Vejledninger

Fix: Windows Update-fejlkode 80070308

At navngive alle Windows-opdateringsfejlkoder ville helt sikkert kræve en hel side, bare navngiv dem alle en efter en, og metoderne til løsning af den ene eller den anden er meget forskellige. Det største problem med Windows-opdateringsfejlkoder er, at fejlen opstår på grund af forskellige årsager i forskellige scenarier, og du ved aldrig, hvilken der gælder for din situation.

Med hensyn til fejlkoden 80070308 har vi samlet flere arbejdsløsninger og samlet dem i en artikel for at vise, at problemet let kan løses. Sørg for at følge hele artiklen gennem forskellige metoder.

Løsning 1: Brug systemgendannelse

Denne metode lyder som en sidste udvej, men at gendanne din computer til et gendannelsespunkt lige før fejlen begyndte at opstå, vil helt sikkert være en nem proces i betragtning af det faktum, at mange gendannelsespunkter oprettes automatisk, så snart du installerer noget.

Sørg for at gendanne din computer til et gendannelsespunkt, før fejlen begyndte at opstå, hvilket vil bringe den originale version tilbage uden fejl.

For at se, hvordan du udfører denne operation, skal du tjekke vores artikel om emnet.

Løsning 2: Prøv følgende tilpasning af registreringsdatabasen

Følgende tilpasning af registreringsdatabasen er ret let at behandle, og det kræver kun en brøkdel af din tid. Hvad der er endnu bedre er, at denne metode har hjulpet utallige brugere, der kæmpede med fejlkoden! Dette er en af ​​de fejlkodespecifikke metoder, der simpelthen fungerer for denne.

Før du fortsætter med denne løsning, anbefales det, at du lukker alle dine kørende programmer, og det tilrådes at oprette en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, hvis noget går meget galt, mens du redigerer det. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase ved at følge instruktionerne i vores artikel.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor:

HKEY_LOCAL_MACHINE >> Komponenter

 

 1. Find REG_DWORD kaldet “ventende krævet” i højre side af vinduet, højreklik på det og vælg Omdøb. Omdøb det til noget som “pendingrequired.old” og bekræft eventuelle sikkerhedsdialogbokse, der muligvis vises.
 2. Kontroller, om problemet med Windows Update er løst efter genstart af computeren.

Bemærk: Nogle brugere har rapporteret, at komponentnøglen manglede i HKEY_LOCAL_MACHINE. Dette kan nemt løses ved faktisk at tilføje denne nøgle til registreringsdatabasen manuelt. Dette kan udføres ved at følge nedenstående trin:

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor:

HKEY_LOCAL_MACHINE

 1. Klik på knappen File i øverste menu, og vælg indstillingen Load Hive. I det vindue, der vises, skal du navigere til nedenstående placering og indlæse filen i config-mappen med navnet “COMPONENT”.

% windir% >> System32 >> konfiguration (normalt C >> Windows >> System32 >> config) ž

 1. Derefter kan du følge starten på løsningen for at slippe af med nøglen.

Løsning 3: Løs din .NET Framework-installation

At have en korrekt kørende og den nyeste version af .NET Framework, hvis det er vigtigt, hvis du vil have, at alle dine opdateringer skal installeres ordentligt uden at kaste fejl som denne. Du skal dog sørge for, at disse forudsætninger matches, inden du kører opdateringen ved at følge nedenstående trin.

Naviger til dette link, og klik på den røde downloadknap for at downloade den nyeste version af Microsoft .NET Framework. Når download er afsluttet, skal du finde den fil, du downloadede, og køre den. Bemærk, at du bliver nødt til at have konstant adgang til Internettet.

 1. Efter installation af den nyeste version er det tid til at kontrollere dens integritet. Brug tastaturkombinationen Windows Key + R på dit tastatur til at åbne dialogboksen Kør.
 2. Skriv Kontrolpanel, og klik på OK for at åbne det.

