Vejledninger

Sådan løses VAC-godkendelsesfejl

Valve Anti-Cheat er en software, der bruges af Valve-spil til at kontrollere din opsætning for at se, om du bruger et hack eller et tredjepartsprogram, der muligvis letter din spiloplevelse eller giver dig en uretfærdig fordel i forhold til andre spillere. Imidlertid er det undertiden denne software, der afbryder dig fra ventilspil simpelthen på grund af en "godkendelsesfejl".

Masser af brugere har haft at tackle dette problem, og deres spiloplevelse bliver stort set ødelagt. Spillet vil afbryde dig og muligvis forbyde dig fra servere på grund af denne fejl, så sørg for at følge artiklen for at løse problemet så hurtigt som muligt.

Hvad er tilfældet med ventilgodkendelsesfejl

Der er mange registrerede årsager til problemet. Nogle gange skyldes fejlen en ødelagt eller stoppet Steam-klientservice, og tjenesten skal enten repareres eller genstartes. Også din computers gamle netværksdrivere forhindrer muligvis VAC-tjenesten i at fungere normalt, og du bør overveje at opdatere dem.

Andre mulige syndere inkluderer at have deaktiveret DEP (Data Execution Prevention) på din computer, hvilket betyder at du muligvis skal aktivere det. Problemet skyldes også undertiden, at Steam Download-servere er nede, så overvej at skifte til en ny.

Løsning 1: Reparer damptjenesten

Reparation af Steam-tjenesten skal hjælpe dig med at løse dette problem på den nemmeste måde som det gjorde for andre brugere før dig. Damptjenester er kernesystemet bag forskellige ting relateret til Valve, og problemet kan let løses ved at køre en kommando i kommandoprompt, som skal reparere Steam-tjenesten.

 1. Søg efter "Kommandoprompt" ved at skrive denne tekst enten lige i Start-menuen eller ved at trykke på søgeknappen lige ved siden af ​​den. Højreklik på den første post, der vises i søgeresultatet, og vælg kontekstmenuposten "Kør som administrator".
 2. Derudover kan du også bruge Windows Logo Key + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtast "cmd" i dialogboksen, der vises, og brug Ctrl + Shift + Enter-tastekombinationen for at køre kommandoprompt med administratorrettigheder.

 

 1. Skriv følgende kommando i CMD-vinduet, og sørg for at trykke på Enter, når du har skrevet det korrekt. Vent på meddelelsen "Drift afsluttet med succes" eller noget lignende for at vide, at metoden har fungeret, og at du ikke har lavet nogen fejl.
 2. Før du skriver kommando, skal du også finde ud af rodmappen på din Steam-installation, som er nødvendig for at køre kommandoen. Du kan finde en fuld sti til Steam-installationsmappen ved at højreklikke på genvejen på skrivebordet og vælge indstillingen Åbn filplacering i genvejsmenuen.

 1. Klik på adresselinjen øverst i mappen, der skal vise stien, så brug Ctrl + C-kombinationen til at kopiere den til udklipsholderen. Hvis du ikke har foretaget nogen ændringer under installationen, skal stien være "C: \ Program Files (x86) \ Steam \ bin \ SteamService.exe". Lad os bruge standardstien til at køre kommandoen. Sørg for at udskifte den med din egen sti, når du kører kommandoen:
"C: \ Program Files (x86) \ Steam \ bin \ SteamService.exe" / reparation
 1. Åbn det problematiske spil enten ved at dobbeltklikke på ikonet på din computer eller ved at starte det via Steam og kontrollere, om VAC-godkendelsesfejlen er væk.

Løsning 2: Aktivér DEP på din computer

Hvis din computers indstillinger ikke er konfigureret korrekt til at køre VAC, kan du støde på problemer som denne oftere end du tror, ​​især med Valve-spil. Desværre er processen med at konfigurere din computer til disse ændringer ikke så let, og det involverede endda BIOS-fejlfinding, som folk frygter mest. Hvis du følger nedenstående trin, skal du dog ikke støde på problemer.

