Vejledninger

Twitter tager det for lang tid at indlæse billeder til dig? Bliv rolig, du er ikke alene!

Hjem/Nyheder/Tech/ Twitter tager det for lang tid at indlæse billeder til dig? Bliv rolig, du er ikke alene!

Twitter tager det for lang tid at indlæse billeder til dig? Bliv rolig, du er ikke alene!

Af Alex Schoff 19. marts 2020 1 minut læst

Der ser ud til at være en teknisk fejl med den populære sociale medieplatform Twitter. Tusinder af brugere over hele kloden begyndte at opleve problemer under indlæsning af billeder.

Talrige brugere tog til Twitter for at rapportere, at det tager for lang tid at indlæse billeder på platformen i nogen tid nu. Ifølge tweets forhindrer problemet dem i at indlæse billeder på Twitter. Rapporterne antyder, at nogle brugere har bemærket problemet de sidste par dage.

En øjeblikkelig løsning er dog ikke tilgængelig i øjeblikket. En omvendt ingeniør, Jane Manchun Wong, diskuterede spørgsmålet på Twitter.

Det har taget for lang tid at indlæse billeder på Twitter for nylig

Er der nogen andre, der har det samme problem? pic.twitter.com/Y1v6UZFQdS

- Jane Manchun Wong (@wongmjane) 19. marts 2020

Som svar på tweeten bekræftede flere brugere, at de har at gøre med et lignende problem. En bruger skrev: "Det plejede at ske hele tiden på wifi, startede igen i går."

En anden bruger sagde, “Dette skete med mig på mobilen i weekenden. Ventede 2 minutter, og så pludselig blev alle billeder indlæst på én gang, som om der ikke skete noget.

Øget belastning på serverne forårsagede sandsynligvis problemet

Problemet kommer på et tidspunkt, hvor tusinder af mennesker er i karantæne eller arbejder hjemmefra på grund af koronavirusudbruddet. Da folk ikke rigtig kan socialisere sig med kolleger, stoler de på Twitter for at dræbe deres kedsomhed.

Den pludselige stigning i antallet af brugere har øget belastningen på serverne, hvilket sandsynligvis resulterede i billedindlæsningsproblemet. Nogle Twitterati spekulerede i det samme:

Ser ud til, at Twitter heller ikke følger med den øgede belastning. Twitter hele dagen, når du er ansigt med tårer af glæde.

En anden person tweetede “Jeg har haft dette på et væld af websteder og apps. Da alle sidder fast derhjemme, bliver alt mere overbelastet.

Hvad mener du om denne sag? Tror du, at Twitter tager mere tid at indlæse billeder i disse dage? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

Mærker Twitter
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found