 1. Klik på Afinstaller et program, og klik på Slå Windows-funktioner til eller fra. Sørg for at finde posten .NET Framework 4.x.x og sørg for, at den er aktiveret. (x.x. er til den version, du installerede i starten.
 2. Hvis afkrydsningsfeltet ud for .NET Framework 4.x.x ikke er aktiveret, skal du aktivere det ved at klikke på feltet. Klik på OK for at lukke Windows-funktionsvinduet og genstarte computeren.

 1. Hvis .Net Framework 4.x.x allerede er aktiveret, kan du reparere. Net Framework ved at fjerne markeringen i boksen og genstarte computeren. Når computeren er genstartet, skal du genaktivere .Net Framework og genstarte computeren igen.

Bemærk: Hvis du bruger en anden version af Windows end Windows 10, kan den seneste version være anderledes, som du også skal installere.

Løsning 4: Installer visse rettelser og manuelle opdateringer

Hvis du kæmper med dette problem i lang tid, er det meget sandsynligt, at du er bagud med masser af opdateringer, og det er derfor, det er vigtigt, at du følger instruktionerne nedenfor nøje. Sørg for, at der ikke er nogen kørende opdateringer vedrørende tredjepartsapps på din computer, og at der ikke er nogen ressourcetunge processer, der kører.

Hvis du kører Windows 7, skal du sørge for at deaktivere funktionen til automatiske opdateringer ved at følge nedenstående trin:

 1. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 2. I Kontrolpanel skal du vælge Vis som: Store ikoner øverst til højre og klikke på Windows-opdatering.

 1. I venstre side af skærmen under listen over forskellige indstillinger skal du klikke på Skift indstillinger og se under Vigtige opdateringer. Klik på rullelisten, og vælg indstillingen Kontroller aldrig for opdateringer (anbefales ikke).

Lad os nu komme i gang.

 1. Hvis du bruger Windows 7 eller Windows Server 2008, skal du downloade værktøjet System Update Readiness fra dette link, gemme det på din pc, køre det og vente på, at det afsluttes med sin virksomhed. Bemærk, at processen sandsynligvis vil tage flere timer afhængigt af den aktuelle tilstand på din pc.

 1. Hvis du bruger Windows 8, 8.1 eller 10, kan du bruge DISM-værktøjet direkte, der indeholder CheckSUR-funktionaliteten, som også scanner og kører visse reparationer vedrørende Windows Update-funktionaliteten. Tjek vores artikel om, hvordan du kører DISM.
 2. Det næste trin er at installere flere opdateringer fra Windows Update-kataloget. Denne downloads bringer flere rettelser til din computer, og det er ret nemt at installere dem. Her er deres KB-numre, du skal søge efter dem: KB3102810 og KB3145739.
 3. Åbn Microsoft Update-kataloget, og udfør en søgning ved at klikke på søgeknappen øverst til højre.

 1. Klik på knappen Download til venstre, og vælg arkitekturen på din pc (32bit eller 64bit). Sørg for at kende arkitekturen på din pc's processor, inden du vælger denne mulighed.
 2. Kør den fil, du downloadede, og følg instruktionerne på skærmen omhyggeligt for at fuldføre opdateringsprocessen. Gør det samme for begge filer, der skal installeres.
 3. Når opdateringen er færdig, skal du sørge for at genstarte din computer og prøve at køre Windows Update igen. Du bliver igen nødt til at være tålmodig, før processen er afsluttet.

Løsning 5: Nulstil Windows Update-komponenter

Den længste og mest avancerede løsning er næsten altid den mest sikre, og den leverer er en stor procentdel af lignende scenarier.

Da du skal redigere registreringsdatabasen, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel for sikkert at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase for at forhindre yderligere problemer. Du kan derefter følge trinene i løsning 2 af 0x800706b5 for at nulstille Windows Update-komponenter.

Løsning 6: Slip af med Norton Antivirus

Gratis antivirusværktøjer kan være ret nyttige, og de kan gøre deres job med at beskytte din computer, men nogle gange kommer de bare ikke godt sammen med andre ting på din computer. For eksempel har nogle brugere rapporteret, at det var den gratis version af Norton, der forårsagede den samme fejl på deres computere, og den eneste måde at løse det på var at afinstallere Norton. Følg trinene i denne afinstallation af antivirussoftware for at slippe af med din AV.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found