 1. Tænd for din computer, og tryk straks på BIOS Setup-tasten på tastaturet flere gange i træk, cirka en gang hvert sekund, indtil Computer Setup Utility eller BIOS-indstillinger åbnes. Denne tast vil blive angivet på skærmen som Tryk på _ for at køre Setup.
 2. Brug højre piletast til at skifte til menuen Sikkerhed, når BIOS-indstillingsvinduet åbnes, brug pil ned-tasten til at vælge Secure Boot Configuration i menuen, og tryk på Enter.

 1. Før du kan bruge denne mulighed, vises en advarsel. Tryk på F10 for at fortsætte til menuen Secure Boot Configuration. Brug pil ned-tasten til at vælge Secure Boot, og brug højre piletast til at ændre denne indstilling til Deaktiver.
 2. Brug pil ned-tasten til at vælge Legacy Support, og brug derefter højre piletast til at skifte den til Enable.

 1. Tryk på F10 for at gemme ændringerne. Brug venstre piletast til at navigere til menuen Filer, brug pil ned til at skifte til Gem ændringer og afslut, og tryk derefter på Enter for at vælge Ja.
 2. Computer Setup Utility lukker nu ned, og computeren skal genstarte. Når computeren er genstartet, skal du fortsætte med at følge nedenstående trin for at løse VAC-godkendelsesfejl.

For at løse problemet fuldstændigt skal du nu køre en simpel kommando for at løse problemet korrekt. Denne kommando skal udføres i et administrativt kommandopromptvindue, så sørg for at du gør dette ved hjælp af en konto med administratorrettigheder.

 1. Søg efter "Kommandoprompt" ved at skrive denne tekst enten lige i Start-menuen eller ved at trykke på søgeknappen lige ved siden af ​​den. Højreklik på den første post, der vises i søgeresultatet, og vælg kontekstmenuposten "Kør som administrator".
 2. Hvis du kører en anden Windows-version end Windows 10, kan søgningen i Start-menuen måske eller måske ikke fungerer korrekt, men du kan stadig navigere til C >> Windows >> System32, højreklik på "cmd.exe" -posten og vælg Kør som administrator, eller skriv "cmd.exe" i et kør-felt, og brug Ctrl + Shift + Enter-nøglekombinationen.

 

 1. Skriv følgende kommando i CMD-vinduet, og sørg for at trykke på Enter, når du har skrevet det ud. Vent på meddelelsen "Drift afsluttet med succes" eller noget lignende for at vide, at metoden har fungeret, og at du ikke har lavet nogen fejl.
bcdedit / sletværdi nx

eller

bcdedit.exe / sæt {nuværende} nx AlwaysOn
 1. Enten kommando skal fungere korrekt. Sørg for at genstarte din computer med det samme og genåbne det problematiske spil enten ved at dobbeltklikke på ikonet på computeren eller ved at starte det via Steam. Kontroller, om VAC-godkendelsesfejlen er væk.

Bemærk: Hvis du er i tvivl om, hvorvidt kommandoen ovenfor har fungeret, og du ikke gør, om kommandoen ikke fungerede, eller metoden simpelthen ikke fungerer for dig, er der en måde at kontrollere den aktuelle tilstand af DEP på din computer. Brug følgende kommando i kommandoprompt:

wmic OS Få DataExecutionPrevention_SupportPolicy

Hvis du ser, at resultatet er 3, betyder det, at DEP er aktiveret for alle processer, og det er det eneste tal, der er acceptabelt som et resultat.

Løsning 3: Kontroller dine indstillinger for tid og dato

Forkert tid og dato på din computer anbefales slet ikke, og det er ikke en ting, som nogen vil gøre med vilje. Imidlertid genstarter nogle brugere BIOS eller udfører nogle ændringer, der ændrer tid og dato, og de glemmer at indstille det korrekt igen. Dette alene er nok til at forårsage problemet, så sørg for at kontrollere, om alt er i orden.

 1. Åbn dato- og tidsindstillinger på din computer ved at åbne Start-menuen og åbne appen Indstillinger ved at klikke på tandhjulsikonet over Start-menu-knappen og Power-ikonet, vælge indstillingen Tid og sprog og navigere til fanen Dato og tid.

