Vejledninger

Fix: Amazon Echo-fejl 12: 2: 15: 10: 1

Amazon Echo-brugere oplever fejlkoden 12: 2: 15: 10: 1, når de prøver at aktivere eller registrere deres Echo-enheder over internettet. Denne fejlmeddelelse er noget absurd, men er meget almindelig blandt forskellige nye Echo-brugere.

Fejlkoden 12: 2: 15: 10: 1 betyder for det meste, at den Echo-enhed, som du prøver at registrere eller aktivere, er forhindret i at gøre det, fordi Amazon-embedsmænd har deaktiveret det fra backend-siden. I de fleste tilfælde er årsagen, at enheden bliver rapporteret stjålet eller mistet.

Hvad forårsager Amazon Echo-fejl 12: 2: 15: 10: 1?

Dette er kun et par tilfælde, hvorfor brugere muligvis støder på denne fejlmeddelelse, når de prøver at registrere deres Echo-enhed. Nogle af dem er:

  • Deaktiveret af Amazon: Som nævnt før betyder denne fejlmeddelelse for det meste, at Echo-enheden er deaktiveret fra backend af Amazon, fordi den enten blev rapporteret stjålet eller mistet. Dette kan også forekomme, hvis Amazon har tilbagekaldt pakken.
  • Ingen adgang til internet: Hvis du ikke er tæt på et trådløst adgangspunkt eller har en ustabil internetforbindelse, kan du muligvis også opleve denne fejlmeddelelse.

Der er ingen mulige løsninger til denne fejlmeddelelse, da den er forbundet med Amazon-tjenesten, der styrer forbindelsesarkitekturen for deres Echo-enheder.

Løsning 1: Sikring af korrekt internetforbindelse

Det eneste, du kan undtage at kontakte Amazon-support, er at sikre dig, at den internetforbindelse, du bruger, er stærk og har korrekt forbindelse. Hvis du bruger nogen firewalls eller proxyservere, skal du slukke for dem og prøve igen.

Forbindelsesproblemer er altid et af hovedproblemerne ved registrering af en applikation, da det ikke kun handler om bare at indtaste dine legitimationsoplysninger. Vi anbefaler også, at du gå tættere på til routerens adgangspunkt. Hvis problemet fortsætter, genstart din router, og prøv igen. Hvis du selv ikke er i stand til at registrere dit ekko, skal du skifte til et andet netværk og prøv der.

Løsning 2: Kontakt Amazon Support

Denne fejlmeddelelse betyder primært, at du straks skal kontakte Amazon-support. Som vi forklarede tidligere, oplever du denne fejlmeddelelse på grund af en af ​​følgende årsager. Der kan også være andre tilfælde derude, som ikke dækker.

  • Echo-enheden er enten rapporteret stjålet eller faret vild.
  • Du købte din Echo-enhed fra tredjepartsleverandører.
  • Din Echo-enhed blev givet til dig som en Gave.
  • Din Echo-enhed var forkert placeret af din kurer, eller du huskede det tidligere (før det ankom alligevel, og du brugte det).

Denne fejlmeddelelse betyder primært, at Echo-enheden er bliver ikke registreret til den konto, hvorfra primært blev fremført. Dette er tilfældet, hvis du fik en gave eller købte den fra tredjepartsleverandører.

I tilfælde af mail, når du husker dit ekko, blokerer Amazon det automatisk fra backend.

Kontakt under alle omstændigheder Amazon Support og forklare fejlkoden for dem. De vil straks forstå din situation og guide dig gennem hele vejen. det er bedst hvis du har din Amazon Echo-boks med dig. Det indeholder et serienummer, som, når det leveres til kundeservice, let kan få dit ekko låst op.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found