til SSD-drevet. Da PUBG er RAM-intensiv, er det ofte afhængigt af personsøgningsfilen for ekstra ressourcer, og det ville være bedre, hvis personsøgningsfilen var placeret på den hurtige SSD! Sørg for at gøre det nedenfor!

 1. Højreklik på Denne pc post, som normalt kan findes på dit skrivebord eller i din Stifinder. Vælge Ejendomme.
 1. Klik på “Avancerede systemindstillinger”-Knappen til højre for vinduet og naviger til Fremskreden Under Ydeevne sektion, klik på Indstillinger og naviger til Fremskreden fanen i dette vindue.
 1. Under Virtuel hukommelse sektion, klik på Lave om. Hvis afkrydsningsfeltet ud for “Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev”Valgmulighed er valgt, fjern markeringen det, og vælg dit SSD-drev, hvor du vil gemme personsøgningsfilhukommelsen.
 2. Når du har valgt den rigtige disk, skal du klikke på alternativknappen ud for brugerdefineret størrelse og vælge Initial og Maksimum Du kan vælge det samme beløb, som du allerede har brugt, eller du kan øge det lidt!
 1. Sørg for at indstille den indledende og den maksimale størrelse til den samme værdi for at undgå større ændringer. Kontroller, om PUBG-strukturer stadig ikke indlæses!