 1. På fanen Dato og tid skal du sørge for, at din computers dato- og tidsindstillinger er tilpasset den placering, du er i øjeblikket. Hvis klokkeslættet ikke er korrekt, kan du prøve at slå indstillingen Indstil tid automatisk til eller fra afhængigt af tidligere indstillinger.
 2. Hvis indstillingen "Indstil tid automatisk" nu er slået fra, skal du vælge den korrekte tidszone fra rullelisten for at afslutte processen. Når du er færdig, skal du genstarte din computer og prøve at åbne Windows Store igen.

Alternativ: Hvis dette ikke virker for dig, eller hvis du bruger en version af Windows, der er ældre end Windows 10, kan du også bruge Kontrolpanel til at synkronisere med en online tidsserver for altid at have de korrekte indstillinger.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen eller ved hjælp af Windows-tasten + R-tastekombinationen, skrive "control.exe" i kørelinjen og klikke på OK for at køre Kontrolpanel.
 2. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori i øverste højre hjørne og klikke på knappen Ur og region for at åbne dette afsnit.

 1. Klik på Indstil klokkeslæt og dato under Dato og tid i sektionen Ur og region, og naviger straks til fanen Internettet. Klik på knappen Skift indstillinger.
 2. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser med en internettidserver" og vælg serveren "time.windows.com", inden du klikker på Opdater.

 1. Klik på knappen OK for at anvende ændringerne, og prøv at køre det problematiske spil for at se, om problemet med VAC-godkendelsesfejl er forsvundet.

Løsning 4: Slet Steam-cache, og kontroller integriteten af ​​spilfiler

Denne metode er ret selvforklarende, og det er en af ​​de mest basale rettelser, du skal prøve, når du fejler et Steam-spil. Den første del afhænger af, hvor du har installeret Steam, men du skulle have fundet ud af den placering nu, hvis du fulgte ovenstående løsninger.

 1. Naviger til Steams rodmappe i File Explorer, som du kan få adgang til ved at åbne en mappe og klikke på Denne pc eller Denne computer i venstre rude. Sørg for, at Steam-klienten er lukket helt.
 2. Hvis du ikke har foretaget nogen ændringer under installationen af ​​Steam-klienten vedrørende den krævede installationsmappe, skal det være Lokal disk >> Programfiler eller programfiler (x86) afhængigt af dit operativsystem.

 1. Appcache-mappen skal være tilgængelig i denne mappe, så sørg for at højreklikke på den og vælge Slet-indstillingen i genvejsmenuen. Bekræft eventuelle dialoger og åbn igen Steam for at fortsætte med løsningen.
 2. Når Steam-klienten er åbnet, skal du navigere til fanen Bibliotek, højreklikke på det problematiske spil fra din spilleliste og vælge Egenskaber i menuen. Naviger til fanen Lokale filer, og klik på Bekræft integriteten af ​​spilfiler.

 1. Vent på, at processen er færdig. Det skal downloade flere manglende filer. Genstart spillet og kontroller, om du stadig modtager VAC-godkendelsesfejl.

Løsning 5: Kør Steam som administrator, og sørg for, at Steam-klienttjenesten er startet

Denne metode er lang og består af to forskellige dele. Men så er disse dele samlet, du får en stærk metode, som kan bruges til at løse dette problem med det samme. Vi indstiller Steam til at køre med administratorrettigheder og ændre opstarten af ​​Steam-klienttjenesten, så den altid kører.

 1. Find Steam-genvejen eller eksekverbar på din computer, og åbn dens egenskaber ved at højreklikke på dens post enten på skrivebordet eller Start-menuen eller vinduet Søgeresultater, og vælg Egenskaber i pop op-kontekstmenuen.
 2. Naviger til fanen Kompatibilitet i vinduet Egenskaber, og marker afkrydsningsfeltet ud for Kør dette program som administrator, inden du gemmer ændringerne ved at klikke på OK eller Anvend.

 1. Sørg for at bekræfte eventuelle dialoger, der kan vises, som skal bede dig om at bekræfte valget med administratorrettigheder, og Steam skal starte med administratorrettigheder fra næste opstart. Åbn Steam ved at dobbeltklikke på ikonet, og prøv at genstarte spillet for at se, om VAC-godkendelsesfejl stadig vises.

Hvis dette ikke har løst problemet, kan du have problemer med Steam-klienttjenesten, som også beskæftiger sig med, hvornår VAC skal lanceres. Dette kan løses ved at besøge denne proces i Services og konfigurere dens opstartstype.

