Vejledninger

LØST: Fejl i Windows 10-opdateringsfejl 80240020

Fejl 80240020 er en fejl i installationsfejl i Windows Update. Denne fejl indikerer ikke noget problem med opgradering eller reservation af din Windows 10.

Fejlkoden 0x80240020 er faktisk en forventet besked, når du kører en ældre version af Windows i Windows 10-opgraderingsperioden, som fortæller dig, at når installationen / opgraderingen begynder, kan det kræve brugerinteraktion. Det fortæller dig også, at opgraderingen ikke er helt klar, men du skal vente lidt mere.

Denne meddelelse optrådte oftest den 28. og 29. juli 2015, da Microsoft frigav sin seneste iteration af Windows-operativsystemet, Windows 10. Et antal brugere var forvirrede og troede, at hans fejl havde noget at gøre med deres enheder, men efter en masse spekulationer, en Microsoft-repræsentant ryddede problemet på deres fora og sagde, at denne meddelelse med vilje dukkede op for alle, men det er ikke en fejl. I stedet er det en simpel meddelelse om, at opgraderingen til Windows 10 snart begynder, og brugeren skal være klar til det. Det indikerer ikke noget problem med din opgraderingsdownload eller reservation, og downloadet er ikke korrupt, som nogle troede. Du skal underrettes om et stykke tid, når din enhed er klar til opdatering.

Selvom denne meddelelse dybest set fortæller dig at vente, hvis du er en af ​​de ivrige brugere, der ikke ønsker at vente på, at Microsoft fortæller dem, at deres enhed er klar, er der to ting, de kan gøre for at få opdateringen med det samme.

Metode 1: Ændr registreringsdatabasen

Forkert kan ændring af registreringsdatabasen resultere i korruption, hvorfor det er meget vigtigt, at du sikkerhedskopierer din registreringsdatabase, så den kan gendannes, hvis noget går galt, og trinnene skal følges nøjagtigt som angivet nedenfor.

Først skal du sikkerhedskopiere dine registreringsdatabaseindstillinger ved at følge de trin, der er anført her (backup af registreringsdatabasen)

1. Når registreringsdatabasen er sikkerhedskopieret; holde Windows-nøgle og tryk på R

2. Skriv regedit og Klik på OK

3. Fra venstre rude; gå til / naviger til stien nedenfor

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ WindowsUpdate \ OSUpgrade

Hvis OSUpgrade ikke findes, kan du højreklikke på Windows Update-mappen og derefter oprette den nye mappe.

4. Når du er i mappen OSUpgrade; højreklik i venstre rude, vælgny dword (32-bit) værdi;sæt navnet somTillad OSUpgradeog indstil værdien til0x00000001

5. Luk derefter registreringseditoren, genstart din pc, og prøv at skubbe opdateringerne igen. Du kan også bruge knappen Kom godt i gang til at opgradere til Windows 10.

Hvis du bruger Windows 8.1; så skal du bruge kontrolpanelet på skrivebordet og ikke det moderne brugergrænseflade.

Metode 2: Slet alt i Download-mappen

Denne metode genstarter Windows Update-tjenesten og sletter alt i mappen Downloads i mellemtiden, så opdateringen kan starte frisk og downloade Windows 10.

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet, og skriv cmd. Højreklik resultatet, Kommandopromptog vælg Kør som administrator.
  2. Skriv i kommandoprompten net stop wuauserv og tryk på Gå ind på dit tastatur for at udføre kommandoen.
  3. Naviger til C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download. Hvis Windows ikke er installeret i C: drevet / partitionen, skal du udskifte brevet med det passende. Slet alt indholdet i Download-mappen.
  4. Gå tilbage til kommandoprompten, og skriv net start wuauserv. Prøv at køre Windows Update nu, og se om du kan downloade Windows 10. Hvis ikke, gå videre til den næste metode.