Vejledninger

Fix 'Servers Unreachable' -fejl til ære

Serverne kan ikke nås fejl vises, mens du prøver at starte For Honor-spillet, og det skyldes hovedsageligt serviceafbrydelse i slutningen af ​​udviklerne. Denne fejl kan også indikere et problem med stabiliteten af ​​din internetforbindelse.

Hvad forårsager “Servers Unreachable Error” for For Honor?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

 • DNS-udgave:Nogle gange kan de DNS-indstillinger, der er cachelagret af computeren, være beskadiget, hvorfor internetforbindelsen ikke oprettes korrekt, og fejlen udløses. DNS-cachen regenereres efter sletning, og computeren registrerer de nye konfigurationer efter scanning af netværket.
 • Serviceudfald:Normalt skyldes denne fejl en serviceafbrydelse i udviklerens ende, som internetforbindelsen ikke kan oprettes på. Oplysninger såsom nedbrydning af afbrydelse opdateres normalt på sidernes twitter-side eller på andre sociale medieplatforme.
 • Portvideresendelse:I nogle tilfælde kan de porte, der bruges af spillet til at oprette forbindelse til serverne, muligvis bruges af et andet program, eller de er muligvis ikke videresendt. Det er vigtigt, at porte videresendes korrekt, så spillet kan oprette forbindelse til serverne.
 • VPN:Hvis du i øjeblikket bruger en VPN til at oprette forbindelse til serverne, anbefales det at afstå fra at bruge VPN-forbindelsen og afbryde forbindelsen til den. Fordi hvis serverne registrerer, at forbindelsen maskeres, markerer de muligvis den som mistænkelig, og forbindelsen kan blive påvirket.
 • Deaktiveret UPnP:UPnP er en funktion, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til et netværk med minimale konfigurationer, og det giver en nem forbindelse. De fleste spil kræver, at denne funktion er aktiveret, for at de kan få adgang til computeren og etablere en forbindelse.

Løsning 1: Kontrol af servicestop

Som et første skridt i retning af fejlfinding af problemet undersøger vi, om problemet er ved udviklerens ende eller vores. For at gøre det:

 1. Åbn en browser efter eget valg, og klik her.
 2. Kontroller, om grønt kryds mark er til stede foran dine platformers navn.
 3. Hvis der er et grønt mærke, betyder det, at der ikke er noget serviceafbrydelse, og problemet er til stede i din ende.
 4. Derfor vil vi foretage fejlfinding af problemet i henhold til nedenstående vejledning.

Løsning 2: Skylning af DNS

Opbygning af DNS-cache er farlig, fordi hvis den er beskadiget, kan den forhindre din computers internetfunktioner og forhindre, at der oprettes en stabil forbindelse. Derfor skyller vi DNS i dette trin. For det:

 1. Tryk på “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Cmd” og tryk på “CTRL” + "Flytte" + "Gå ind" at give administrative rettigheder.
 3. Indtast følgende kommando, og tryk på "Gå ind".
   ipconfig / flushdns
 4. Vent på, at processen er afsluttet, og start spillet.
 5. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Videresendelse af port

Alle applikationer og software bruger bestemte portnumre til at kommunikere med internettet. Disse porte giver et kommunikationshub mellem klienten og serverne. De skal dog åbnes og konfigureres til applikationen for at fungere korrekt.

De porte, der bruges af "For Honor" er:

TCP:443, 80, 14000, 14008, 14020, 14022, 14027, 14028, 14043

UDP:3075, 3074

Løsning 4: Aktivering af UPnP

UPnP står for Universal Plug n Play, og det giver en praktisk løsning til at kommunikere med internettet med minimal sikkerhed og hurtig hastighed. Alle spil bruger dette, fordi det har minimal sikkerhedsblokering og giver den passende hastighed, der kræves til onlinespil. Denne funktion kan dog blive deaktiveret i nogle routere, hvorfor problemet kan opstå. Derfor skal du aktivere UPnP og derefter kontrollere, om spillet fungerer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found