 1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows-tasten + R-tastekombinationen på dit tastatur. Skriv “services.msc” i feltet Kør uden anførselstegn, og klik på OK for at åbne Services. Du kan også bare søge efter tjenester i Start-menuen på Windows 10.

 1. Find Steam-klienttjenesten på listen over tjenester, højreklik på den, og vælg Egenskaber i den genvejsmenu, der vises.
 2. Hvis tjenesten startes (du kan kontrollere det lige ved siden af ​​servicestatusmeddelelsen), skal du stoppe den ved at klikke på Stop-knappen midt i vinduet. Hvis det allerede er stoppet, skal du lade det være som det er (indtil videre).

 1. Sørg for, at indstillingen under menuen Starttype i Steam Client Services egenskaber er indstillet til Automatic, før du fortsætter med instruktionerne. Bekræft eventuelle dialogbokse, der vises, når du indstiller starttypen. Klik på Start-knappen i midten af ​​vinduet, inden du afslutter.

Du får muligvis følgende fejlmeddelelse, når du klikker på Start:

“Windows kunne ikke starte Steam-klienttjenesten på den lokale computer. Fejl 1079: Den konto, der er angivet for denne tjeneste, adskiller sig fra den konto, der er angivet for andre tjenester, der kører i samme proces. ”

Hvis dette sker, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

 1. Følg trin 1-3 fra instruktionerne ovenfor for at åbne Cryptographic Services egenskaber. Naviger til fanen Log på, og klik på knappen Gennemse ...

 1. Indtast din kontos navn under feltet "Indtast objektnavnet, der skal vælges", klik på Kontroller navne, og vent på, at navnet bliver genkendt.
 2. Klik på OK, når du er færdig, og indtast adgangskoden i feltet Adgangskode, når du bliver bedt om det, hvis du har konfigureret en adgangskode. Det skal nu starte uden problemer!

Løsning 6: Installer de nyeste drivere til internetforbindelse

Selvom de fleste spilproblemer er direkte knyttet til grafikkortdrivere, er dette et af de problemer, der kan løses ved at opdatere netværksdrivere på din computer. Dette kan gøres ved hjælp af et tredjepartsværktøj eller endnu bedre ved hjælp af det indbyggede værktøj kaldet Enhedshåndtering.

 1. Først og fremmest skal du afinstallere den driver, du aktuelt har installeret på din maskine.
 2. Skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet ved siden af ​​startmenuknappen for at åbne vinduet Enhedshåndtering. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv devmgmt.msc i feltet, og klik på OK eller Enter-tasten.

 1. Udvid afsnittet "Netværkskort". Dette viser alle netværkskort, som maskinen har installeret i øjeblikket.
 2. Højreklik på den netværksadapter, du vil afinstallere, og vælg "Afinstaller enhed". Dette fjerner adapteren fra listen og afinstallerer netværksenheden. Klik på “OK”, når du bliver bedt om at afinstallere enheden.

 1. Fjern adapteren, du bruger fra din computer, og naviger til producentens side for at se listen over tilgængelige drivere til dit operativsystem. Vælg den nyeste, download den, og kør den fra mappen Downloads.
 2. Følg instruktionerne på skærmen for at installere driveren. Hvis adapteren er ekstern, f.eks. En Wi-Fi-dongle, skal du sørge for, at den forbliver afbrudt, indtil guiden beder dig om at slutte den til din computer igen. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er forsvundet.

Løsning 7: Skift Steam-server

Hvis der er problemer med Steam-serverne i øjeblikket, kan det være umuligt at løse problemet ved hjælp af en anden metode end ved at ændre Steam Download-regionen i Steam-indstillinger.

 1. Åbn din Steam PC-klient ved at dobbeltklikke på den på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen og klikke på det første tilgængelige resultat.

 1. Når Steam-klienten åbnes, skal du klikke på Steam-knappen øverst til højre i vinduet og vælge Indstillinger i rullemenuen. Naviger til fanen Downloads i vinduet Indstillinger, og klik på pilen ud for landet under afsnittet Downloadregion.
 2. Prøv flere andre serverplaceringer, indtil du ser, at fejlen er løst.