Vejledninger

FIX: Windows Firewall-fejl 0x8007042c

Når du starter Windows Firewall, og du får fejlen 0x8007042c – “Afhængighedstjenesten eller gruppen kunne ikke starte”Forbundet med, at firewallen ikke kan starte, skyldes det sandsynligvis hovedsageligt disse to grunde: Windows Firewall, eller det er afhængigheder, der er nødvendige for, at firewall-tjenesten selv starter, eller der er en nuværende malware, der forhindrer firewallen i at starte.

I nogle få tilfælde kan en firewallsoftware fra tredjepart også deaktivere Windows Firewall, og afinstallation af det skal løse problemet med det samme.

Denne artikel vil give et par rettelser, som inkluderer scanning efter og fjernelse af malware og start af Windows Firewall, og dens afhængighed. Denne fejl gælder for Windows Vista til Windows 10.

Metode 1: Start Windows Firewall Service og dens afhængigheder

Du kan starte Windows Firewall-tjenester og sørge for, at de starter automatisk i fremtiden. Følg disse trin for at gøre dette:

 1. Tryk på Windows-nøgle, type tjenester. Højreklik på Tjenester app, og vælg derefter Kør som administrator. Acceptér prompten, eller indtast dine legitimationsoplysninger, når du bliver bedt om det. Du kan også åbne tjenester ved at skrive cmd i startmenuen, åbne som administrator og skrive services.msc og derefter trykke på Enter.
 2. I vinduet Tjenester skal du rulle, indtil du ser det Windows Firewall og dobbeltklik derefter på den.
 3. Under indstillingen Starttype skal du vælge Automatisk.
 4. Hvis servicestatus er stoppet, skal du klikke på Start.
 5. Klik på Anvend og derefter Okay.
 6. I det samme vindue skal du søge efter Basisfiltreringsmotor og dobbeltklik derefter på den.
 7. Under indstillingen Starttype skal du vælge Automatisk.
 8. Hvis servicestatus er stoppet, skal du klikke på Start.
 9. Klik på Anvend og derefter Okay.
 10. Genstart Windows, og bekræft derefter, om Windows Firewall er aktiveret.

Metode 2: Start tilknyttede tjenester

Det kan være muligt, at tjenester tilknyttet Windows Firewall ikke er klar. Du kan køre følgende kommandoer i en forhøjet kommandoprompt eller ved hjælp af trinnene beskrevet nedenfor.

 1. Trykke Windows-nøgle + R og skriv derefter notesblok.

Kopier følgende kommandoer og indsæt dem i Notesblok-vinduet.

sc config MpsSvc start = auto

sc config KeyIso start = auto

sc config BFE start = auto

sc config FwcAgent start = auto

netstop MpsSvc

netstart MpsSvc

net stop KeyIso

netstart KeyIso

netstart Wlansvc

net start dot3svc

net start EapHostnet

netstop BFE

netto start BFE

netstart PolicyAgent

netstart MpsSvc

netstart IKEEXT

netstart DcaSvcnet

nettestop FwcAgent

nettostart FwcAgent

 1. Gå til vinduet Notesblok Fil> Gem som og vælg derefter Alle filer under feltet "Gem som type" skal du vælge Desktop skriv reparation.bat i sidefeltet i feltet Filnavn og klik derefter på Gemme og luk vinduet Notesblok.
 2. Gå over til dit skrivebord, højreklik på reparation.flagermus fil, du oprettede i Notesblok, og vælg Kør som administrator. Accepter alle meddelelser, der kommer op på din skærm. Hvis du i kommandopromptvinduet bliver bedt om at stoppe en tjeneste, skal du skrive Y og derefter Enter.
 3. Genstart Windows, og prøv at aktivere Firewall nu.

Du kan også prøve at løbe dette script Jeg lavede en omfattende reparation. Højreklik på filen, og kør som administrator. Følg vejledningen i kommandopromptvinduet for at få din firewall rettet.

Metode 3: Scanning efter malware

Tilstedeværelsen af ​​malware kan forhindre din Windows Firewall i at starte, da den kan blokere den malware, der kommunikerer med hjemmeserveren. Brug din eksisterende malware-software til at scanne og fjerne malware, eller følg disse trin for at installere og bruge en anti-malware-software,

 1. Download Malwarebytes Anti-Malware ved at klikke på dette link.
 2. Efter downloadet skal du installere det fra downloadmappen.
 3. Gå til Fanen Scan> Tilpasset scanning. Marker alle felter i venstre rude, og vælg dine drev i højre rude.
 4. Klik på Scanning og så Karantæne alle når scanningen er afsluttet.

Metode 4: Scanning og reparation af systemfiler

Filerne relateret til tjenesterne kan blive beskadiget eller slettet af en virus. Brug af SFC-hjælpeprogrammet kan hjælpe med at løse dette problem.

 1. Tryk på Windows-knappen, skriv cmd, højreklik på den, og vælg Kør som administrator, og tryk derefter på Enter. Accepter enhver prompt, når den kommer op på skærmen.
 2. Skriv sfc / scannow, og tryk på Enter. Værktøjet scanner efter og retter alle manglende eller beskadigede systemfiler.
 3. Genstart, når processen er afsluttet, og prøv at aktivere Windows Firewall.